2014 Kasım Anneleri

canım ben sabahları anneanneye bırakırken giydiririm astronotu..yoksa yürürse başka yerde giymek istemexz.

kesinlikle lüzumsuz kalp kıran çok kişi olmuş

Biz bir şeyi eleştirirken bile çok naiftik.. Ben gerçekten sabah gelip okuyunca şok olmuştum.. Bildiğin resmen dalga geçmeler insanın zekasıyla felan... Neyse tekrar başlamasın tartışma...

Biz bir şeyi eleştirirken bile çok naiftik.. Ben gerçekten sabah gelip okuyunca şok olmuştum.. Bildiğin resmen dalga geçmeler insanın zekasıyla felan... Neyse tekrar başlamasın tartışma...

lüzumsuzluk dedim yaa işte boşverrr yaaa....neyse gelmiş geçmiş üzüldüm yazayım dedim..

Whatsapp?
Yok tatlım whatsapp grubumuz.
Görüştüğümüz gönlü güzel dostlarımız var tabi.
Senin yerin ben de ayrıdır.
Sakın yanlış düşünme. :)
Bizde her şey harika canım.
Bir ara babam beyi tümörü ameliyatı geçirdi, çok şükür küçük hasarlarla atlattık.
Mina rahatsızlandı bir kaç kere onu da atlattık.
Her şey üst üste gelmişti ama geçti şükür.
Sen nasılsın?
Bebişin iyidir umarım.

Düşün burda olmayan bişiler için bile dendi ki sizin yüzünüzden gitti gelmiyor diye... xilerixx abla için bile bunu dediler.. O yüzden gitmiş gelmiyormuş buraya ablamız... Valla ben duyunca baya üzülmüştüm...

Canım onu ayrı yazdım zaten senin için değil genel anlamda.. Çünkü bilmiyorum kim var kim yok öyle dendi burda.. Sıkılıp gidenler whatsap da görüşüyorlarmış vs...
Evet biliyorum canım tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha sıkıntı göstermesin...
Allah daha çok iyilik versin inşallah..
İyiyim ben de işte ortak heyecanlar doğumgünü hazırlıkları felan uğraşıyoruz..
Bebişim de kilo alımı çok yavaş ama sağlığı yerinde şükür..

Gelince resim yollarim birmax dan sipariş ettim evet içine sen takıyorsun fotoğrafi ben o arkası tamamen mıknatıslı magnet çerçeve istemedim 1şeklinde arkasında hem ayağı hem mıknatısi olan bir şey istedim nasıldir gelince göreceğiz artık inşallah boşa gitmez para

ooo sendemi geldin yavrummm

Bensiz olur mu

Hoşgeldinnn..
Dünden sonra uzun zaman olmayanlar hep geliyor... Nerelerdesiniz ya siz böyle ... Kayıplara karıştınız.... Yolacam saçlarınızı : )

Hosbulduk.. Cocuk telasiylaa vakit olmuyor kii.. Ahh neye vakit oluyor ki..
Arada yokluyordum ama yazmasamda girip bakiyordumm :)

Boşver canım.
Daldaki kuru yaprak döküldü ağaç hala sapasağlam yerinde duruyor..
Bahar gelir yine yapraklar yeşerir, belki de yenileri gelir..
Allah can sağlığı versin.

Ah o doğum günü hazırlıkları..
Ağlasam mı mutlu mu olsam bilemiyorum.
Ne ara büyüdü bunlar yahu?

Bu arada biz de çok yavaş kilo alıyoruz ama hiç dert değil önemli olan dediğin gibi sağlıklı olmaları..
Zaten dişten iştahsızlar.
Biz daha çıkarmadık.
Yürüyecek neredeyse ama diş yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…