çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sanaEki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık..isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
cnm o formatlar nerede bulamadımcanım büyük fotokopi makinesi olan yere gittim bastılar..
bu formatlar internette var indirdim harfleri düzenledik eşimle öyle fazla uğraşmadı hepsi hazır vardı format olarak..
bence çok güzel olmuş canı pastanıza bayıldım yaniii..
bizim pastamız biraz basit olarak fotolu yaptırcaz..
kalabalık olacak çünkü meblağ baya fazla geliyor şeker hamuru olunca..
yeni yaşı kytlu olsun paşamın uzun bir ömrü olsun şansı bol olsun inşş
çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sana
Vay maşallahCsnm zaten biliyrsunuz benimiki cok uyuyan bi cocuk heo boyle zaten onceleri gunde 4 defa uyurdu simdi 3 dusurdu ama bi uyudgnda 2 3 saat uyur
O kafa atma bizdede var Alınca biryerden kendini geri atıyor geçen eşimin dudağını patlattı sıpaYa bızde aynısı yapıyrz ama bu aralar anneme kafa atıyor
Annem mesela zararlı bı yerde ıse kucagına alıyor uzaklastırmak ıcjn
Nıye aldın dıye kafa atıyor
Noldu bu coxuga bole anlamadm:)
Cnm ne guzel olmussağol cnm süsleme pek olmadı ama ikramlıklarım
bol oldu benimde :):)
bende netden indirdim ama böle olmadı hazır yazılmıştı sadece bastırma
şansımız vardı yaptık ama beğenmedim senin tasarlanabilen bi yer galiba.neresiymiş bizde 2
ye yapalım bari :):) pasta 30 kişil yaptırdım dayımız pastaneci yaptı sağolsun 300 tl fiyat aldık
gerçekten çok pahalı bizi aştı eğer yapmasaydı bizde basit birşey yaptırıcaktık 1 gün önce eşimin arkadaşarına
yaptık mecbur onun pastasını alıcaktık 100 tl verdik ufacık bişey resimli falan değildi özel değil yani
teşekkür ederiz cnm hepimizinkine inş.çok duygulandım ama pasta kesme anında çok güzel
bir duygu rabbim herkese yaşatsın.oğluma hediye gelmedi ama herkes para verdi ya:):):)
teşekkürler cnm çok uğraştım kaç gün uyumadım öldüm bittim
kv de yapmış bi kaç çeşit ama bana yapıcam demedi sürpriz olsunmuş die
onlarda gelince baya çoğaldı bi kısmıda sığmadı mutfaktaydı:):) birde biz pastayı sonradan
kestik oğluşum uyumuştu bekletmedik misafirleri yemek için azalmıştı.oğlum çok
berektli oldu ya:):):)
Evt zaman olmuyorcanım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsın
Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı yaCanim emziren kadınlarda normal bir durum. Hormonal dengeden kaynaklı. Ama eşinle yakinlasinca birseyler olur sende de.
Aynen burnunun aktigini görünce rahatladim. Biraz rahat uyur inşallah artik.
Canim yaptim onları. Bir süre kesti sonra dewam etti. Bez isitip göğsüne koydum şimdi.
Canim evde bu gün rahatlamazsa alacagim zaten. Ama umarım rahatlar.
Ya ben senin yorumlarina çok gülüyorum ya :) çok yaramaz yorumlar yapiosun.
Ama evet dedigin doğru herifi görünce bi elektriklenme olur
Eki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık..isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
Bi gevezeden bende var. Bi çıka gicika diye şeyler diyor ama görsen resmen bi şeyler anlatıyor :)Bazen babası gelince başlıyor bicika bicika diye. Dedim Ayvayı yedim bu oğlan evde ne olsa anlatacak :)Maşallah o kadar hızlı ki kaşla göz arasında şifonyerin üstünden almış. Ayaklarını kaldırarak heryere ulaşmaya Çalışıyor. Bunları bir araya getircez, asıl o zaman cümbüşü görBir de Eren'in hiç sevmediğim vurma huyu var. Eline kumanda, Tlf vs. gibi sert nesneleri alıp, tablete ya da tv ünitesine hiç durmadan sürekli vuruyor. Eşyalarımızı şimdiden eskitti sıpa. Bu huyundan nasıl vazgeçecek bilmiyorum. Sanırım ses çıkarmak hoşuna gidiyor, zaten çok geveze, sürekli elinde telefon Alo lo lo lo diyerek evin içinde geziyor
Koydun çocuğa Yaman adını Yaman oğlan oldu bak:)))))Bizimkinin en sevdiği şey süpürge dip köşe süpürüyor kan ter içinde kalıyorSabırlı hiç Değilim aslında sadece ağlama sesini sabrım kalmadı birde tabi onca zahmet edip yemek yapıyorum yenmiyorsa deli oluyorum
perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.
cok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acabaBenim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste
Emmeye düşkün bir bebeğin gece beslenmesini nasıl kesicez peki. Gece kalkıyor sırf emme refleksi yüzünden butun gece ağlatıcakmıyız? Benim oğlum emmeden kesinlikle uyumuyor gece de cok denedim 5 dk emince geri uyuyor ama emzirmezsem asls uyumuyor. Kalkmazsa uyandırmıyorum tabiki ama kalkıyor. Kızım kalkmazdı mesela uyurdu.
Gece beslenmeyecek diye emmek isteyen cocugu anne sütünden mahrum bırakmak ta yanlış bence.
Ya canim bende başlarda bayağı bir sorun hissettim. İnternette baktigimda emzirmenin bu hissi azalttigi yönünde şeyler okudum.Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım
cnm o formatlar nerede bulamadım
nasıl duzenlendınız
paıntte mı
aminnnn canım sağolcok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?