2014 Kasım Anneleri

canım yalnız şuna takıldım tehdit ediyo falan diyosun
Allah korusun bişey falan yapmaz dimi sana
eşini tanırsın sırf lafmıdır yoksa Allah muhafaza yani

Böyle hassas konularda(kendince hassas) bir kaç ayda bir böyle tartıştığımızda söylenir..
İlk defa bu kadar ileri gitti tehditlerde..
Normalde çoğu zaman laftadır ama psikolojisi de iyi değil takıntılı ruh hastası...
En basitinden bir örnek vereyim..
Evin kapısını işten gelince 3 kilidi var hepsini çevirir sonuna kadar kitler..
Buraya kadar tamam.. Ama her kapının önünden geçişinde o 3 kilidi tek tek kontrol eder...
Bu basit bir örnekti..
Ben anlatamıyorum kimseye tedavi olması lazım..

bende öyle düşünüyorum canımda olmuyor işte.herkes ailesidir yapar elbet diyorum eskisi kadar veremiyor artık bizde borçluyuz zoruma giden kardeşlerin adil yardım etmemesi.benim kızım oldu bir yaşına girdi ve amcasıgil hiçbişe takmadı almadı.doğum gününde bir mont almş.para yokmu vardı 20 milyar para biriktirdiler ev almak için.kaynım işe başlarken eşim kıyafet falan aldı 400 lirada para vermişti fazlasını istemiyoruz dedi eşim 500 versin yeter dedi 3 yıl olacak daha bize aldığı parayı verecek.Eşim şuan askerde hiç demiyorki sıkışıyorlardır vereyim.O gün benimde ev kredisi yüksek yetiştiremiyorum napıyorsunuz diyor.amaaaan sizlerinde başını ağrıtmayım bir kere yazmış bulundum

pericim Allah ıslah etsin eşini inşallah aranız düzelir

canım Allah korusun tehdit kısmına bende takıldım. aynen bence önemli olan farklı bir karar almayacaksan eşini tedavi olmaya ikna etmeniz.

canım Allah korusun tehdit kısmına bende takıldım. aynen bence önemli olan farklı bir karar almayacaksan eşini tedavi olmaya ikna etmeniz.

Ben de o yüzden ailesine attım mesajları bişi olursa hesabı kimden soracağınızı bilin diye..
O da güya ben ailesine söyledim diye annemi aramış..
O kadar komik ki söylediği şeyler..
Akşamları çocuğuma bağırıyor, yatağımı toplamıyor, bir iş yemeğine gidecek lsam burnumdan getiriyor, tedavi olması gerekiyorsa ettirelim" vs.. Annem söylerken gülme krizine girdim sinirden..
Hakkımda elle tutulur hiç bir şey yok ya resmen sallamış bu kadar olur...
İstiyorsa boşanma davasını açsın demiş..
Kendi bana terk et diyor blöfe bak..
İyice soğuttu kendinden...
Tedavi olması şart..
Bakalım zaman ne gösterecek...

resimde okadar masum uyuyorki oğlun yavrum benim inşallah düzelirsiniz

Umarım..
Oğlumun tek gözyaşı için onu da ailesini de zerre umursamam

Perim uzuldum valla bende aslaa aileme duyurmam k.v soylerim kaynima derim aninda olay kapanir abisnden korkar ve saygi duyar hepsi ayni ya bunlRin bebegin icin uzulme aglama ona saril dua et

Perim uzuldum valla bende aslaa aileme duyurmam k.v soylerim kaynima derim aninda olay kapanir abisnden korkar ve saygi duyar hepsi ayni ya bunlRin bebegin icin uzulme aglama ona saril dua et

