Ayy sgl cnm yaamasallahyaa tatlim benim birinci fotoyu koydugun zamani hatırlıyorum nasilda geciyor zamann cocuk olduktan sonra daha cabuk yaslanacan daha hıZlı gececek zaman diyorlardı gercektende oyleymis
Gunaydin..Günaydın hatunlar....
Ya size bişi sorumca oyuncakdunyası.com dan alış veriş yapan var mı? Annemler ordan oğluma hediye almışlar..
Aynı sepette sipariş vemişler.. Kargoyla biri gelmiş biri gelmemiş... Arıyoruz telefonları da açmıyorlar...
Şu internet sitelerinin adam gibi iş yapmamasından öyle sıkıldım ki..
Gunaydin..
Ordan degil de baska bir siteden alisveris yapmistim ev adina 3 ufak sey almistim 3 u de ayri geldi biri gitmis zile basmadan onu almaya gittim bir de yerinden bir daha mi tovbe.. Arayip şikayet ettigimde farkli sirketlerle calistiklari icin hepsi ayri zamanda cikiyormus yola muhtemelen seninki de oyledir..
Panduff alaniniz varmi
ayy ben deli oldum okurken..sen Nasıl dayandın canmm..lafa bak inatmış,söz konusu torunun yani yuhh..böyleler işte şaşırmamak lazım
ilk defa bakıcıya bırakcam canmm.kv yel aynı şehirde değiliz,annemlede öyle..şimdiye kadar birer ay paslaşarak baktılar..uzakta oldukları için zor oluyo..
bakıcının avantajlarıda dediğin gibi
sende en fazla 3yaşına kadar baktır kv ye sonra ver kreşe..gelişimi için daha iyi olur
burası ne güzel olmuş böyle yaa
hamilelik günlerimizi hatırladım..bi garip oldum..özlemişim be..kopmayalım kızlar..çok sık olamasada yazışalım burdan
Selam annecanlar nasılsınız bebişleriniz nasıl Ayşem yavaş yavaş büyüyor işte çok haylaz haftaya doğumgünü fakat diş yok henüz sadece emekliyor ve tutunarak sıralıyor Ayşem 33 haftalık doğmuştu kızım gibi erken doğan bebişler ne durumdalar sık girwmesemde burya girip sizi görmek güzel hepinizi çok öpüyoruz. ..
kızlar herkese günaydın yine uzun zamandır görüşemedik sizlerle :) benım sorum olcaktı cocugum 11 aylık olmasına ragmen gece 3 kere uyanıyor neden acaba ya emzırıyorum ondanmı yoksa bıraksadamı öyle olcak oyun parkının içine koyunca durmuyor benle yatmak ıstıyor alıstı ıyıcene bana bende çalısıyorum dişimizde yeni çıktı huysuzluklarda var tabı ama delıksıoz uyuması ne zaman gerceklesır acaba sızlerın nasıl uyku düzenleri
Günaydın hatunlar....
Ya size bişi sorumca oyuncakdunyası.com dan alış veriş yapan var mı? Annemler ordan oğluma hediye almışlar..
Aynı sepette sipariş vemişler.. Kargoyla biri gelmiş biri gelmemiş... Arıyoruz telefonları da açmıyorlar...
Şu internet sitelerinin adam gibi iş yapmamasından öyle sıkıldım ki..
onlar baya haylazlar yaa..zeyy88 ikizleri nasil acaba
günaydın şekerler..
nabersinizzz...
yarın sünnet var ayy sanki ben sünnet olacağımmm yaa öyle heyecan ve korku varr
günaydın şekerler..
nabersinizzz...
yarın sünnet var ayy sanki ben sünnet olacağımmm yaa öyle heyecan ve korku varr
onlar baya haylazlar yaa..
uykuları pek yok...
zeyy koşturup duruyor valla..
ben dün akşam başka bişeye uğramıştım 101 e, çok vardı telefon olan oyuncaktan bugünde bi bak istersengünaydın kızlar
dün 101 e uğrayıp bakıcaktım oyuncaklara
gidemedim öle şeyler olduki canımız sıkıldı
eve gittik hiç bişey yapamadım ya bugünde kesin kalmaz
zaten kaçırdım ben malesef oyuncakları oğluşumaa
Alt köpek. Ya 16.ayda çıkan bir dişmiş ama Alperen ilk dişini 6 aylıkken çıkardığı için alıştım erken gelmesine..Ooo inci gibi dizmis
7 nereden cikiyor
Erkenden yaşıyorsun bu heyecanı... Her şey çok güzel olacak inşallah... Musti erkek oluyor he.. Allah esirgesin yavruyu.
Kolaylıkla atlatır inş.yavrucak
hiç üzülme onun da sağlığı için bu
tabi başlarda için gider ama geçer.
bayadır gelmio en son geldi öle demişti
siz whatsapdan falan mı görüşüosunuz rabbim
onada sabır versin..
Günaydın herkesee
Gunaydinlar olsun canm simdiden gecmis olsun mustiye bende kisa dusunuyorum insallhayy canım çok değişik bir duygu yaaa..
Rabbim herkese güzel bir şekilde yaşatsın inşş canım...dua edin
ayy inşş tatlım ya dua edin oğluşuma..
yok canım faceden görüşüyoruz tatlım..
whatsap ben pek kullanmıyorum
günaydın tatlım
ben dün akşam başka bişeye uğramıştım 101 e, çok vardı telefon olan oyuncaktan bugünde bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?