Bizimki el ayak ağız hastalığının çok daha ağırıydıDemin çıktım aldım cnm. Çok sağol.
Viral enfeksiyon nasıl oluyor ki ayni belirtileer mi cnm. Valla demin gittim ıhlamur keçiboynuzu falan aldim kaynatip verecem. İnşallah geçer
İnşallah cnm Sağol. Keçiboynuzu aldım bakalım artik..
Bizimki hala kel yahu
maşallah cnm allah bagislasin
hayırlı olsun canım oyuncağınız bende şimdi öğlen arası aldım geldim kuzu kalmamıştı telefon aldım.işyerinde tornavida falan yoktu bıçak ucuyla açtım pillerini taktım, sende bi dene istersen bıçak ucunu dikkatli döndür de ucu kırılmasın, ben bi de ters yöne doğru döndüyomuşum kırcaktım bıçak ucunu neyse doğru yöne çevirince açıldı
ayy ben deli oldum okurken..sen Nasıl dayandın canmm..lafa bak inatmış,söz konusu torunun yani yuhh..böyleler işte şaşırmamak lazımYarım gün olması güzel cnm
bakıcı hiç bakmadı yani dimi madem kv bakıo
hep nie o bakmıo belli bi zamana kadar bakıcın iyiyse
boşver aslında daha iyi herşeyde trip yapıolar tecrübesiz görüolar çünkü biz baktık
büyüttük diolar sen ne biliosunda bana akıl veriosun diolar falan bi sürü şey en azından bakıcın senn
lafından çıkamaz kendi istediğin gibi yetiştirirsin.mesela ben geçenlerde tatlı ya karşı gene direndim
ertesi gün kp dioki dün sana kızdım vermicektim şeker çikolata ama inat değilmi vericem bak işte
tepkini de veremiosun yani..
nerden aldınızz canım..kaldıysa tabi şansımı deniycemMinik Yıldız tornavida ile Açılıyor ben taktım pilleri ama kaldırdım sonra oynasın hepsini bir verince sıkılıyor
burası ne güzel olmuş böyle yaa
hamilelik günlerimizi hatırladım..bi garip oldum..özlemişim be..kopmayalım kızlar..çok sık olamasada yazışalım burdan
sen ne tatlı bişey olmuşsun poyraz maşallahÇok hızlı buyuyolr şaşkınlkla seyrediyorm.oturuyo kendi kendine. Emekleniyo ta ne zamndn beri. Her yeri tutup kalkıyo. Ne güzel ya canım oğlum herşeyimmmsinnnnnn.
6 dişi varHay masallah
Kac disi var :)
Oda iyi cnm
Kisa mesafa yuruyor
Cok aceleci :)
Bende suan ise gidiyr
Emzirdim donuyrm
kızlar herkese günaydın yine uzun zamandır görüşemedik sizlerle :) benım sorum olcaktı cocugum 11 aylık olmasına ragmen gece 3 kere uyanıyor neden acaba ya emzırıyorum ondanmı yoksa bıraksadamı öyle olcak oyun parkının içine koyunca durmuyor benle yatmak ıstıyor alıstı ıyıcene bana bende çalısıyorum dişimizde yeni çıktı huysuzluklarda var tabı ama delıksıoz uyuması ne zaman gerceklesır acaba sızlerın nasıl uyku düzenleri
Ooo inci gibi dizmis6 dişi var7. Yolda
Gunaydinkızlar herkese günaydın yine uzun zamandır görüşemedik sizlerle :) benım sorum olcaktı cocugum 11 aylık olmasına ragmen gece 3 kere uyanıyor neden acaba ya emzırıyorum ondanmı yoksa bıraksadamı öyle olcak oyun parkının içine koyunca durmuyor benle yatmak ıstıyor alıstı ıyıcene bana bende çalısıyorum dişimizde yeni çıktı huysuzluklarda var tabı ama delıksıoz uyuması ne zaman gerceklesır acaba sızlerın nasıl uyku düzenleri
HosgeldinSelam annecanlar nasılsınız bebişleriniz nasıl Ayşem yavaş yavaş büyüyor işte çok haylaz haftaya doğumgünü fakat diş yok henüz sadece emekliyor ve tutunarak sıralıyor Ayşem 33 haftalık doğmuştu kızım gibi erken doğan bebişler ne durumdalar sık girwmesemde burya girip sizi görmek güzel hepinizi çok öpüyoruz. ..
Poyraz yakisikli masallahÇok hızlı buyuyolr şaşkınlkla seyrediyorm.oturuyo kendi kendine. Emekleniyo ta ne zamndn beri. Her yeri tutup kalkıyo. Ne güzel ya canım oğlum herşeyimmmsinnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?