Hoşbulduk lili.Hosgeldiniz yavru ceylanlar
Boşver canım.
Daldaki kuru yaprak döküldü ağaç hala sapasağlam yerinde duruyor..
Bahar gelir yine yapraklar yeşerir, belki de yenileri gelir..
Allah can sağlığı versin.
Ah o doğum günü hazırlıkları..
Ağlasam mı mutlu mu olsam bilemiyorum.
Ne ara büyüdü bunlar yahu?
Bu arada biz de çok yavaş kilo alıyoruz ama hiç dert değil önemli olan dediğin gibi sağlıklı olmaları..
Zaten dişten iştahsızlar.
Biz daha çıkarmadık.
Yürüyecek neredeyse ama diş yok :)
Mina nasil cnmHoşbulduk lili.
Mustafa tipini yedigim ne seker olmus oşenlensin buralar
Doğru söylüyorsun.. Haklısın ne denir...
Gerçekten hastanedeki ilk fotoğrafına bakıyorum gözlerim doluyor maşallah onlara..
Biz 2 dişi 2 ayda çıkardık o kadar.. Daha da gelen giden yok : )
Bizim ki de yürümeden konuşacak sanırım aşırı geveze : )
Allah esirgesin hepsini minik meleklerimiz..
çok sağol canım benimde bu konuya eğilip netleştirmem lazım dediğin gibi deniyim beğendiklerimiRica ederim canım... 4-5 günde geldi elime benim... Bu kadar beklemiyordum ama gerçekten memnun kaldım güzel olmuş hepsi de...
Günaydın canım... Bir hafta uzun bir süre olmuş götür istersen... Bizim doktorumuz 10 günü geçerse getirin demişti çok önceden olmuştu bizde...
Evet gerçekten aşırı çeşit var... Ben hiç üşenmeyip hepsine bakmıştım beğendiklerime tek tek resim koyup baktım en güzel duranı sipariş vermiştim.. Bebiş resmiyle nasıl durduğu da önemli canım...
Mina nasil cnm
Foto koysana :)
O gevezeden bir tane de ben de var.
Bir şeyler anlatıyor ama öğreneceğim az kaldı dilini.
Anneden önce baba dedi o da ayrı bir mevzu.
Fotoğraftaki yakışıklıma da kocaman bir maşallahhhh!
çok sağol canım benimde bu konuya eğilip netleştirmem lazım dediğin gibi deniyim beğendiklerimi
Ekleyebildim umarım
:)) amin canım cümlemizin gönlüne göre versin Rabbimhelal kız valla..ayakta alkışlayasım var seni..allah üçüncüsünüde gönlüne göre versin..
öp bizim için mis kokulu yakışıklıyıOğluşumun yanında gideyim ben arkadaşlar artık.. Öğleden sonra gelirim : )
seni süslü zilli seni...
ayy vtşk ederizz lili teyzesi....Mustafa tipini yedigim ne seker olmus o
Ay maşallah suphanallah süslü zilli... Ne kadar güzelsin sen... Şıkır şıkır annesi gibi
seni süslü zilli seni...
anasınun kızı maşallah minama gelinimeeeee
İyiyim tatlım Mina' nın doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyorum.
Sürekli onunla oyun oyna, gez, ona yemek yap vakit geçiyor öyle.
Sen nasılsın?
Senin minnoş napıyor?
Sizleri özlüyorum çok, belki dönebilirim tekrar.
Paylaşırım canım tabi ki... Zaten iki şeyi garanti yapıcaz.. Cakepops ve cupcake...
Valla herkes boşladı canım burayı sen de baya zamandır yoksun ya da ben hiç rastlamadım.. Herşey yolundadır umarım... Bebişin nasıl? Göremedim valla ben de minik kuzuyu...
Bi whatsap grubudur almış gidiyor... Herkes orda demekki buraya ihtiyaç duyulmuyor..
yaa sorma büyüdük artık valla..
bezen bakıyorum duygulanıyorum..
kuzum benimde bitiyor artık saltanatım 12 kasıma..
neyse bunada şükür diyelim
Gelince resim yollarim birmax dan sipariş ettim evet içine sen takıyorsun fotoğrafi ben o arkası tamamen mıknatıslı magnet çerçeve istemedim 1şeklinde arkasında hem ayağı hem mıknatısi olan bir şey istedim nasıldir gelince göreceğiz artık inşallah boşa gitmez para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?