2014 Kasım Anneleri

Bizimki el ayak ağız hastalığının çok daha ağırıydı
önce karın ağrısı ateş sonra döküntü ama sadece el ayak ve ağızda çıkmadı bizi tüm vücutta döküntü oldu sonra ishal iştahsızlık birde kaşınıyormuş hiç uyumadı yavrum

sizinki soğuk algınlığıdır geçer annesi merak etme ıhlamuru ver ayakları üşütmesin

Sağol arkadaşım sizinde telefonunuz hayırlı olsun ben vida yerini bozdum sanırım, aynen senin gibi yanlış yöne çevirdim başta, vidası erimelik oldueşim halleder artık.

ayy ben deli oldum okurken..sen Nasıl dayandın canmm..lafa bak inatmış,söz konusu torunun yani yuhh..böyleler işte şaşırmamak lazım
ilk defa bakıcıya bırakcam canmm.kv yel aynı şehirde değiliz,annemlede öyle..şimdiye kadar birer ay paslaşarak baktılar..uzakta oldukları için zor oluyo..
bakıcının avantajlarıda dediğin gibi
sende en fazla 3yaşına kadar baktır kv ye sonra ver kreşe..gelişimi için daha iyi olur

İyi geceler herkese. Nasılsıniz güzel anneler. Allah çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin tabi benmkinede. Ne zamandr giremiyorum. Poyraz çok yaramaz. Son ıkı aydır huyu iyice değşti tek istediği yaramzlk yapmak çekmeceleri dağıtmak bulaşk maknsnda oturmk saç cekmek vs. :):)
Yemesi de azaldı daha küçükken herşy düzenliydi şimdi yemiyor ne versem Ağzna eliyle çıkarıyor mıncıklıyo bu alşkanlk gecer mi çok merak ediyorum. Halen emiyo fakat sütüm az. Salı günü diş buğdayı yapcm biraz gex kaldım ailem koydeydi çünkü. Diş buğdayında neler yapılır bilmiyorum bana tavsiyeler verir misiniz. KENDİNİZE ıyı bakın öptüm

Çok hızlı buyuyolr şaşkınlkla seyrediyorm.oturuyo kendi kendine. Emekleniyo ta ne zamndn beri. Her yeri tutup kalkıyo. Ne güzel ya canım oğlum herşeyimmmsinnnnnn.

Eklentiler

• IMG_20151007_145105.webp
    33 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20151001_214123.webp
    37 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_20151001_214210.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG-20151001-WA0002.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 192
Selam annecanlar nasılsınız bebişleriniz nasıl Ayşem yavaş yavaş büyüyor işte çok haylaz haftaya doğumgünü fakat diş yok henüz sadece emekliyor ve tutunarak sıralıyor Ayşem 33 haftalık doğmuştu kızım gibi erken doğan bebişler ne durumdalar sık girwmesemde burya girip sizi görmek güzel hepinizi çok öpüyoruz. ..

Eklentiler

• 20150914_165810.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 209
kızlar herkese günaydın yine uzun zamandır görüşemedik sizlerle :) benım sorum olcaktı cocugum 11 aylık olmasına ragmen gece 3 kere uyanıyor neden acaba ya emzırıyorum ondanmı yoksa bıraksadamı öyle olcak oyun parkının içine koyunca durmuyor benle yatmak ıstıyor alıstı ıyıcene bana bende çalısıyorum dişimizde yeni çıktı huysuzluklarda var tabı ama delıksıoz uyuması ne zaman gerceklesır acaba sızlerın nasıl uyku düzenleri

Günaydın canım... Benim oğlum da gece yemek için bi kere uyanıyor ama onun dışında emziği için ya da kafası sıkışınca üstü açık olup üşüdüyse felan kısa kısa uyanıyor hemen uyuyor... Uyanma denmez ona ağlıyor emziği veriyorum uyuyor.. Diş zamanlarında yapar canım... Hele dur dişler tamamlanana kadar zaten en az 1 sene var.. Biraz daha büyüsünler inşallah ondan sonra.. Ben de çok özledim deliksiz gece uykusunu..

Günaydın hatunlar....

Ya size bişi sorumca oyuncakdunyası.com dan alış veriş yapan var mı? Annemler ordan oğluma hediye almışlar..
Aynı sepette sipariş vemişler.. Kargoyla biri gelmiş biri gelmemiş... Arıyoruz telefonları da açmıyorlar...
Şu internet sitelerinin adam gibi iş yapmamasından öyle sıkıldım ki..

Gunaydin
Uc gundur geceleri durmadan uyaniyor
Ama perikanadinin dedigi gibi kisa uyanma
Kisir dongudeyiz
Al emzir beraber uyu, agladi besigine koy yine agladi al emzir durmuyor salla geri uyut
On kez uyanmistir uc gundur en az

Hosgeldin
Topigin ilk bebisi
Zaman nasilda gecti
Masallahhh
Saglikla buyusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…