- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım ben sabahları anneanneye bırakırken giydiririm astronotu..yoksa yürürse başka yerde giymek istemexz.
kesinlikle lüzumsuz kalp kıran çok kişi olmuş
waaayyy çekilin grubun ablası gelmişşş
Biz bir şeyi eleştirirken bile çok naiftik.. Ben gerçekten sabah gelip okuyunca şok olmuştum.. Bildiğin resmen dalga geçmeler insanın zekasıyla felan... Neyse tekrar başlamasın tartışma...
Paylaşırım canım tabi ki... Zaten iki şeyi garanti yapıcaz.. Cakepops ve cupcake...
Valla herkes boşladı canım burayı sen de baya zamandır yoksun ya da ben hiç rastlamadım.. Herşey yolundadır umarım... Bebişin nasıl? Göremedim valla ben de minik kuzuyu...
Bi whatsap grubudur almış gidiyor... Herkes orda demekki buraya ihtiyaç duyulmuyor..
selammmm
Whatsapp?
Yok tatlım whatsapp grubumuz.
Görüştüğümüz gönlü güzel dostlarımız var tabi.
Senin yerin ben de ayrıdır.
Sakın yanlış düşünme. :)
Bizde her şey harika canım.
Bir ara babam beyi tümörü ameliyatı geçirdi, çok şükür küçük hasarlarla atlattık.
Mina rahatsızlandı bir kaç kere onu da atlattık.
Her şey üst üste gelmişti ama geçti şükür.
Sen nasılsın?
Bebişin iyidir umarım.
Gelince resim yollarim birmax dan sipariş ettim evet içine sen takıyorsun fotoğrafi ben o arkası tamamen mıknatıslı magnet çerçeve istemedim 1şeklinde arkasında hem ayağı hem mıknatısi olan bir şey istedim nasıldir gelince göreceğiz artık inşallah boşa gitmez parahadi ya ne güzel miş benimde normalde
ince hoşuma gidio ama bunda görmeden alıcaz ya kötü çıkarsa
die bilmiorum çerçeveyi nerden sipariş ettin esim gönderebilirmisin
onların içine resim çıkarttırıp takıosun dimi küçük.
ay bi tuhaf oldum anılarım canlandı heheSelamlar hanımağam. Ay böyle selam veresim geldi niyeyseeeeee
Herkese Merhabaaa ❤
ooo sendemi geldin yavrummm
Hoşgeldinnn..
Dünden sonra uzun zaman olmayanlar hep geliyor... Nerelerdesiniz ya siz böyle ... Kayıplara karıştınız.... Yolacam saçlarınızı : )
ayy demii isyaannnnnn ne yazardın abla beeeisyannnnnnnnnnn yazasım gelmiş......... haha
Benimde yaa hamileligim geldi aklima..ay bi tuhaf oldum anılarım canlandı hehe
Canım onu ayrı yazdım zaten senin için değil genel anlamda.. Çünkü bilmiyorum kim var kim yok öyle dendi burda.. Sıkılıp gidenler whatsap da görüşüyorlarmış vs...
Evet biliyorum canım tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha sıkıntı göstermesin...
Allah daha çok iyilik versin inşallah..
İyiyim ben de işte ortak heyecanlar doğumgünü hazırlıkları felan uğraşıyoruz..
Bebişim de kilo alımı çok yavaş ama sağlığı yerinde şükür..
Bensiz olur mu
Hosbulduk.. Cocuk telasiylaa vakit olmuyor kii.. Ahh neye vakit oluyor ki..
Arada yokluyordum ama yazmasamda girip bakiyordumm :)
Benimde yaa hamileligim geldi aklima..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?