2014 Kasım Anneleri

mrb ne yaptın oğlunu dr a götürdünmü bacağı nasıl oldu
Goturduk canim her asidan her ignden snra bu durumla karsilasiyorus dedi kendini sikmis igne kasa gelmis dedi 6 ay snra kendiliginden gececk merak etmyn dedi ama buda ekledi herhangi bi degisik bi durum sezersenz getirin dedi sukur sikinti yok benm icimde daha rahatladi

Pericim çok üzüldüm yaşadığın bu duruma. Biz ne soylesekte önemli olan senin ne hissettigin canım. Çocuğun var kimse huzurlu yuvasını bozmak istemez ama seni de iten sebepler var demekki. Esinle sakin zamanında bi konuş canım belki terapiye ikna edersin. İnşallah her şey düzelir canım.

İnşallah...
Normal insan gibi konuşabileceğimiz bir zaman gelirse deneyeceğim..

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. İnşirah Suresi'nde der ki; "Zorlukla beraber bir kolaylık vardır, zorlukla beraber muhakkak ki kolaylık vardır" Ben sıkıntılı anlarımda bu sureyi okurum. Inan ki çok iyi geliyor. Rabbim hayırlı Kapılar açsın.

Ne benim söylediğimi ne ailemi zaten kültür farkından dolayı ona göre "çok rahat" büyüdüğümüzden dolayı pek umursayacağını sanmam...
Sabah annem aradı sabah sabah ağlaya ağlaya işe geldim..
Annem de babam da o kadar sakin medeni insanlar ki Allah onlardan razı olsun..
Ne olursa olsun ona eleştirel yaklaşmadılar bu zamana kadar ondan yüz buldu belki de..
Babana bahsettim biraz dedi o da "kızım benin, onun evi yine burası zaten sorunları vardı kapım her daim açık" demiş..
Telefonda ağlayamadım kapattım nasıl ağlıyorum..
Ailemin ince düşüncelerine bak o kadar tehdite rağmen başka anne baba olsa ortalığı yıkardı ailem hala medenice bir yol arıyor..
Kendime hadi neyse de aileme, bu şekilde bir aileye dil uzatmasına artık hele ki bu saatten sonra asla izin vermem...
Canım şu an öyle bir modda ki kendisi dokunsam azarlayacak durumda...
Sanki apartta yaşayan iki yabancıyız..
Yemek yapmıştım ağzına sürmüyor iki gündür zaten derdim o değil de.. Kendi kendine bişi yapıyor onu yiyor herkes özgür takılıyor..
İnsan gibi konuşmaya başlayabilirsek söylicem ya tedavi olsun ya da gitsin ailesi böyle hastayken baksın yaşasınlar..
Olmuyorsa olmuyor evet artık biraz canımı acıtsa da yavrumdan dolayı bundan daha olumsuz durumda olmam herhalde..

Perikadi rabbim yardimcin olsn en tez zamanda aydinliga kavustursun ins .. Suan tek ihtiyacin olan sey dua etmek kaldir ellerini semaya rahman ve rahim olan Allahdan dile..

İnşallah sağol.. Dua ediyorum ama artık yapıcı dua edemiyorum o kadar nefret dolmuş içime..
Hayırlısı..

Umarım düzelir canım sağol...

Allah razı olsun... amin inşallah..

perikanadi canim hakkınızda hayırlısi olsun.. aslinda en basta vermissin tavizleri meselenin kaynagini anlayamadim umarim düzelir eşin birde olaya surdan bak ayrilip ailenin yanina dondugunde mutlu olur musunfevri düşünme.

Canım çok şükür o konuda hiçbir sıkıntım yok...
Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama öyle bişi olursa da kesinlikle mutsuz değil aksine çok güzel de bir hayatım olur...
Düzelmezse zaten hayatımı canımı yolda bulmadım...
Bir kere dünyaya geliyoruz, güzel geçirmek istiyorum günlerimi..
Off bilmiyorum allak bullağım şu an

Ne yaşadığını nerde mutlu olacagini en iyi sen bilirsin.. dimi ya şu hayata bir kez geliyoruz.. sen gercekten güçlü bir kadınsin.. senin de dedigin gibi umarim en medeni yollardan cozersiniz hayirlisiyla.. Rabbim yardimciniz olsun cocuktan ancak yazabiliyorum

Olsun canım...
Umarım eşim o "medeni" haline geri döner de konuşabiliriz insan gibi...

cnm artık çok rahat giremiorum arada bakıorum yoğunluktan
erkekler gerçekten çok bencil kendilerine bişey dedirtmezler ama
kendileri herşeyi ederler onlara kimse laf söyleyemez inşallah düzelir
tabiki yerimiz herzaman ailemizin yanı dediğin gibi çok da bir yaşantımız olur ama
evlatlarımız var onlar için herşeye katlandık sevdik evlendik sonu bu olmamalı yani
ben herzaman aileme bile gidemedim çok dışarı bırakan insan değildi başlarda aman kavga
ederiz die teklif bile etmiodum bi pazar annemlere gideyim die he şuan düşünüorum he
keşke öle yapmasaydım alıştırdım şimdi ailem uzakta çok rahat gidemiom zaten onun için hiç bişeye müsade etme
özellikle ailenle alakalı benm ablamın kızı var 17 yaşında ablamı yüğenim bebekken kaybettik
ozaman da beri annemin yanında hafta sonu bize gelicekti oda safranboluda gezmeye geldi bizde
kuzenine gitcktik eşimin onun geliceğini söyleyince aman allahım evde yokuz deseydin bilmem ne nie gelio
normalde böle değil çok sinirlendim hiç bişey demedim gene geldi yiğenim öksüz onun için dünyayı yıkarım bilir bunuda
sonra hatasını anladı yanaşmaya başladı dedim unutma bunu inşallah ailenle alakalı bişey dersin bana falan yani
uzun oldu ama diceğim şu ki onlar bencil hep bana hep bana derler ya olur ya da olmaz ilerisi kendileri bilirler
kaybetme korkuları varsa zaten akıllı olurlar.sıkma sen canını hiç bişey için değmezz evladımızdan başka.

