bende öyleyim yalnız değilmişim demekHerkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım
Benim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste
Cnm ne guzel olmus
Salata gordum sankı
Tavuklumu
Guzel gorunuyr
Maşallah kız ne çok şey var masada :)))
Csnim[/QUOTE]Canım keyfedegersaatler.blog diye bir yer var oradan indirdin minik.adam.kkonsepti yaptım ben.. Telden girdim yarın bilgi dan sana link ararim..programı bilmiyorum eşim düzeltti öğreniriz senin için
E="lilipit, post: 43487909, member: 492607"]cnm o formatlar nerede bulamadım
nasıl duzenlendınız
paıntte mı
bende 26/11/2014 elif naz'ımın annesiyimmmmmmmm.....
Topiğe yeni kişilerin katılması çok güzel hareket gelir..hoş geldiniz ben de yeniyimbende 26/11/2014 elif naz'ımın annesiyimmmmmmmm.....
Gayet güzel görünüyor cnmm kıyafetlerinize bayıldım
kızların ayrı bişey ya ne şirin bebişten çok kıyafetleri yer insan :):)
pastanız çok güzel olmuş.kurabiyeleri özel mi yaptırdın peki.
evet tavuk salatası var birde renkli patates
salatası ikramlıklarımız çok iyiydi cnmm da
süslerimiz olmadı pek ya masamız iyiyde örtüsü falan..
öyle yaptık bişeyler cnmmm.
aklıma ne geldiyse yaptım sadece 1 kurabiyelerimle
çok uğraştım boşuna yani kimse yemedi birde kalıp büyüktü
pek güzel olmadı her işte bi aksilik oluo işte bizimde o oldu :):)
Csnim
bende ordan indirdim ama değiştirme pek yapılmıyodu sanki
nasıl yaptınız acaba siz öğrenebilirmiyiz.çok orjin olmuş valla
o konsepte bende çok baktım ama mickey mouse seçtim...
merhaba hoşgeldin cnmm.
bende 08.11.2014 ufukhanın annesiyimm :):):)
Aynen ben deBıde kızlar ozel olacak ama bu konuları ben kımseyle konusamam sıze sormakan baska carem yok
Bnm hıc ıstegım yok
Duzelmıyor
On yıl olmasa neden olmadı demeyecek boyuttayım
Bu durum ne zaman duzelır
Esım bı bucuk aydır yok
Gelecek ıkı hafta sonra
Of ne rahattım modlarındayım o derece
Istemıyrm hıc
tşk ed.sizde hoşgeldiniz...Topiğe yeni kişilerin katılması çok güzel hareket gelir..hoş geldiniz ben de yeniyim
ne yapacazAynen ben de
ne yapacaz
bu durumunu esımle de konusamıyrm
benı sevmıyorsun trıplerıne gırecek bılıyorum
nasıl duzelecek bu durum yahu
Çok şık olmuş tatlım ellerine sağlıkEki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık.. @isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
Çok şık olmuş tatlım ellerine sağlık
Nice yaşları olsun minik oğlusun. Allah hepsine uzun omur versin. Maşallah herşey çok güzel görünüyor. Tam iş dönüşü karnim açken gördüm masayı valla canim istedi:))Eki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık.. @isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
Bende yetişmeyecekti diye korkuyorum şimdi her şeyi hazırlamaya çalışıyorum ki son ana kalmasın diye ama illaki bi aksilik oluyor son andasağol cnm yaptım bişeyler onlarda sorun
yoktu süslemelerim pek olmadı okadar :)
oda artık allah izin verirse 2 yaşına
Nice yaşları olsun minik oğlusun. Allah hepsine uzun omur versin. Maşallah herşey çok güzel görünüyor. Tam iş dönüşü karnim açken gördüm masayı valla canim istedi:))
Bende yetişmeyecekti diye korkuyorum şimdi her şeyi hazırlamaya çalışıyorum ki son ana kalmasın diye ama illaki bi aksilik oluyor son anda
canım kaç kişisinizki kalabalık dediğin pastayı 20 kişilik yaptırsan 40 kişiye yeter bence çok büyük oluyolar çünkücanım büyük fotokopi makinesi olan yere gittim bastılar..
bu formatlar internette var indirdim harfleri düzenledik eşimle öyle fazla uğraşmadı hepsi hazır vardı format olarak..
bence çok güzel olmuş canı pastanıza bayıldım yaniii..
bizim pastamız biraz basit olarak fotolu yaptırcaz..
kalabalık olacak çünkü meblağ baya fazla geliyor şeker hamuru olunca..
yeni yaşı kytlu olsun paşamın uzun bir ömrü olsun şansı bol olsun inşş
bir bende mi olmuyormus boyle durum ya sadece ha kizim uyandi uyanacak diye rahat olamiyorum.. Emziriyordum ben de ama artik kizim emmeyi birden birakti
ne yapacaz
bu durumunu esımle de konusamıyrm
benı sevmıyorsun trıplerıne gırecek bılıyorum
nasıl duzelecek bu durum yahu
Valla ben koymadım eşim illa yaman olsun adı dedi al iste kafayı yediKoydun çocuğa Yaman adını Yaman oğlan oldu bak:)))))
Sağ içir bari Şule sütün vardı senin alsın aldığı kadarbir bende mi olmuyormus boyle durum ya sadece ha kizim uyandi uyanacak diye rahat olamiyorum.. Emziriyordum ben de ama artik kizim emmeyi birden birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?