Ben ne kendi aileme ne onun ailesine hiçbir şey yansıtmadım bugüne kadar asla..
Ama bu sefer çok ileri gitti ve tek kaldıramayacağım artık bu yükü...
Nasipte ne varsa yaşanacak..
Allah hayırlı kapılar açsın..
Sağol canım

aaa gerçekten tedavi olmalı her geçişteyse
eşin bunu kabulleniyomu peki önemli olan o bu bi hastalık gerçekten

eşini ikna etsen aslında bi evlilik danışmanına gitseniz
bir arkadaşım gidiyo ve çok çok iyi geldi diyo

aaa gerçekten tedavi olmalı her geçişteyse
eşin bunu kabulleniyomu peki önemli olan o bu bi hastalık gerçekten

En basit örnekti canım bu..
Bu tarz şeyleri çok fazla...
Nişanlıyken ikna eder gibi oldum sonradan vazgeçmişti...

eşini ikna etsen aslında bi evlilik danışmanına gitseniz
bir arkadaşım gidiyo ve çok çok iyi geldi diyo

İnsan gibi konuşabildiğim ilk an bunu söyleyeceğim zaten..
Bilmiyorum burda evlilik danışmanı var mı hiç araştırmadım
Ama gitmeliyiz kesinlikle..
Ona da yanaşmazsa inan daha fazla onu düzeltmeye çalışmayacağım..

Rabbim sabir versin kolaylik versin canim.icini ferah tut her sıkıntıyla beraber bir kolaylik vardir senin imtihaninda bu demekki hepimizi bir sekilde birseylerle deneyecek Allah ama sen herseyin ustesinden gelecek gucte birisin bunuda atlatirsiniz suan cok yeni olay kırgınsın kizginsin cokda haklisin biraz sakinleyin bakalim sakinledikten sonra bi psikolaga gitmeye ikna et sen diyorsyb 7 yildir ayni hala birlikteysen seviyorsun bu adami İnşallah oda hatasinin farkina varir ve birdaha yasanmaz bu tarz birsey hayatında kestirip atmak.cok kolay ama tamir etmek zor sen sakin kafayla nasil mutlu olacagini dusun ona gore karar ver İnşallah

Allah razı olsun sağol...
Yıllardır hep yapıcı ol ol ol.. Artık tükenmiş hissediyorum kendimi..
Çünkü çok zor bir insan.. Artık onun çabalamasını görmek istiyorum o da yok ben de yoruldum..
Koptu kopacak yani..
Bu sefer de tedavi olmak istemezse inan çabalamicam canım...
Böyle böyle nereye kadar bu hastalık bilemem çünkü...

sen sonuna kadar haklisin kimse kolay kolay yuva yikmak istemez canim ama dedigin gibi ona hasta gozuyle bakacaksin baktin olmuyor caresine bakarsin sen.mutsuzsan oglunda mutsuz olacak önemli olan senin mutlulugun

sen sonuna kadar haklisin kimse kolay kolay yuva yikmak istemez canim ama dedigin gibi ona hasta gozuyle bakacaksin baktin olmuyor caresine bakarsin sen.mutsuzsan oglunda mutsuz olacak önemli olan senin mutlulugun

İnşallah...
Normal insan gibi konuşabileceğimiz bir zaman gelirse deneyeceğim..

Sakinleşince biraz sözü gecen biride diyebilir hani tedavi olayını şimdi sen desen ben delimiyim falan der bu defa da başka olay Olmasın psikoloğa gitmeyi hep ters Anlıyoruz aslında Çoğumuzun ihtiyacı var terapiye

Olmuyorsa da Olmasın ya peri sen zaten Ayakları üstünde duran bi kadınsın kimseye ihtiyacın yok boşansan ilk boşanan insan da sen olmayacaksın sadece size bir zarar vermesin korkum o

Allah yardımcın olsun canım seninde hepimizinde hayat zor

ya aynen dile getirmiyim diyorum ama bu basit bir durum degil. ne demek eşini tehdit etmek ya.normalde koruması kollaması gerekirken herşeyden seni, sen ondan mı korkacaksın yani acaba bişe yapar mı diye. yani ailesine yardım ediliyor diye alttan alması gerekirken durum tam tersi. Rabbim akıl fikir versin gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…