2014 Kasım Anneleri

Bugulamayi fırında ya da tencerede yapabilirsin. Ben teflon karniyarik tenceresinde yapıyorum. Biber,soğan,domates,patatesi dilimliyorum. Baliklari güzelce yıkayıp zeytinyağı suruyorum içine dışına. Baliklari, sebzeleri tencereye yerlestiriyorum. Üstüne 1 yada 2 cay bardagi su ve yarım limon suyu sıkıp pisiriyorum. Sebzesizde yapabilirsin. Ama bu kadar su koymana gerek olmaz o zaman. Kapağını kapatıyorum.kisik ateste Yaklaşık bi 15 dk sonra hazır. Çatal batırıp sende kontrol edebilirsin. Ayni sekilde borcama koyup firinada surebilirsin.

Demekoyle_19
Canım bizde de var salıncak ne zamandır..
Ama bir kaç ay önce sıkılıyor içinde olmaktan diye balkona koydum öyle duruyor..
Acaba şimdi içeri alsam oyalanır mı durur mu bilemedim ki..
Valla bende pek getirme niyetinde değildim ama kısın dısarı pek çıkamaz evde değisik oyalanacak birsey olsun düsüncesiyle getirdim sürekli bindirmiyorum arada bindirirsen sende sıkılmaz hava soğuk değisiklik olur Umut için de.Aksamları bindirirsin yarım saat sallansa sende dinlenir çayını içersin bu arada

sağol cnmm bugün olmadı bizimki
gibi yesin haftaya buğulama yaparım
büyük balık alsam da böle dimi mesela palamut
çupra somon falan bilmiorum kendimde yemedim hiç valla.

Oğluma baby center diye bi markanın uyku tulumunu aldım. 10 dk içinde çok terledi. Gayet kaliteli, yumuşacık. Fiyatı da 70 tl. Daha uygunları da vardı ama iyi bişey olsun dedim. Satıcının dediğine göre içi elyaf değil, 3 kat penye ama bence ince bir elyaf var gibi. Gece üstünü çok açtığı için bi çare bulmam lazım. Sizler napıyosunuz? Uyku tulumu kullanıyor musunuz? Ya da bebişler gece üstünü çok Açıyor mu? Ben oğlumun sürekli üstünü örtmekten uykuya dalamaz oldum

off kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...

sağol cnmm bugün olmadı bizimki
gibi yesin haftaya buğulama yaparım
büyük balık alsam da böle dimi mesela palamut
çupra somon falan bilmiorum kendimde yemedim hiç valla.

Böyle canim. Eger alirsan somonun içine sarimsagi tane olarak batir. Bir dilime 3-4 tane kadar. Cok lezzetli oluyor.

Bu sekilde yada düz yaptırabilirsin ben düz yaptırdım yani normal dolap kapağı gibi açılıyor yanlardan...Resimdeki dolabın çatı kısmı açılıyor.Bir de takım olarak alacaksan erol mobilyaya bakmanı tavsiye ederim istanbul dasın nasılsa maskoya göre fiyatları daha uygun.

off kafam bi milyon ya alıntı bile yapamıyorum sabah park yataktan düstük hala kendime gelemedim kusura bakmayın kızlar sayfayı gereksiz doldurdum gibi oldu...

noldu cnmm nie alıntı yapamıosun
nasıl düştünüz park yataktann geçmiş olsunn..

Böyle canim. Eger alirsan somonun içine sarimsagi tane olarak batir. Bir dilime 3-4 tane kadar. Cok lezzetli oluyor.
,

batır derken nasıl yapıcam onu içine.somonu
dilimleyerek veriyolar dimi palamut gibi yani.

maskodan falan almam zaten canım kendim yaptırırsam
nasıl tarif etcem ki ben onu model olarak görsemm nasıl bişey
olduğunu aslında.güzel modeller varmı orda peki.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun nasıl Erenimin durumu, sıkıntı yoktur inşallah
Saol arkadasım onda sıkıntı yok çok sükür ama epey ağladı korktu sanırım ondan ağladı ben daha çok korktum bana uzanmaya çalıstı galiba tutunayım derkende çakıldı kuzum tutmaya çalıstım ama basaramadım maalesef Siz nasıl oldunuz ya iyi mi pasam ?

hadi ya park yatak derin değilmi normalde
nasıl düşer ordan iyi rabbim korumuş iyiyse
sıkıntı yok canım merak etme yavrum kıyamam.

34ist canım poyraz ılk balığını yediğinde 11 aylıktı. Daha erken de verirdim fakat balık yoktu taze deniz balığı. Ben ilk sefer 1 cupra bir levrek aldım tanıdık yrden temıZlettim ıkıye böldrdüm eve gelir gelmez çupra yaptım tavada biraz sarmısak, az zeytinyağlı azbişy su kapak kapadım tavada pişti. Haşlama oldu :;(())yarım saat sonra kapattm orta kılçık çıkardım biraz meyve suyuyla yedrdım çok sevdi. Sonra kı gün levrek aynı şeklde yrım yedi. Sonra kı hafta sarıkanat,en son somon yaptm gecen hafta onu daha çok sevdi
Yıne tavda su koydm yağlı zaten yağa gerek yok.iyice pişince yedi oğlum maşallah. Yarasın minnoşlarımıza. Hamsi yada istavrit denememişim daha. İnşallah kış bitmeden denerim :):):):"

Ben bebek odasını kullanıyorum .yani herseyi aynı sadece yatak büyüyen karyola .bildiğim kadarısıyla daha sonra sen çizim yaptırabilirsin mobilyana göre yaparlar.çok güzel dizayn yapıyorlar odanın m2 göre.mobilyalarıda çok sağlam bu arada.

kızlar bebişlere balık ne veriyosunuz
istavrit falan mı hamsi gibi yada somon palamut
bugün balık günümüzde oğluma daha hiç vermedim
istavrit alıcaz ona ayrı alsam mı büyük balık yani..
Mezgiti tavsiye ederim .çoğu bebek tadını severmiş.biz hiç hayır demedik.iştahsız bir bebek olmamıza ragmen yedik.levrek olabilir birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…