2014 Kasım Anneleri

Yamanın öyle vurma huyu yok ama birşeyi almak istiyorsa çok ısrarcı davranıyor ağlıyor ve sinir ediyor beni bu da tuhaf bir huy yani eşime diyorum pazarda Ağlayan Çocuklardan olacak bu

Valla ben koymadım eşim illa yaman olsun adı dedi al iste kafayı yedi dudağı kanıyor birde diyor kuzum kafana birşey oldu mu şu adamda ki sabırın onda biri bende yok
Hahaha yazık ay napsin :)erkekler bize göre daha sabırlı benim eşim de öyle.

benim ki de izliyor özellikle reklamları bu aralar kumandayı alıp tv ye doğru tutup değiştirmeye başladı
bence sende bu konuda kendini çok üzme
çünkü çocuk aileden ne görürse onu yapıyor biz de çok entellektüel bir yapıya sahip değiliz doğrusu tv çoğu zaman açık oluyor

Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya

Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
Canm ben 2 3 yete sordum yapilmiyo bende yaptracaktim cunku yinede iyice sor oyle yaptr

Kizlar hoppala kullanan varmi aramzda almayi dusunuyorumda kisin diger odalarim cok soguk oluyo arkama gelmemesi icin istiyorumda tavsiye eden varmi acaba uygun fiyatli

Sağ içir bari Şule sütün vardı senin alsın aldığı kadar
Valla bende hiç isteksizlik falan olmuyor bende sendenim
üzüntüden ve verimli sagamamaktan azaldi malesef canim gunde toplam 150 cc cikiyor ilk günlere geri dönüp süt artırma yollarina basvurmayi planliyorum sanki cok zamanim varmis gibi is gittikce sarpa sariyor
Benimki de pazarda aglayan cocuk mesela suan telefonu vermiyorum diye cildiriyor.. Parkta salincak sirasi beklerken de.. Oy oyyy..

Kızlar ben artık çok yorumluyorum ya.. o yorgunlukla bazen aşırı derecede sinirleniyorum Emir'e. Bağırıp çağırmıyorum ama tahammülsüz oluyorum ve bu yüzden vicdan azabi duyuyorum... ne yapacağımi da bilmiyorum. :'( ağlamak istiyorum sadece...

Aynı ben çok bitkinim sinirlerim alt üst olmuş valla

Aynı ben çok bitkinim sinirlerim alt üst olmuş valla
Ya Allah'in gücüne gider Bebeğime tahammulsuz oluyorum diye bu duyguyu hissetmek bile yoruyor beni... hep görmezden geliyordum yorgunlugumu ama artik olmuyor. Eşim de sagolsun hic yardimci değil beni telkin etme konusunda...

Yerim o gevezeyi, bu kadar yorgunluğumuza tek iyi gelen şey sevimlilikleri zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…