oyy oyy çok duygulandım canım Rabbim tez zamanda kavuştursun siziömür kısa daha dün çocuktuk bugün anneyiz yarın dede nine...yahut bir hasta oluyor insanlar iki ay bilemedin üç ay göçüp gidiyorlar bu dünyadan..kıymetini bilmek lazım eşlerin...dolu dolu yaşamak lazım...eşim gitmeden bizde çok didişirdik eşim çok sever ama bir o kadarda asabi sinirliydi.şuan o kadar özledimki günler geçmiyor.insan iki kişi yaşamaya alışınca tek yaşamak çok zormuş.Helede bir evlat olunca.Bu süre zarfında hep ölümle kıyasladım eşimin yokluğunu.Eşim olmasa demekki hayatım böyle olacak.Herşey eksik.Evin tadı yok.Akrabaların bile arayıp sormuyor.Allahtan iş güç sahibiyim.Maaşın yarısına yakını krediye gidiyor dörtyüz elli faturalar eşime harçlık gönderiyorum kalanıda bize yetinmeye çalışıyorum.Kimse demediki paran yetişiyormu.İhtiyacın varmı.Ah eşim diyorum kızsakta döğüşsekte yokluğu varlığından çok daha kötü.Biliyormusunuz insan yolda yürümeye bile çekiniyor.Eşim varken sanki arkamda karlı dağ.Güvenebileceğim beni koruyabilecek insan o.
ömür kısa daha dün çocuktuk bugün anneyiz yarın dede nine...yahut bir hasta oluyor insanlar iki ay bilemedin üç ay göçüp gidiyorlar bu dünyadan..kıymetini bilmek lazım eşlerin...dolu dolu yaşamak lazım...eşim gitmeden bizde çok didişirdik eşim çok sever ama bir o kadarda asabi sinirliydi.şuan o kadar özledimki günler geçmiyor.insan iki kişi yaşamaya alışınca tek yaşamak çok zormuş.Helede bir evlat olunca.Bu süre zarfında hep ölümle kıyasladım eşimin yokluğunu.Eşim olmasa demekki hayatım böyle olacak.Herşey eksik.Evin tadı yok.Akrabaların bile arayıp sormuyor.Allahtan iş güç sahibiyim.Maaşın yarısına yakını krediye gidiyor dörtyüz elli faturalar eşime harçlık gönderiyorum kalanıda bize yetinmeye çalışıyorum.Kimse demediki paran yetişiyormu.İhtiyacın varmı.Ah eşim diyorum kızsakta döğüşsekte yokluğu varlığından çok daha kötü.Biliyormusunuz insan yolda yürümeye bile çekiniyor.Eşim varken sanki arkamda karlı dağ.Güvenebileceğim beni koruyabilecek insan o.
çok güzel yazmışsın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun ölüm ayrılığı vermesin inşallah.ben annemi babamı kaybettim eşimde olmasa ne yaparım diyorum ben kardeşimi tafik kazasında kaybettim bir yıl olacak hanımı ve bir yaşında kızı kaldı şimdi hanımı diyorki bana abla onsuz yatağımda yatamıyorum bile kızıyla beraber uyuyor yokluğu daha kötü gerçekten kaybetmeden anlayamıyoruz malesef iki taraf içinde bu böyleömür kısa daha dün çocuktuk bugün anneyiz yarın dede nine...yahut bir hasta oluyor insanlar iki ay bilemedin üç ay göçüp gidiyorlar bu dünyadan..kıymetini bilmek lazım eşlerin...dolu dolu yaşamak lazım...eşim gitmeden bizde çok didişirdik eşim çok sever ama bir o kadarda asabi sinirliydi.şuan o kadar özledimki günler geçmiyor.insan iki kişi yaşamaya alışınca tek yaşamak çok zormuş.Helede bir evlat olunca.Bu süre zarfında hep ölümle kıyasladım eşimin yokluğunu.Eşim olmasa demekki hayatım böyle olacak.Herşey eksik.Evin tadı yok.Akrabaların bile arayıp sormuyor.Allahtan iş güç sahibiyim.Maaşın yarısına yakını krediye gidiyor dörtyüz elli faturalar eşime harçlık gönderiyorum kalanıda bize yetinmeye çalışıyorum.Kimse demediki paran yetişiyormu.İhtiyacın varmı.Ah eşim diyorum kızsakta döğüşsekte yokluğu varlığından çok daha kötü.Biliyormusunuz insan yolda yürümeye bile çekiniyor.Eşim varken sanki arkamda karlı dağ.Güvenebileceğim beni koruyabilecek insan o.
