- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ayy canım çok değişik bir duygu yaaa..
Rabbim herkese güzel bir şekilde yaşatsın inşş canım...dua edin
ayy inşş tatlım ya dua edin oğluşuma..
yok canım faceden görüşüyoruz tatlım..
whatsap ben pek kullanmıyorum
günaydın tatlım
Arkadslr soran olmustu denedim cok guzel oldu birazda kakao eklenck tarfte yazmamis
Arkadslr soran olmustu denedim cok guzel oldu birazda kakao eklenck tarfte yazmamis
Bu gün 1 yaş aşımız var ağrılı olmaz inşallah ishalden çok yıprandı kuzum bide bundan cekmese bari
inş sıkıntısız geçer canım..Bu gün 1 yaş aşımız var ağrılı olmaz inşallah ishalden çok yıprandı kuzum bide bundan cekmese bari
ay insallah canım artık zorlanıyorum bünye yoruldu ya saglıklı olsunlardaGünaydın canım... Benim oğlum da gece yemek için bi kere uyanıyor ama onun dışında emziği için ya da kafası sıkışınca üstü açık olup üşüdüyse felan kısa kısa uyanıyor hemen uyuyor... Uyanma denmez ona ağlıyor emziği veriyorum uyuyor.. Diş zamanlarında yapar canım... Hele dur dişler tamamlanana kadar zaten en az 1 sene var.. Biraz daha büyüsünler inşallah ondan sonra.. Ben de çok özledim deliksiz gece uykusunu..
ayy canım çok değişik bir duygu yaaa..
Rabbim herkese güzel bir şekilde yaşatsın inşş canım...dua edin
ayy inşş tatlım ya dua edin oğluşuma..
yok canım faceden görüşüyoruz tatlım..
whatsap ben pek kullanmıyorum
günaydın tatlım
İki çeşit yapılabiliyorsa ıkısını de yaptır bence canm. Benim kızım olsa kıskanır mesela sorar neden benim resmimi koymadın diye.kızlar sizlerden fikir almak istiyorum saolsunperikanadi nın söylediği fotomagnet.net sitesini inceledim bende Zeynep in doğum gününde magnet yaptırmak istiyorum, sizce fotoya elifle beraber çekindikleri resmi koysam canım kızlarım iyiki varsınız gibi bişey yazdırsam ama zeynepin doğum günü olduğu için ona haksızlıkmı etmiş olurum sonuçta zeynepin bir yaş ı için yapıyorum sadece onun fotosu olsa daha iyi olur da yaptırmışken ikisi adına hatıra kalıcak bişey olsun istedim, bilemedim sizce?
aynen elifde de kıskanma var söyleyebilir benim fotoğrafım nerde diyeİki çeşit yapılabiliyorsa ıkısını de yaptır bence canm. Benim kızım olsa kıskanır mesela sorar neden benim resmimi koymadın diye.
kızlar sizlerden fikir almak istiyorum saolsunperikanadi nın söylediği fotomagnet.net sitesini inceledim bende Zeynep in doğum gününde magnet yaptırmak istiyorum, sizce fotoya elifle beraber çekindikleri resmi koysam canım kızlarım iyiki varsınız gibi bişey yazdırsam ama zeynepin doğum günü olduğu için ona haksızlıkmı etmiş olurum sonuçta zeynepin bir yaş ı için yapıyorum sadece onun fotosu olsa daha iyi olur da yaptırmışken ikisi adına hatıra kalıcak bişey olsun istedim, bilemedim sizce?
Dün 11 ayı doldurduk kızlar. 8. Dişimiz geliyor sağ alttan. Daha 3 gündür emekliyoruz. Ablasının odasına gidiyor herşeyi devirip çıkıyor :)
Sanırım topikte en son yürüyen bebiş benim oğlum olacak. Ayağa bile kalkamadık henüz :)
kızlar kocamla başım dertte. nerden bulduysa 5 tane temizlinmiş bıldırcın bulmuş bunu pişir oğlana yedir diyor.
bıldırcın çorbası falan tarifi bileniniz var mı?
bıldırcın yemeğinin çocuğa zararı olur mu
haklısın galiba canımmya ben napım cnm hergün öle şeyler oluoki
dün bile bir sürü şey oldu doğum günü yapma hevesim
falan hep kırıldı napıcam bilmm 3 yaşına kadar keşke getirebilsek
kreş için okadar dayanamıcaz galiba sanmıorumm.senn uzak olması valla iyi cnm
hiç üzülme kimsem yok die bazen 7 yabancı sana yakınından daha iyi gelio.
aynen cnm kimse gitmesin valla
maşallah cnm olsun yavaş büyüsn
hiç dert etme sağlıklı olsun yeter.
günaydınn cnm hoşgeldin
acıkıodur cnm benmkide öle aslında yatarken bişeyler yedirmek
lazım da ben gündüz emmio die emmesini istiyorum acıkıo yani.
sen gündüz yanındaysan emiosa yani yatmadan bişiler yedirebilirsin
bide öle dene bakalım gene yanı mı olıcak.
günaydın cnmm
bekle bakalım gelir belkii öle olabilio çünkü.
haklısın galiba canımm
sende sıkma canını
he de geç görmezden gel
alah sabır versin..
EvEt canm cup kek hata oldu yukleyemedimNeyi denedin canım cupcake k mi anlamadım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?