2014 Kasım Anneleri

Amin canım.. Hayırla her anne babaya nasip etsin bu duyguyu... Bu topiğin anneleri, bebekleri dualarımdan çıkmıyor zaten hiç

Arkadslr soran olmustu denedim cok guzel oldu birazda kakao eklenck tarfte yazmamis

kızlar kocamla başım dertte. nerden bulduysa 5 tane temizlinmiş bıldırcın bulmuş bunu pişir oğlana yedir diyor.
bıldırcın çorbası falan tarifi bileniniz var mı?
bıldırcın yemeğinin çocuğa zararı olur mu

Bu gün 1 yaş aşımız var ağrılı olmaz inşallah ishalden çok yıprandı kuzum bide bundan cekmese bari
inş sıkıntısız geçer canım..
1 yaş aşısı biraz zor diyorlar ama her bebekte farklı etki gösteriyor..
bizde genelde aşılarda ateş oluyor o yüzden aşıdan korkuyorum valla

ay insallah canım artık zorlanıyorum bünye yoruldu ya saglıklı olsunlarda

Hayırlı olsun şimdiden canım sıkıntısız gecip gider inşallah.

kızlar sizlerden fikir almak istiyorum saolsun perikanadi nın söylediği fotomagnet.net sitesini inceledim bende Zeynep in doğum gününde magnet yaptırmak istiyorum, sizce fotoya elifle beraber çekindikleri resmi koysam canım kızlarım iyiki varsınız gibi bişey yazdırsam ama zeynepin doğum günü olduğu için ona haksızlıkmı etmiş olurum sonuçta zeynepin bir yaş ı için yapıyorum sadece onun fotosu olsa daha iyi olur da yaptırmışken ikisi adına hatıra kalıcak bişey olsun istedim, bilemedim sizce?

Dün 11 ayı doldurduk kızlar. 8. Dişimiz geliyor sağ alttan. Daha 3 gündür emekliyoruz. Ablasının odasına gidiyor herşeyi devirip çıkıyor :)
Sanırım topikte en son yürüyen bebiş benim oğlum olacak. Ayağa bile kalkamadık henüz :)

İki çeşit yapılabiliyorsa ıkısını de yaptır bence canm. Benim kızım olsa kıskanır mesela sorar neden benim resmimi koymadın diye.

İki çeşit yapılabiliyorsa ıkısını de yaptır bence canm. Benim kızım olsa kıskanır mesela sorar neden benim resmimi koymadın diye.
aynen elifde de kıskanma var söyleyebilir benim fotoğrafım nerde diye

bence olmaz cnm doğum gününde dağıtmalık
kaç tane istiyosan kıza özel yaptır ama 5 tane falan yapılıosa modele bak
ondan da anı olarak dediğin gibi yaptırabilirsin.

doğumdaşım nasılsın..
olsun geç yürün bişey olmaz bizimde 7 dişimiz
var ama sıkıntılar gene başladı gen çıkıo heralde
biyerlerden ne bulsa ağza atıo fena hırslı bi şekilde
doğum gününe bişeyler planlıon mu pazara gelio bizim:)

Tarif falan bilmiorum cnm ama
bıldırcın şuan ağır gelir verme derim ben
şu erkekler neden herşeyi bu kadar çok bilio yaa...

haklısın galiba canımm
sende sıkma canını
he de geç görmezden gel
alah sabır versin..

haklısın galiba canımm
sende sıkma canını
he de geç görmezden gel
alah sabır versin..

zaten öyle yapıorum öle yapmasam
inan bu zamanda kadar gelemezdim
bazen çok saçma şeyler oluo doğum gününden bile hevesimi kırdı
sabah çok isteksiz bıraktım falann amannn çok zor yaa valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…