2014 Kasım Anneleri

Çok sağol size de geçmiş olsun. Bugün ıyıydı fakat, ciltte döktüler var. İlaçlar mı yapıyor anlamadım

Cok tesekkur ederim canim.3500 e aldım ben. Daha çok oynadım da bu eski hali:)

Çok teşekkúr ederim.:) böyle süslü süslü yaptık kizlardan sonra oğlumuz olursa napcaz bakalim:)

iyi para vermişsin cnm ama değer çok güzel çünkü..
uzun süre de kullanır bence yatağını bazaya çevirirsin
ohh miss valla.yeni halini niye göndermedin ki herşey mükemmel.

ay geçmiş olsun cnm kıyamam ben ona
seruma bizler zor dayanıoz uzun da sürüo o yavrum
nasıl dayanıo rabbim hemen şifasını versin inş..
hasta kim çocuğa sarılıp öptüyse ne deyim ki ya
kendini bilmezler yapıo böyle işte..
bizim doğum günümüzde napalım kötü aya mı denk geldi
acaba salgının olduğu ay yani..

Slm kizlar hasta b3bislere Allah sifa versin benimd3 en gicik oldugum sey hastayken nie gelirsinix yani minnack canlari var zaten
kiyamm yaa isim belirtmedim insallh tez vakitte iyilis kuzucuklar

aynen canım gece çok asabi oluyorum yorgunluktan mı yapısal mıdır anlamadım off off

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. İnsanlar düşüncesiz gerçekten hasta olanın gelmemesi lazım bu tip yerlere. İnşallah çabucak atlatsin

sevgili efsunkarr artık geç oldu demezsen ya da daha önce araştırmadıysan Kadir Tuğcu'dan yardım almanı tavsiye edebilir miyim. alerjiyle ilgili pek çok makalesi ve soru cevaplar var. ayrıca online randevu alınabiliyor.

Çok geçmiş olsun .

Noldu bu bebelere geçmiş olsun

guzidelll .!.:
Arkadaşlar özel menenjit aşısını yaptıran var mı doktor bize 13.ayda tek doz olanı önermişti zamanı geldi de kararsiz kaldım
Doktor 11 aralığa gün verdi.yaptırmamızı istedii cnö

Canım benim iyi bir allergolog a gotursen . Belki çocuğa verilecek bir ilaç vardır alerji nin geçmesi için. Zaten artık süt ihtiyaçları eskisi kadar yok. Sen onun yerine mesela sulu meyve suyundan muhallebiler yap. Tok tutacak sebzeler vermeye çalış. Muhallebini biraz sulu yapıp biberona da koyabilirsin kaşıkla yemek istemiyorsa. Çorbalar yap mercimek tavuk suyu koy biberona icsin kuzun. Üzülme. Sen iyi ol ki oda iyi olsun annesi. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Geçmiş olsun kızlar... bu dikkat etmeyen insanlar varya tam pataklamalik.. Emir küçükken dayimin eşi ucuklu olmasına rağmen öpmeye kalkismisti bir ara. Ve ben itiraz edince inat ettim opecem.diye tutturmustu... zorla elinden almıştım Emir'i..

Canim diş için henüz bende gidemedim. Sanırım Cumartesi'ye kaldı benimde isim ve evet bende çok korkuyorum

Canim Merhaba. Ya ben kiyamam ona...

benim aklıma şöyle bir şey geldi. Vanilya çubuğu kullansan mamasina.. kokusunu ve tadını düzeltir. Doğal olduğu için bir zararida olmaz hem.. tabii verilir mi bilmiyorum aklıma geldi yazdım direk. Ama ise yararsa süper olur bence.

ben de sevindim..azminizi tebrik ederim.başka şehirleri bilmiyorum ama istanbulda çalışmak zor.her ne kadar merkez adliyeler açıldıysada duruşmalara yetişmek yorucu ve sıkıntılı..bi daha mesleğe dönermiyim emin diilim.

yürümesini ben de bekliyorum 4 gözle ama daha çok var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…