son halinide göndersene merak ettim :)Cok tesekkur ederim canim.3500 e aldım ben. Daha çok oynadım da bu eski hali:)
Çok teşekkúr ederim.:) böyle süslü süslü yaptık kizlardan sonra oğlumuz olursa napcaz bakalim:)
Çok sağol size de geçmiş olsun. Bugün ıyıydı fakat, ciltte döktüler var. İlaçlar mı yapıyor anlamadımSağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
Cok tesekkur ederim canim.3500 e aldım ben. Daha çok oynadım da bu eski hali:)
Çok teşekkúr ederim.:) böyle süslü süslü yaptık kizlardan sonra oğlumuz olursa napcaz bakalim:)
Sağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
aynen canım gece çok asabi oluyorum yorgunluktan mı yapısal mıdır anlamadım off offAyni sikintitan bnde muzdaribim eskiden gece kalkardi emer yatrdi yerine koyardm .simdi feryat figan besige koydugmda. Gece gece çokta asabi oluyorm allahım sen beni affet.
Dra gittik bogaz kizarmis. Sende bj git istersen sebebini anlarsn hic olmazsa.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. İnsanlar düşüncesiz gerçekten hasta olanın gelmemesi lazım bu tip yerlere. İnşallah çabucak atlatsinSağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
Fotoğraflar için sağol çok güzelmiş hem senin bebeğinde kızbira kaç tane foto göstereyim. İlk aldığım zamandan bunlar
Tabi canım heryere bakıp öyle almak mantıklı olan zaten. Genelde kira sebebiyle bu farklılıklar oluyor.
sevgili efsunkarr artık geç oldu demezsen ya da daha önce araştırmadıysan Kadir Tuğcu'dan yardım almanı tavsiye edebilir miyim. alerjiyle ilgili pek çok makalesi ve soru cevaplar var. ayrıca online randevu alınabiliyor.Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
Çok geçmiş olsun .Sağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
Noldu bu bebelere geçmiş olsunKızlar poyraz, üç gündür antibiyotik alıyor croxilex birde ağrı kesici apireks. Şimdi altını değiştim karnında küçük kırmızı döküntüleri var bıde belinde var bacakta yok. Neden boyle oldu acaba. Acilen doktora mı gidelim
Doktor 11 aralığa gün verdi.yaptırmamızı istedii cnöguzidelll .!.:Arkadaşlar özel menenjit aşısını yaptıran var mı doktor bize 13.ayda tek doz olanı önermişti zamanı geldi de kararsiz kaldım
Canım benim iyi bir allergolog a gotursen . Belki çocuğa verilecek bir ilaç vardır alerji nin geçmesi için. Zaten artık süt ihtiyaçları eskisi kadar yok. Sen onun yerine mesela sulu meyve suyundan muhallebiler yap. Tok tutacak sebzeler vermeye çalış. Muhallebini biraz sulu yapıp biberona da koyabilirsin kaşıkla yemek istemiyorsa. Çorbalar yap mercimek tavuk suyu koy biberona icsin kuzun. Üzülme. Sen iyi ol ki oda iyi olsun annesi. Rabbim dermansiz dert vermesin.Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
sizinki de mi tek doz olandan yapılacak ben de hafta sonuna randevu alayım bari.Doktor 11 aralığa gün verdi.yaptırmamızı istedii cnö
Sağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
Canim Merhaba. Ya ben kiyamam ona...Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Icim eriyor..
ben de sevindim..azminizi tebrik ederim.başka şehirleri bilmiyorum ama istanbulda çalışmak zor.her ne kadar merkez adliyeler açıldıysada duruşmalara yetişmek yorucu ve sıkıntılı..bi daha mesleğe dönermiyim emin diilim.Bir meslektaş ile karşılaşmak hoş gerçekten. Hamilelik sürecinde de çalıştım doğum sonrası da döndüm işe geri. Ben önce 4 yıllık işletme okudum Uludağ Üniversitesi 'nde. Bir süre Bursa'da çalıştım. Fakat gönlüm hep hukuktan yanaydı tekrar girdim sınava 9 Eylül 'ü kazandım. Şimdi de İzmir 'de yapıyorum mesleğimi. Çok memnun oldum gerçekten. :)
Ben 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))[/Q
ilk bebeğinizmi ??ben de 88 doğumluyum
yanlış yere yazmışım nasıl oldu bilmiyorum.ilk bebeğiniz mi??bu arada ben de 88 doğumluyumBen 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))
yürümesini ben de bekliyorum 4 gözle ama daha çok var sankiBiz de öyle öyle başladık canım... Zaten bizim gel gel dememize kalmadı hiç...
Aktivite masası koltuklara biraz yakın olduğu zamanlar kendi kendine ordan oraya geçerdi cesareti çoktu demekki : )
Sonra sonra çok hoşuna gitti şimdi deli gibi hiç durmuyor ordan oraya dönüp duruyor : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?