Ne guzel ne mutlu sana arkanda kapi gibi ailende var cok sukur

perikanadi üzüldüm yasadiklarina eski konuları biliyorum uzun zamandır kötü birsey yazmayınca sevinmistim düzeldi diye aile danışmanı ve psikiyatriste mutlaka gitmeli eşin artık sen yada onun için değil çocuğu için yapsın...inşallah düzelir bu son olur hakkında hayırlısı neyse o olsun.

kızlar selam.. nasılsınız?? bebişler iyidir umarım....

perikanadi canım konunu şimdi okudum. Üzüldüm çok. Elbetteki senin mutlulugun daha önemli.. Allah yardımcın olsun..

perikanadi Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, sana sabır versin.

Allah razı olsun kızlar..
Çok sağolun...

Aileme gidip gelme konusunda ona taviz vermedim vermem de...
İznim 20 günse sene de 10 günü ailemin ki peşine de rapor alıp kalıyorum...
O kadar da haddini aşamaz..
Her gitmeme tartışma çıkıyor ama umrum değil ailem benim..
Benim taviz verdiğim şey her sinirlendiğinde o kafasında kurup inandığı senaryo için aileme bile yeri geldi hakaretler etti o zaman affetmeyecektim ki bir daha yapmayacaktı..
Ama kendi kendini bitirdi..
Bundan sonra ailemi en ufak olumsuz ağzına alsın artık kıyamet benden kopacak..

Ne guzel ne mutlu sana arkanda kapi gibi ailende var cok sukur

Allah razı olsun onlardan...
Zaten onların bu iyi güzel hallerini gördükçe nasıl oluyor da hala laf edebiliyor aileme şaşıyorum...

İnşallah canım..
Gitmezse ben daha fazla çekmeyeceğim bunu belirteceğim...
Paranoyak bir kişiliği var..
Alakasız olaylar arasında bir bağ kurup ona inanıyor sanki herkes onun arkasından iş çeviriyor onun kötülüğünü istiyor..
Böyle iyi insanları kaybedecek az kaldı..

Rerim gunaydn varmi bi sikinti
Oglum cok fena grip oldu burnu akiyo oksuruyo halsiz dunde 1defa kustu herseyi deniyrum insllh cabk atlatr ilk defa bu ay sevjndim yasinda 8600 du kg bu ay 10 buck olmus die cook sevindim insllh gitmez kg

@perikanadı durumlar nasıl düzelme varmı

Yok canım...
Zaten ne yüzüne bakmak ne konuşmak içimden gelmiyor hiç...
Biraz uzaklaşmayı çok ama çok isterdim...
Gurbette yaşamak kadar kötü bir şey yok...
O gün kendimi o kadar çaresiz hissetmiştim ki..
Düşündüm düşündüm gidebileceğim bir akrabam dahi yoktu...
İçim daralıyor artık..

Rerim gunaydn varmi bi sikinti
Oglum cok fena grip oldu burnu akiyo oksuruyo halsiz dunde 1defa kustu herseyi deniyrum insllh cabk atlatr ilk defa bu ay sevjndim yasinda 8600 du kg bu ay 10 buck olmus die cook sevindim insllh gitmez kg

Sıkıntı işte evde öyle yabancıdan da beteriz..

Geçmiş olsun... Maşallah iyi kilo almış...

ömür kısa daha dün çocuktuk bugün anneyiz yarın dede nine...yahut bir hasta oluyor insanlar iki ay bilemedin üç ay göçüp gidiyorlar bu dünyadan..kıymetini bilmek lazım eşlerin...dolu dolu yaşamak lazım...eşim gitmeden bizde çok didişirdik eşim çok sever ama bir o kadarda asabi sinirliydi.şuan o kadar özledimki günler geçmiyor.insan iki kişi yaşamaya alışınca tek yaşamak çok zormuş.Helede bir evlat olunca.Bu süre zarfında hep ölümle kıyasladım eşimin yokluğunu.Eşim olmasa demekki hayatım böyle olacak.Herşey eksik.Evin tadı yok.Akrabaların bile arayıp sormuyor.Allahtan iş güç sahibiyim.Maaşın yarısına yakını krediye gidiyor dörtyüz elli faturalar eşime harçlık gönderiyorum kalanıda bize yetinmeye çalışıyorum.Kimse demediki paran yetişiyormu.İhtiyacın varmı.Ah eşim diyorum kızsakta döğüşsekte yokluğu varlığından çok daha kötü.Biliyormusunuz insan yolda yürümeye bile çekiniyor.Eşim varken sanki arkamda karlı dağ.Güvenebileceğim beni koruyabilecek insan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…