2014 Kasım Anneleri

çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sana

cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı

çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sana

yok cnm kaç gün uğraştım
kek kurabiye mercimek köfte milföyden börek
kv jelatinli onlar hatta masada belli onların dışında hepsini
ben yaptım alt komşum var arkadaş o da yardım etti sağolsun
yoksa olıcak gibi değil akşamdan akşam olduğu için hayatta yetişmezdi
çoğunu yalnız yaptım ama 1 kurabiyelerle boşuna uğraştım kaç gün kimse yemedi
süs olarak güzel durdu sadece:):)

Csnm zaten biliyrsunuz benimiki cok uyuyan bi cocuk heo boyle zaten onceleri gunde 4 defa uyurdu simdi 3 dusurdu ama bi uyudgnda 2 3 saat uyur
Vay maşallah
Kac saat uyanık kalıyo acaba ?
Benim oglum sabah 9 da kalkiyo aksam 6 da bi saat uyuyo. Ve gece 11.30 da zorla uyutuyorum.
Epey fark var.

he birde fotoğraf çerçevesi yaptırdık biz onla resim hiç yok telde
atamadım....

Benim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    62 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
Ya bızde aynısı yapıyrz ama bu aralar anneme kafa atıyor
Annem mesela zararlı bı yerde ıse kucagına alıyor uzaklastırmak ıcjn
Nıye aldın dıye kafa atıyor
Noldu bu coxuga bole anlamadm:)
O kafa atma bizdede var Alınca biryerden kendini geri atıyor geçen eşimin dudağını patlattı sıpa

Cnm ne guzel olmus
Salata gordum sankı
Tavuklumu
Guzel gorunuyr

Evt zaman olmuyor
Acaba hırmonlarla alakalı bı durum olabılır mı
Cosacagımı hıc sanmıyrm ya

Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım

Maşallah kız ne çok şey var masada :)))

Bi gevezeden bende var. Bi çıka gicika diye şeyler diyor ama görsen resmen bi şeyler anlatıyor :)Bazen babası gelince başlıyor bicika bicika diye. Dedim Ayvayı yedim bu oğlan evde ne olsa anlatacak :)

Koydun çocuğa Yaman adını Yaman oğlan oldu bak:)))))

perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.
perikanadi yıllık izne ayrılacaktı sanki öyle hatırlıyorum annesigil gelicekti öyle yazmıştı buraya, inşallah güzel geçmiştir oğluşunun doğum günü:)

cok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acaba

Anne sütü demedim farkındaysanız, cici bebeli süttü konusu geçen ondan bahsettim. Anne sütü, emzirmek vs farklı. Ancak tıbbi bir gerçekte var ki gece beslenmesi bebeklerin dişlerinde çürük oluşumuna sebep oluyor. Hiç ağlatmadan bebek büyütmek imkansız maalesef. Anne olarak katlanmak çok zor mutlaka ama, ileride hem anne hem çocuk oturup ağlayacağına bazı şeylerin daha önce kontrol altına alınması taraftarıyım. Çocuğun farkındalığı arttıkça, alışkanlıklardan vazgeçirmek çok daha sıkıntılı oluyor, bu süreci aşmak kolay olmuyor. Ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler. Bu benim görüşüm tabi ki, herkes dilediği şekilde bir düzen kurabilir. Saygılar.

Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım
Ya canim bende başlarda bayağı bir sorun hissettim. İnternette baktigimda emzirmenin bu hissi azalttigi yönünde şeyler okudum.

http://m.milliyet.com.tr/pembenar/dogum-sonrasi-travmasi--cinsel-pembenar-detay-ask-1813988/
Mesela bu yazida anlatıyor. Ama çok ciddi düzeyde ise seninki tabii ki destek alabilirsin.

Canım keyfedegersaatler.blog diye bir yer var oradan indirdin minik.adam.kkonsepti yaptım ben.. Telden girdim yarın bilgi dan sana link ararim..programı bilmiyorum eşim düzeltti öğreniriz senin için
cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı

E="lilipit, post: 43487909, member: 492607"]cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı[/QUOTE]
Csnim

cok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acaba
aminnnn canım sağol
bir i koliden kestim üstünede krapon kağıdından çiçek yapılışı var nette izle videoları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…