2014 Kasım Anneleri

Kızlar eskisi gibi canlanmis burasi.. hoşgeldiniz uzun zamandır olmayanlar :)

Sanirim biz yılın ilk grip olan bebeği olduk. Veee kışa Merhaba dedik... Şuan burun akio hapşırma var.. gece uyuyamadi tikanik burunla
Gecmis olsun aman dikkat cigerlerone inmesin dr git

hayırlı olsun canım oyuncağınız bende şimdi öğlen arası aldım geldim kuzu kalmamıştı telefon aldım.işyerinde tornavida falan yoktu bıçak ucuyla açtım pillerini taktım, sende bi dene istersen bıçak ucunu dikkatli döndür de ucu kırılmasın, ben bi de ters yöne doğru döndüyomuşum kırcaktım bıçak ucunu neyse doğru yöne çevirince açıldı

Ben bulamadim hicbirini
Gule gule kullansin kuzular

Hay masallah
Kac disi var :)
Oda iyi cnm
Kisa mesafa yuruyor
Cok aceleci :)
Bende suan ise gidiyrm
Emzirdim donuyrm

Dun aksam sallamadan uyuttum diyevilirim
Emzirdim sevdim mayisti
Tam dalamadi ayaga kalkti
Cok az salladim uyudu
Bakalim tamamen gecebilecez mi

Biz de az önce yürüyüşe çıktık o ara aldım telefonu,yerden yere vuruyo sallamıyo sesleri.bide soru sorup bilemedin diyo:) şimdilk pek kullanmam 3 yaş diyo ztn boğulma riski var dikkat demiş araba vardı 4 lü onu da aldım onları da birbrime vuruyo ağzına götrüyo yok yaw bu ara oyuncklarla ilgilenmiyo karıştrma peşinde bide karton kağıt hastası bıraksam yicek hepsini:)

geçmiş olsun cnm spreyi falan yokmu sıkda
rahatlasın kuzucuk.evet kış geldi iyimi oldu kötü mü oldu bilmiorum ya
Demin çıktım aldım cnm. Çok sağol.

Viral enfeksiyon nasıl oluyor ki ayni belirtileer mi cnm. Valla demin gittim ıhlamur keçiboynuzu falan aldim kaynatip verecem. İnşallah geçer

İnşallah cnm Sağol. Keçiboynuzu aldım bakalım artik..

Aynen öyle ya tam toka takmalık oldu Saçları yaramazların kış geldi bakalım nasıl olacak
Bizimki hala kel yahu
maşallah cnm allah bagislasin

bizde de vardi bir hafta once ihlamur verdim.bende ilik ilik iyi geliyor gecmis olsun yavrusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…