- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
Yaşlı mı??biz ona en tecrübeli en sevecen diyelim. Bu arada kızınz kaç aylık. Oda mı 13 ün içinde. Nr güzel ya bayılıyorum kasım annelerine.
estağfurullah büyüklerden fikir almak
herzmana güzeldir sizin gibi bilinçli olanlardan tabi
bide çok bilmişlik yapanlar oluyo yaşı gereği:):)
bende 27 yaşındayım hatta 15 gn sonra 28 olıcam:):)
bende çok genç sayılmam..
Mutlaka firma firma değişir canım ama dedeğim gibi ayni firmanın iki farklı yerdeki dükkanına sordumcanım bence firma firma degişiyor. ben salon takımımı, oturma odası takımımı en son bebek odasının maskodan aldım. sadece yatak odamı eyüp modesadan aldım. iki yeride gezip fiyat ve kalite karşılastırarak aldım diyebilirim. ve mesleğim gereği az çok anlıyorum mobilyadan artık . burda önemli olan imalatçı firma bulmak diyebilirim. çocuk odası takımımı 3500 a aldım bir yıl once. modesada da fiyatlar aşagı yukarı aynıydı. o sıralar modesada bir mobilyayı 5.000 liraya sordum cok begenmiştim. hiç indirim yapmaması beni sinirlendirdi ve almadım ordan.
Canım inşallah en kısa sürede geçer Allah daha kötü sıkıntılarla imtihan etmesin bu sene dersine girdiğim tüm sınıflarda çeşitli sorunlari olan kaynaştırma öğrencileri var her gün şükrediyorum zekasında sorun yok hareketlerinde yok ne yapalım başka gıdalarla beslensin onları yiyebiliyor şükürIsterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
aynen bende tombiş bebek severim zaten olsaydı iyi olurdu ama kısmet ne diyelimevet ama ne yapalım sağlıklı olsunlar yeterkı. Birazda tombş olsalar hiç fena sauılmazdı.poyraz yazın 3 ay hıç kılo almadı aksıne zayıfladı.ılk dişler cok yordu çocuğu.son ıkı ayda toplm 600 gr almştı.oda hasta olnca gıttı.
Yok canım yani yürümek denmezdi söylemiştim ya minik minik bi kaç bağımsız adımı vardı ama artık bildiğin yürüyor....
Şimdilik daha işime geldi canım yürümesi sanki..
Önceden işim olsa odada bıraktığım an ağlıyordu emekleyip gelmiyordu bile..
Şimdi hevesli ya peşime geliyor..
Düşse de popo üstü düşüyor genelde..
öyle veya böyle yürüycekler tabi sonunda ve hep dikkat etmek zorunda kalıcaz
işte evdeki şeyin bıdır bıdır gezmesine özeniyoruz :)ondan çok istiyorum canım
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.Evet ben de bir Kasım annesiyim.
Hayatta karşımıza değişik değişik insanlar çıkıyor. Herkesi olduğu gibi kabul etmek insanı daha az yoruyor.
evet o yönden iyi cnm dün
görsen mutfakda yanımdan ayrılmıyor diorum al
oğlum bunu babana götür götürüo geri gelio bıdır bıdır
çok tatlılar yaa:):):)
evet çok güzel oluo o yönden cnm.
bende öle diodum yürüsn falan die görsen neler
yapıo benimki benimki yürümeyi aştı:):):)
aynen öyle valla bilinçli konuşmak ayrı
birşey birde bilmden laf olsun die konuşmak çok ayrı
ama artık öle yapıoruz insanları olduğu gibi kabul edioruz napalım.
sizin gibi bilinçli sevecen kişilere ihtiyacımız var iyi ki geldiniz..
Arkadaşlar özel menenjit aşısını yaptıran var mı doktor bize 13.ayda tek doz olanı önermişti zamanı geldi de kararsiz kaldım
Evet gerçekten şimdiden yardım etmeye başladılar annelerine..
Yerim ben o minnak ayakları..
Bizim çocuk doktorumuz da ayrılmış ya..
Diğerine gideceğiz daha hiç gitmedik..
Arayıp soracağim bir doktorum da yok artık :)
anlıyolar ya artıkk önceden bişey söyleyince heh heh deyip
duruyodu şimdi annecim al bunu babaya ver diorum gidio veriyo
kurban olduğum ayy çok özledim birden yaa sanırım pazarları
alışıorum pazartesi fazla özlüorum yaa
bu arada ben oğlumu pek foktora götürmiorum arada sağlık
ocağından kilosuna boyuna kafasına vs baktırıoz öle bi çocuk
doktorumuz yok yani..olmalı mı acaba.
bira kaç tane foto göstereyim. İlk aldığım zamandan bunlarMaskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmı
Tabi canım heryere bakıp öyle almak mantıklı olan zaten. Genelde kira sebebiyle bu farklılıklar oluyor.Mutlaka firma firma değişir canım ama dedeğim gibi ayni firmanın iki farklı yerdeki dükkanına sordum
görünüşleri birebirdi ama malzeme kalitesi biyerdekinde iyi diğer tarafta kötü onu anlayamam tabi
koltuk takımı alırkende eyüpteki adam maskodada dükkanım var orda fiyat daha pahalı ordaki kiralardan dolayı falan demişti
Biz de 6 aydan sonra her ay götürmeyi bıraktık canım..
Bi 9. ayda genel kan testi için götürdük..
Bir de 1 yaşına gelmeden öyle götürelim dedik..
Bizim de doğum yaptığım hastanede bebeğime ilk bakan doktordu..
İçimiz çok ısındı o doktora..
Zaten ilk zamanlar sık oluyor ya kontrolleri felan öyle devam etti..
