2 üniversite bitirmişsin yıllarını dolu dolu geçirmişsin her zaman bu topikte ol.paylaşımların çok güzelBen 36 yaşındayım, sanırım aranızda en yaşlı benim :))
Ama kizlar var ya yurudukce kilo kaybedecekler sanirim bizimki daha iki koltukdan koltuga gidp hareketlenmeyle 700 800 grm verms
Ne güzeeelllGünaydın arkadaşlar..
Sanırım site bakımdan yeni çıkmış kimsecikler yok...
Ben geldim...
Oğlum artık tay tay yürüyor : )
Panguenim benim popo üstü de az düşmüyor tabi ama evde dolaşan minik bir erkeğim var artık..
Çok mutluyum...
canım geçmiş olsun kullanmak gerek sonuçta dr yazmış.bronsiti artıp ta ilerde sıkıntı olacağına kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.bu 2 ilacı benim oğlum doğduğundan beri 4. kez kullanıyor şu aralar..annem ve ananem hiç istemiyolar bu ilaçları solumasını.eskiden bu ilaçlarmı vardı filan diyolar.erkek kardeşim cerrahpaşa tıp fakültesinde stajer dr o da verilmesinden yana olduğu için kullanıyoruz..inşallah bebeklerimize bi zararı olmaz uzun vadede..
canım çok sağolasın. Allah razı olsunDoktorun tavsiyeleri önce gelir diyerek bende şunları Söyleyeyim biz ventolini bire bir serum fizyolojik ile sulandırıp veriyoruz çünkü çocuklarda çarpıntı yapıyor direkt verilince yani 1 cc ventolin 1 cc sf çekip hazneye koyup öyle solutuyoruz
Pulmicort 0.25 dir zaten onu yarım kullanıyorsundur onu biz sulandırmıyoruz ama pulmicort solurken Gözlerine gelmemesine dikkat et birde bittikten sonra yüzünü yıka ara ara maskeyi kaynar suyla yıkarsın
Ağzı açık alsa iyi olur ama bebekte bunu Sağlamak zor tabi ama ağlıyorlar genelde solurken o Yüzden ağızları açık oluyor
Bizimde dogum gunumdn bir hafta once 10.4 dogum gununde asi olduk o zamn 9.7 kilosu 78 cm boyu cikti hep almalarina alismistk bundan snra yavaslayacak artik bebekligi gibi olmayacklar $Ben de merak ediyorum bakalım tam bir yaşında (3 kasımda) 9700 gramdı...
Bu aralar yine götürmeyi düşünüyorum...
Maskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmı[/QUOTE
Kızlar oda alıcaklara tavsiyemMaskoya modokoya bakıcağız.sizin takımın fotoğrafı varmı
ayy evet ya benimkide zayıf 9.2 kg bayağdır hiç almıyor bide boyu uzuyo tabi zayıflıyo gittikçeBizimde dogum gunumdn bir hafta once 10.4 dogum gununde asi olduk o zamn 9.7 kilosu 78 cm boyu cikti hep almalarina alismistk bundan snra yavaslayacak artik bebekligi gibi olmayacklar $
öyle veya böyle yürüycekler tabi sonunda ve hep dikkat etmek zorunda kalıcazseninki yürümüyomuydu canım
benimki çoktan yürüdü başa çıkamıoz valla
yürümesini çok istedim ama çok zor yani yürüyen çocuk
sürekli takip isityo heryere giriyo:):)
fazla heveslenmeyinn canlarımmm aşırı yoruyo yanii :):)
ama evde bıdır bıdır bşeyin gezmeside harikaaa...
