Gecmis olsun aman dikkat cigerlerone inmesin dr gitKızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)
Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla
hayırlı olsun canım oyuncağınız bende şimdi öğlen arası aldım geldim kuzu kalmamıştı telefon aldım.işyerinde tornavida falan yoktu bıçak ucuyla açtım pillerini taktım, sende bi dene istersen bıçak ucunu dikkatli döndür de ucu kırılmasın, ben bi de ters yöne doğru döndüyomuşum kırcaktım bıçak ucunu neyse doğru yöne çevirince açıldıAteş ölçerimizin minik tornavidası var, onunla denedim baya uğraştım olmadı. Sanırım bozdum vida yerini. Eren de tlfu yerden yere vurarak bozmaya yakın hale getirdi. Daha pilleri takıp telefonun sesini duyamadan ana oğul öldürdük telefonuŞaka bi yana sesini merak ediyorum, nasıl işe yarar bişey mi? Tlf evde pil takıpta bakamıyorum şaka gibi sinir oldum ya
Mina erkege benziyor :) bencede pesi erkek :):)
Ben bulamadim hicbirinihayırlı olsun canım oyuncağınız bende şimdi öğlen arası aldım geldim kuzu kalmamıştı telefon aldım.işyerinde tornavida falan yoktu bıçak ucuyla açtım pillerini taktım, sende bi dene istersen bıçak ucunu dikkatli döndür de ucu kırılmasın, ben bi de ters yöne doğru döndüyomuşum kırcaktım bıçak ucunu neyse doğru yöne çevirince açıldı
yirmisekizonbirdoksan nnbr cnm alperen napio
Hay masallahMerhaba canim
İyiyim teşekkürler, çalışıyorum.Alperen de iyi çok şükür. Adımlıyor artık. Bir dr fena ısırıyor İbrahTuğrul nasıl?nasıl gidiyor iş hayatın.. Maşallah çok yakışıklı :)
Teşekkür ederiz teyzesi.Ben bulamadim hicbirini
Gule gule kullansin kuzular
Ben bulamadim hicbirini
Gule gule kullansin kuzular
Demin çıktım aldım cnm. Çok sağol.geçmiş olsun cnm spreyi falan yokmu sıkda
rahatlasın kuzucuk.evet kış geldi iyimi oldu kötü mü oldu bilmiorum ya
Viral enfeksiyon nasıl oluyor ki ayni belirtileer mi cnm. Valla demin gittim ıhlamur keçiboynuzu falan aldim kaynatip verecem. İnşallah geçerGeçmiş olsun canım
ilaçsız atlatırsınız inş.
benim oğlumda geçen hafta hasta oldu, viral enfeksiyon, ama biz baya ağır atlattık 6 tane ilaç kullanmak zorunda kaldık ki hala kullanıyoruz
çok dikkat etsin herkes çocuk parklarından, mama sandalyelerinde, yanlarından biri geçse bile bulaşıyormuş
Öptüm öptüm kokladım zaten doyamıyorum ki yavruma..
: ) Bizim ki de bere şapka felan taktırmaz ama dışarı çıkınca ilgisi dağılıyor ya çıkarmıyor...
Bize de peşi kız diyorlar inşallah : ) Zaten gören anlamıyoru ne hikmetse doğduğundan beri oğlumu kız zannedenler daha çok... Ya da kararsız kalanlar.. Direk erkek mi bu diye soran olmadı : )
Ya canım önceden dener miyim hiç bilmiyorum.. Ben de garanti olsun diye kuzenime sordum o da yapmamış o gün yapıcam dedi... Yani o gün tuttu tuttu yoksa cupcake ler de hikaye olur valla : )
İnşallah inşallah.. Artık boşlamayın buraları : )
Maşallah ya... Kız konseptleri de bi başka güzel oluyor... Mutlulukla geçsin inşallah ilk yaş günü..
Canım bizim ki iki kere felan burnu akar gibi oldu ama hemen geçirdik.. 2 günde... Dut kurusu ya da dutun yaşından çay yap ılık ılık içir... Sıkı giydir atlatır inşallah geçmiş olsun...
Bizimki hala kel yahuAynen öyle ya tam toka takmalık oldu Saçları yaramazlarınkış geldi bakalım nasıl olacak
maşallah cnm allah bagislasin
masallahyaa tatlim benim birinci fotoyu koydugun zamani hatırlıyorum nasilda geciyor zamann cocuk olduktan sonra daha cabuk yaslanacan daha hıZlı gececek zaman diyorlardı gercektende oyleymis
bizde de vardi bir hafta once ihlamur verdim.bende ilik ilik iyi geliyor gecmis olsun yavrusaDemin çıktım aldım cnm. Çok sağol.
Viral enfeksiyon nasıl oluyor ki ayni belirtileer mi cnm. Valla demin gittim ıhlamur keçiboynuzu falan aldim kaynatip verecem. İnşallah geçer
İnşallah cnm Sağol. Keçiboynuzu aldım bakalım artik..
Bizimki hala kel yahu
maşallah cnm allah bagislasin
Hahah. Aynen erkek çocuğuna benziyor.Mina erkege benziyor :) bencede pesi erkek :):)
Vat be kocaman oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?