E girer tabi haksız değil
ne yapacaz
bu durumunu esımle de konusamıyrm
benı sevmıyorsun trıplerıne gırecek bılıyorum
nasıl duzelecek bu durum yahu
Yamanın öyle vurma huyu yok ama birşeyi almak istiyorsa çok ısrarcı davranıyor ağlıyor ve sinir ediyor beni bu da tuhaf bir huy yani eşime diyorum pazarda Ağlayan Çocuklardan olacak buMaşallah o kadar hızlı ki kaşla göz arasında şifonyerin üstünden almış. Ayaklarını kaldırarak heryere ulaşmaya Çalışıyor. Bunları bir araya getircez, asıl o zaman cümbüşü görBir de Eren'in hiç sevmediğim vurma huyu var. Eline kumanda, Tlf vs. gibi sert nesneleri alıp, tablete ya da tv ünitesine hiç durmadan sürekli vuruyor. Eşyalarımızı şimdiden eskitti sıpa. Bu huyundan nasıl vazgeçecek bilmiyorum. Sanırım ses çıkarmak hoşuna gidiyor, zaten çok geveze, sürekli elinde telefon Alo lo lo lo diyerek evin içinde geziyor
Hahaha yazık ay napsin :)erkekler bize göre daha sabırlı benim eşim de öyle.Valla ben koymadım eşim illa yaman olsun adı dedi al iste kafayı yedidudağı kanıyor birde diyor kuzum kafana birşey oldu mu şu adamda ki sabırın onda biri bende yok
Ben de sizdenim:)))))))Sağ içir bari Şule sütün vardı senin alsın aldığı kadar
Valla bende hiç isteksizlik falan olmuyor bende sendenim
benim ki de izliyor özellikle reklamları bu aralar kumandayı alıp tv ye doğru tutup değiştirmeye başladıTesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin o saat bu saattir ona küstüm, babasi geldi ben bakmak bile istemiyorun suratina, nasil sinir oldum..keske hayir bizimkiler oyle degil diyebilseydiniz, cok zor ya nasil sabretcez ...biz bide şarkdayiz hic kimse yok birakacakHos yani biri olsa bu cocuk baskasina nasil birakilip baktirilir...
Birde o kadar ugrastim televizyon bakmasin etmesin diye aylardir, cocuk kumandayi alip gidip acip dibine oturup bakiyo kafayi yememek elde degil en iyisi tvyi sokup atmak...
Hamileyken yaptıran arkadaşlar vardı sanki bence bir uzman a sor ben bikini bölgesi yaptırmıştım inanılmaz rahat bişeyKizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
Canm ben 2 3 yete sordum yapilmiyo bende yaptracaktim cunku yinede iyice sor oyle yaptrKizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
Hamileyken yaptıran arkadaşlar vardı sanki bence bir uzman a sor ben bikini bölgesi yaptırmıştım inanılmaz rahat bişey
hadiyaa keske yapilsa.s hamile olmadan once hallediyodum sorun olmuyordu suan gozumde buyuyorCanm ben 2 3 yete sordum yapilmiyo bende yaptracaktim cunku yinede iyice sor oyle yaptr
Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
Yarin buyuk gun sizin icin pasanin d.gunu simdiden kutlu olsn cnmYapılmıyor tatlım..benim.yarım kalmıştı emzirme bitsin diye bekliyoruz
üzüntüden ve verimli sagamamaktan azaldi malesef canim gunde toplam 150 cc cikiyorSağ içir bari Şule sütün vardı senin alsın aldığı kadar
Olmadı son çare Ginseng kapsullerinden alırız ne yapalim
ne yapacaz
bu durumunu esımle de konusamıyrm
benı sevmıyorsun trıplerıne gırecek bılıyorum
nasıl duzelecek bu durum yahu
Sağ içir bari Şule sütün vardı senin alsın aldığı kadar
ne yer ne icersiniz bize de soyleyin dostlarBen de sizdenim:)))))))
Aynı ben çok bitkinim sinirlerim alt üst olmuş vallaKızlar ben artık çok yorumluyorum ya.. o yorgunlukla bazen aşırı derecede sinirleniyorum Emir'e. Bağırıp çağırmıyorum ama tahammülsüz oluyorum ve bu yüzden vicdan azabi duyuyorum... ne yapacağımi da bilmiyorum. :'( ağlamak istiyorum sadece...
Valla ne bileyim ya isteksizlik olmuyor ama yaman dan fırsat da pek olmuyor hiç nazı niyazı bitmiyorne yer ne icersiniz bize de soyleyin dostlar
Ya Allah'in gücüne gider Bebeğime tahammulsuz oluyorum diye bu duyguyu hissetmek bile yoruyor beni... hep görmezden geliyordum yorgunlugumu ama artik olmuyor. Eşim de sagolsun hic yardimci değil beni telkin etme konusunda...Aynı ben çok bitkinim sinirlerim alt üst olmuş valla
Bi gevezeden bende var. Bi çıka gicika diye şeyler diyor ama görsen resmen bi şeyler anlatıyor :)Bazen babası gelince başlıyor bicika bicika diye. Dedim Ayvayı yedim bu oğlan evde ne olsa anlatacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?