Şimdi o doktorumuz gitmiş..
Yine aynı hastanede başka yine iyi bir doktor varmış onla devam ederiz muhtemelen...
Yine bir doktoru olması bana göre iyi çünkü ne zaman gitsek önceki götürdüğümzde ne varsa tüm bilgisi onda onlarla kıyaslıyor onlara bakıyor ne şikayetlerle gitmişiz ne geçirmişiz şimdi nasılız kilo boyu çbaş çevresi zaten rutin..
Bi işte kardiyoloji ye götüreceğiz bir de göz doktoruna..
Bu iki kontrol kaldı aynı gün halledebilirsek bakalım...
Ben bile daha sık görüyorum özlüyorum özlenmez mi bal onlar..
Öyle de güzel öpüyor..
Kurban olurum arkama geçiyor sırtımı öpüyor sarılıyor..
Rabbim sağlık versin uzun ömür versin bizlerle..
maşallah canım çok güzel odası güle güle kullansın prensesbira kaç tane foto göstereyim. İlk aldığım zamandan bunlar
Tabi canım heryere bakıp öyle almak mantıklı olan zaten. Genelde kira sebebiyle bu farklılıklar oluyor.
sagol canım gerçi daha odasında yatmıyor ama en azından dolapları kullanıyorum.maşallah canım çok güzel odası güle güle kullansın prenses
bira kaç tane foto göstereyim. İlk aldığım zamandan bunlar
Tabi canım heryere bakıp öyle almak mantıklı olan zaten. Genelde kira sebebiyle bu farklılıklar oluyor.
Kızlar poyraz, üç gündür antibiyotik alıyor croxilex birde ağrı kesici apireks. Şimdi altını değiştim karnında küçük kırmızı döküntüleri var bıde belinde var bacakta yok. Neden boyle oldu acaba. Acilen doktora mı gidelim
çok güzel olmuş odanız canımbira kaç tane foto göstereyim. İlk aldığım zamandan bunlar
evet bizimkide öpüyo sürekli bebeklerini,bizi gelip gelipBiz de 6 aydan sonra her ay götürmeyi bıraktık canım..
Bi 9. ayda genel kan testi için götürdük..
Bir de 1 yaşına gelmeden öyle götürelim dedik..
Bizim de doğum yaptığım hastanede bebeğime ilk bakan doktordu..
İçimiz çok ısındı o doktora..
Zaten ilk zamanlar sık oluyor ya kontrolleri felan öyle devam etti..
Şimdi o doktorumuz gitmiş..
Yine aynı hastanede başka yine iyi bir doktor varmış onla devam ederiz muhtemelen...
Yine bir doktoru olması bana göre iyi çünkü ne zaman gitsek önceki götürdüğümzde ne varsa tüm bilgisi onda onlarla kıyaslıyor onlara bakıyor ne şikayetlerle gitmişiz ne geçirmişiz şimdi nasılız kilo boyu çbaş çevresi zaten rutin..
Bi işte kardiyoloji ye götüreceğiz bir de göz doktoruna..
Bu iki kontrol kaldı aynı gün halledebilirsek bakalım...
Ben bile daha sık görüyorum özlüyorum özlenmez mi bal onlar..
Öyle de güzel öpüyor..
Kurban olurum arkama geçiyor sırtımı öpüyor sarılıyor..
Rabbim sağlık versin uzun ömür versin bizlerle..
Cok tesekkur ederim canim.3500 e aldım ben. Daha çok oynadım da bu eski hali:)valla bayıldımm prensesin odasına
öyle güzel ki beni bıraksalar orda hiç çıkmam
3000 miydi değmiş parasına ama çok güzel bir mobilyaa valla
güle güle kullansın kuzucukk..
anasının mimar oldu nasıl belli sende katmışın bişeyler sanırım
karyolasının tülü bile bi güzel takılmış..
Çok teşekkúr ederim.:) böyle süslü süslü yaptık kizlardan sonra oğlumuz olursa napcaz bakalim:)çok güzel olmuş odanız canım
perdelerimizde aynı galiba ufak puantiyeler çok seviyorum perdesini hatta avizede aynı gibi :)
yanından geçerken iç geçiriyorum bayılıyorum kızımın odasına
beyazı çok severim çünkü
benim yatak odam venge içimi karartıyo acilen boyatmam lazım :)
Merhaba gecmis olsun. Benmde oglum dun gece hic uyumadi cok huzursuzdu ne ben yattım nede esm. Ates bugun 38 di az once acile gittij. Bogaz kzarmis dolven verdi. Bi yandan da üstten iki dis geliyor onun skntisi var. Cok zor hem ben perişan oluyorm uykszlktan hemde o. Bazen bağırıyorum anlayıp cok sesli ağlıyor. Bebek old unutuyorum sinirlerm bozuldu. Bi psikiyatri ye gitmem sart. Sonra pişman oluyorum ogluma bagrdigm icin
İlaç 3 gun sonra etkisini göstermeye Başlar inşallah bu geceden sonra Ateş'i olmaz artık sende çok yorulmuşsundur
Off canım ya...
Kıyamam ben ona..
Çok büyük geçmiş olsun canım...
Biz anneyiz.. Dayanamam dediğim nelere dayanıyorum oğlum için bilsen..
Rabbim şifa eylesin hemencecik inşallah..
Canım ya ne kadar tok yatırsam da muhakkak gece acıkıyor ağlıyor gözü kapalı biberonda yiyor sonra hemen yine uykuya..
Vermezsem uyumuyor..
Allah Allah.. Dikkat et canım inşallah biran önce normale döner sağlığı güzel yavrunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?