- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
bence olmaz cnm doğum gününde dağıtmalık
kaç tane istiyosan kıza özel yaptır ama 5 tane falan yapılıosa modele bak
ondan da anı olarak dediğin gibi yaptırabilirsin.
doğumdaşım nasılsın..
olsun geç yürün bişey olmaz bizimde 7 dişimiz
var ama sıkıntılar gene başladı gen çıkıo heralde
biyerlerden ne bulsa ağza atıo fena hırslı bi şekilde
doğum gününe bişeyler planlıon mu pazara gelio bizim:)
Canim elife yapmadiysan eger ikisini bir koy sonucta onada haksizlik etmemis olursun bence ikisi bir olsun yinede karar seninkızlar sizlerden fikir almak istiyorum saolsunperikanadi nın söylediği fotomagnet.net sitesini inceledim bende Zeynep in doğum gününde magnet yaptırmak istiyorum, sizce fotoya elifle beraber çekindikleri resmi koysam canım kızlarım iyiki varsınız gibi bişey yazdırsam ama zeynepin doğum günü olduğu için ona haksızlıkmı etmiş olurum sonuçta zeynepin bir yaş ı için yapıyorum sadece onun fotosu olsa daha iyi olur da yaptırmışken ikisi adına hatıra kalıcak bişey olsun istedim, bilemedim sizce?
elifin ilk ve ikinci yaşında ona özel doğum günü yaptım ama böyle magnetli falan değil süslerini peçete tabak bardak balon masa örtüsü falan almıştım, zeynepede magnet yaptıriym istedim ama elifin kıskanmasından çekiniyorum bakalım artıkCanim elife yapmadiysan eger ikisini bir koy sonucta onada haksizlik etmemis olursun bence ikisi bir olsun yinede karar senin
cunku benim bildigim en az 24 adet cikaryabiliyosun ikisinede ayri ayri yapamm diyosan en guzeli bir olsun
Zararli olabilirkızlar kocamla başım dertte. nerden bulduysa 5 tane temizlinmiş bıldırcın bulmuş bunu pişir oğlana yedir diyor.
bıldırcın çorbası falan tarifi bileniniz var mı?
bıldırcın yemeğinin çocuğa zararı olur mu
Cnm bence birlestirmeelifin ilk ve ikinci yaşında ona özel doğum günü yaptım ama böyle magnetli falan değil süslerini peçete tabak bardak balon masa örtüsü falan almıştım, zeynepede magnet yaptıriym istedim ama elifin kıskanmasından çekiniyorum bakalım artık
Sorma yaTarif falan bilmiorum cnm ama
bıldırcın şuan ağır gelir verme derim ben
şu erkekler neden herşeyi bu kadar çok bilio yaa...
İyiyim canım bizimki de aynı hersey agzında ufak tefek şeylerı kaldırıyorum ama korkuyorum yine de yutar diye. Ablamız olunca ev oyuncak mağazası gibi.
Doğumgunu işini hiç sorma kızıma yapmıştım evde 1 pastası yaptırıp amcaları falan ama eşimin ailesi çok kalabalık bir sürü çocuk. dogru duzgun bir fotografımız bile yok tam bir kargaşa olmuştu. Haksızlık olmasın oğluma da yapıyım dıyorum ama dün saydım 38 kişi oluyor. Benim burda kimsem yok zaten hepsi eşimin akrabaları birini çağırsam ötekini çağırmadan olmaz. yardım edecek kımse de yok. O kalabalığı kaldıracak gücüm yok dısarda da cok masraf olur işe bsşlamadım henüz.
Sanırım kendimiz çekirdek aile olarak kutlayacağız. Bir de belki pasta yaptırıp hergun arayıp 60 km yoldan bizi csğıran amcalardan birine baskın yapıcam herkes oraya gelsin cok kötüyüm dimi :)
elifin ilk ve ikinci yaşında ona özel doğum günü yaptım ama böyle magnetli falan değil süslerini peçete tabak bardak balon masa örtüsü falan almıştım, zeynepede magnet yaptıriym istedim ama elifin kıskanmasından çekiniyorum bakalım artık
Gecmis olsun saglik olsun ereneBu gün 1 yaş aşımız var ağrılı olmaz inşallah ishalden çok yıprandı kuzum bide bundan cekmese bari
Gidio pipinin yarisi amanin :)günaydın şekerler..
nabersinizzz...
yarın sünnet var ayy sanki ben sünnet olacağımmm yaa öyle heyecan ve korku varr
dediğinde doğru alışması lazım,Cnm bence birlestirme
Alismasi lazim diye dusunuyrm
Diger turlu hep herseyde hersey icin banada olsun der gibime geliyor
Adem gunesin konuyla ilgili yazilarini netten bakmak lazim
Birkaç tane var dedi eşim ama bende bilmiyorum ggelince yazarim size bir sonraki 18. Aydaİnşallah sıkıntısız geçer canım... 1 yaş ta kaç tane aşı vardı
Birkaç tane var dedi eşim ama bende bilmiyorum ggelince yazarim size bir sonraki 18. Ayda
Biz yaptirmadik menenjit gerek yok dedi eşim rota da yaptirmamistikŞimdiden geçmiş olsun canım
menenjit aşısı hakkında ne düşünüyor eşin ?
tek doz mu? iki doz mu? yoksa olmasada olur mu?
Demekoyle senden gergin bi elektrik aliyrmBiz yaptirmadik menenjit gerek yok dedi eşim rota da yaptirmamistik
Isyerinde bebekleri olan arkadaslar var
Tv izleme olayini savunuyorlar
Izleyince ne oluyormus yok sunun su cocugu izledi yok bunun busu izledi
Dedim siz bilirsiniz benim tercih im izletmemek bizim evde evde tv acilmiyo dedim
Anormal hareket eden benmisim gibi davraniyorlar
Bilmiyrm bu konuda sizin gotusleriniz neler
kızlar sizlerden fikir almak istiyorum saolsunperikanadi nın söylediği fotomagnet.net sitesini inceledim bende Zeynep in doğum gününde magnet yaptırmak istiyorum, sizce fotoya elifle beraber çekindikleri resmi koysam canım kızlarım iyiki varsınız gibi bişey yazdırsam ama zeynepin doğum günü olduğu için ona haksızlıkmı etmiş olurum sonuçta zeynepin bir yaş ı için yapıyorum sadece onun fotosu olsa daha iyi olur da yaptırmışken ikisi adına hatıra kalıcak bişey olsun istedim, bilemedim sizce?
EvEt canm cup kek hata oldu yukleyemedim
Birkaç tane var dedi eşim ama bende bilmiyorum ggelince yazarim size bir sonraki 18. Ayda
Kizlar balik corbasi yapan var mi
bende izletmiyorum bakicisida izLetmiyor 2yasindan sonrada birlikte yarim saat İnşallah gecenlerde tv izleyen cocuklarla izlemeynlerin cizdiigi resimleri gördüm.boyut algisi yok el kol aayak hicbir organi cizememisler izletmemek mantikli benceIsyerinde bebekleri olan arkadaslar var
Tv izleme olayini savunuyorlar
Izleyince ne oluyormus yok sunun su cocugu izledi yok bunun busu izledi
Dedim siz bilirsiniz benim tercih im izletmemek bizim evde evde tv acilmiyo dedim
Anormal hareket eden benmisim gibi davraniyorlar
Bilmiyrm bu konuda sizin gotusleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?