2014 Kasım Anneleri

Ama kizlar var ya yurudukce kilo kaybedecekler sanirim bizimki daha iki koltukdan koltuga gidp hareketlenmeyle 700 800 grm verms

Ben de merak ediyorum bakalım tam bir yaşında (3 kasımda) 9700 gramdı...
Bu aralar yine götürmeyi düşünüyorum...

canım geçmiş olsun kullanmak gerek sonuçta dr yazmış.bronsiti artıp ta ilerde sıkıntı olacağına kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.

canım çok sağolasın. Allah razı olsun

Ben de merak ediyorum bakalım tam bir yaşında (3 kasımda) 9700 gramdı...
Bu aralar yine götürmeyi düşünüyorum...
Bizimde dogum gunumdn bir hafta once 10.4 dogum gununde asi olduk o zamn 9.7 kilosu 78 cm boyu cikti hep almalarina alismistk bundan snra yavaslayacak artik bebekligi gibi olmayacklar $

Bu ortamı bende çok seviyorum.insanın arkadaşlık ihtiyacını karşılıyor.biz istanbula ilk taşındığımız zaman çevremizdeki insanlarla dostluk kurmaya çalıştım ama burda çok zor.eve çağırıyordum gel çay içelim kahve içelim.hep bir bahaneleri var.kendileri zaten hiç davet etmez.neyse bir süre sonra nişanlandım evlendim artık eşim arkadaşım oldu onun ailesi filan

Maskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmı[/QUOTE
Maskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmı
Kızlar oda alıcaklara tavsiyem
ben maskoya bakmıştım birde eyüpte mobilyacılar çarsısı var oraya baktım
aynı firmanın hem maskoda hem orda dükkanı vardı gidip özellikle baktım aynı takımın fiyatlarına maskodaki 4000 eyüpteki 3000 tl di firmanın adını hatırlamıyorum
ben başka yerden 3000 tl ye aldım eyüp mobilyacılar çarşısından
maskonun adına veriyosunuz parayı dikkat edin ordan almayın

Bizimde dogum gunumdn bir hafta once 10.4 dogum gununde asi olduk o zamn 9.7 kilosu 78 cm boyu cikti hep almalarina alismistk bundan snra yavaslayacak artik bebekligi gibi olmayacklar $
ayy evet ya benimkide zayıf 9.2 kg bayağdır hiç almıyor bide boyu uzuyo tabi zayıflıyo gittikçe

öyle veya böyle yürüycekler tabi sonunda ve hep dikkat etmek zorunda kalıcaz
işte evdeki şeyin bıdır bıdır gezmesine özeniyoruz :)ondan çok istiyorum canım

ayy evet ya benimkide zayıf 9.2 kg bayağdır hiç almıyor bide boyu uzuyo tabi zayıflıyo gittikçe
Artik saglikli olsunda varsin zayif olsun deyip kaderimize razi olcas:)) inan saglik gibiside yok ya biz epey bi idrar yollari iltihabiyla savastik igneler antibiyotikler bebegim mahfoldu sunneti olduk rahatladik sukur o gunler aklima geldikce sukrediorum bu halimize

kesinlikle Rabbime hamd olsun bebekliğindeki benim bikaç tecrübesizliğim hatam dışında şimdiye kadar hasta olmadı çok şükür
o günlerim çok zordu
insanın yavrusunun hastalığı çok zormuş
hasta olmasında zayıf olsun napalım :)
Rabbim hasta bebelere acil şifalar versin

Merhaba. Cumartesi bu yazıyı okuduktn sonra cevaplamak istedim. Birden sayfa gitti, teknik sorun oluşmuş falan. Yenigirdim açılmış :):) canım üzme kendini allah büyüktür bi kapıyı kapatr bin kapıyı açar. Okurken zaten doluydum bide yazdjlarn beni etkıleynce ağladım çünkü poyraz 3 gün ateşler için de yandı.
Hangi anne ağlamaz ki?hangi anne empati kurmaz?ha senin çocuğun ha benm çocuğm hiç fark yoj. O acıyı o duyguları yaşamayan da anlar. İnşallah gecer bu alerjş durum u. bır buçk yasında genelde kendlğmdn gecıyomş.

26 kasim bizim kilo birasda boyundan ama boyu bide kemikli benm gibi cok yazif durmuo Allah var vermesler ins canim kilo bende cok uzgunum bu konuda

berraq
9.11.2014
gerçekten hareketlendilçe hiç almıyolar
bide benimkinin bu hafta üst ön iki dişi çıktı
evet ama ne yapalım sağlıklı olsunlar yeterkı. Birazda tombş olsalar hiç fena sauılmazdı.poyraz yazın 3 ay hıç kılo almadı aksıne zayıfladı.ılk dişler cok yordu çocuğu.son ıkı ayda toplm 600 gr almştı.oda hasta olnca gıttı.

canım bence firma firma degişiyor. ben salon takımımı, oturma odası takımımı en son bebek odasının maskodan aldım. sadece yatak odamı eyüp modesadan aldım. iki yeride gezip fiyat ve kalite karşılastırarak aldım diyebilirim. ve mesleğim gereği az çok anlıyorum mobilyadan artık . burda önemli olan imalatçı firma bulmak diyebilirim. çocuk odası takımımı 3500 a aldım bir yıl once. modesada da fiyatlar aşagı yukarı aynıydı. o sıralar modesada bir mobilyayı 5.000 liraya sordum cok begenmiştim. hiç indirim yapmaması beni sinirlendirdi ve almadım ordan.

canım benim çok üzülüyorsun belliki ama emnim vardır bunda bir hayır. bak benim kızımın alerjisi yok ama artık ne yogurt yiyor ne peynir ne de süt içmek istiyor. bu aralar zorla yemek yiyor diyebilirim. ben artık eline sürekli meyve veriyorum oyalanması için. sen üzülme Rabbim şifasını verir inşallah, atlatırsınız bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…