Artik saglikli olsunda varsin zayif olsun deyip kaderimize razi olcas:)) inan saglik gibiside yok ya biz epey bi idrar yollari iltihabiyla savastik igneler antibiyotikler bebegim mahfoldu sunneti olduk rahatladik sukur o gunler aklima geldikce sukrediorum bu halimizeayy evet ya benimkide zayıf 9.2 kg bayağdır hiç almıyor bide boyu uzuyo tabi zayıflıyo gittikçe
kesinlikle Rabbime hamd olsun bebekliğindeki benim bikaç tecrübesizliğim hatam dışında şimdiye kadar hasta olmadı çok şükürArtik saglikli olsunda varsin zayif olsun deyip kaderimize razi olcas:)) inan saglik gibiside yok ya biz epey bi idrar yollari iltihabiyla savastik igneler antibiyotikler bebegim mahfoldu sunneti olduk rahatladik sukur o gunler aklima geldikce sukrediorum bu halimize
Merhaba. Cumartesi bu yazıyı okuduktn sonra cevaplamak istedim. Birden sayfa gitti, teknik sorun oluşmuş falan. Yenigirdim açılmış :):) canım üzme kendini allah büyüktür bi kapıyı kapatr bin kapıyı açar. Okurken zaten doluydum bide yazdjlarn beni etkıleynce ağladım çünkü poyraz 3 gün ateşler için de yandı.Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
Ama kizlar var ya yurudukce kilo kaybedecekler sanirim bizimki daha iki koltukdan koltuga gidp hareketlenmeyle 700 800 grm verms[/QUOolamazzz :)ne yapacam ben zaten çocuğum 9 kılo. Yürürse daha çok verck o zamannn. ZEBEBEK senin bebek hangi gün doğmştu
Ay bizim dislerde cok komik cikti 11 ci ayda ilk alttan geldi snra iki ustten cikti sumdi alttakinin yani gelmisberraq
9.11.2014
gerçekten hareketlendilçe hiç almıyolar
bide benimkinin bu hafta üst ön iki dişi çıktı
evet ama ne yapalım sağlıklı olsunlar yeterkı. Birazda tombş olsalar hiç fena sauılmazdı.poyraz yazın 3 ay hıç kılo almadı aksıne zayıfladı.ılk dişler cok yordu çocuğu.son ıkı ayda toplm 600 gr almştı.oda hasta olnca gıttı.berraq
9.11.2014
gerçekten hareketlendilçe hiç almıyolar
bide benimkinin bu hafta üst ön iki dişi çıktı
canım bence firma firma degişiyor. ben salon takımımı, oturma odası takımımı en son bebek odasının maskodan aldım. sadece yatak odamı eyüp modesadan aldım. iki yeride gezip fiyat ve kalite karşılastırarak aldım diyebilirim. ve mesleğim gereği az çok anlıyorum mobilyadan artık . burda önemli olan imalatçı firma bulmak diyebilirim. çocuk odası takımımı 3500 a aldım bir yıl once. modesada da fiyatlar aşagı yukarı aynıydı. o sıralar modesada bir mobilyayı 5.000 liraya sordum cok begenmiştim. hiç indirim yapmaması beni sinirlendirdi ve almadım ordan.Kızlar oda alıcaklara tavsiyem
ben maskoya bakmıştım birde eyüpte mobilyacılar çarsısı var oraya baktım
aynı firmanın hem maskoda hem orda dükkanı vardı gidip özellikle baktım aynı takımın fiyatlarına maskodaki 4000 eyüpteki 3000 tl di firmanın adını hatırlamıyorum
ben başka yerden 3000 tl ye aldım eyüp mobilyacılar çarşısından
maskonun adına veriyosunuz parayı dikkat edin ordan almayın
canım benim çok üzülüyorsun belliki ama emnim vardır bunda bir hayır. bak benim kızımın alerjisi yok ama artık ne yogurt yiyor ne peynir ne de süt içmek istiyor. bu aralar zorla yemek yiyor diyebilirim. ben artık eline sürekli meyve veriyorum oyalanması için. sen üzülme Rabbim şifasını verir inşallah, atlatırsınız bu durumu.Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?