amin canımmmoyy oyy çok duygulandım canım Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi
Allah sana yuvana bağışlasın eşini
amin canım tabi herkesin ailesi arkasında kavga anında göz hiçbirşey görmüyo bitse falan diyorsun ama yalnızlık çok zor eşininin omzuna yaslandığın gibi yaslanamazsın kimseye iki erkek kardeşim var bana çok düşkünler diyememki bir omuz arıyorum gelin herkes işinde gücünde eşim tarafı zaten hiç uzaktan uzağa herşeyGüzel söylemişsin canım..
Ben de bu zamana kadar hep öyle düşünüp öyle hissettiğim için çoğu şeyine göğüs gerdim..
Düzelir dedim, evliliğe alışamamıştır biraz daha bekle dedim ama bakıyorum elde var sıfır...
Benle alakalı ne olsa kabullenebilirim bir yere kadar ama aileme bu kadar fedakarlıklarına rağmen laf etmesine artık o kadar uyarmama rağmen dayanamıyorum.. O tolerans kesinlikle bitti...
Haklısın evlendim mi artık ailen evin eşin oluyor...
Ama kimse seni evlendin diye de dışlamaz canım...
Yani ne olursa olsun "ailemin her zaman arkamda" olduğunu bilmek beni öyle bir huzura eriştiriyor ki...
Allah kimsenin yuvasını bozmasın...
Kimseyi kimsesiz koymasın..
kaybetmeden kıymet bilinmiyor senin mesajını okurken tüylerim ürperdi işte olmasam ağlardım bir insanı karşılıksız kim sever biliyormusunuz sadece anne ve baba onlar gittimi herşey bitmiştir. Eşlerimizle bir gün iyiysek bir gün kötü ama yapacak birşey yok hayat böyle. Eşim tarafı bana ilgisiz kalıyor diye çok üzülüyorum lütfen kardeşinin hanımı ara sor hep bi eksiğiniz falan varmı diyeçok güzel yazmışsın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun ölüm ayrılığı vermesin inşallah.ben annemi babamı kaybettim eşimde olmasa ne yaparım diyorum ben kardeşimi tafik kazasında kaybettim bir yıl olacak hanımı ve bir yaşında kızı kaldı şimdi hanımı diyorki bana abla onsuz yatağımda yatamıyorum bile kızıyla beraber uyuyor yokluğu daha kötü gerçekten kaybetmeden anlayamıyoruz malesef iki taraf içinde bu böyle
Cnm inşallah düzelir üzülme.İnşallah...
Normal insan gibi konuşabileceğimiz bir zaman gelirse deneyeceğim..
canım aynen öyle onlar bana kardeşimden emanetler ailesinin yanına bile dönmedi inanırmısın bizimle beraber kaldı biz bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz çocuğunun tedavisi devam ediyor kendi tedavisi devam ediyor hep arkasındayız yeğenimin gözleri kör oldu kazadan sonra kendi yüzü paramparça bir sürü amaliyat oldu şimdide burnu yapılacak Allah böyle dertler vermesi gerisi halledilir bir şekilde hepimizin imtihanı ayrı ayrı rabbim beterinden korusun cümlemizikaybetmeden kıymet bilinmiyor senin mesajını okurken tüylerim ürperdi işte olmasam ağlardım bir insanı karşılıksız kim sever biliyormusunuz sadece anne ve baba onlar gittimi herşey bitmiştir. Eşlerimizle bir gün iyiysek bir gün kötü ama yapacak birşey yok hayat böyle. Eşim tarafı bana ilgisiz kalıyor diye çok üzülüyorum lütfen kardeşinin hanımı ara sor hep bi eksiğiniz falan varmı diye
Allahım yar ve yardımcınız olsun canım tez şifa versin Rabbimcanım aynen öyle onlar bana kardeşimden emanetler ailesinin yanına bile dönmedi inanırmısın bizimle beraber kaldı biz bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz çocuğunun tedavisi devam ediyor kendi tedavisi devam ediyor hep arkasındayız yeğenimin gözleri kör oldu kazadan sonra kendi yüzü paramparça bir sürü amaliyat oldu şimdide burnu yapılacak Allah böyle dertler vermesi gerisi halledilir bir şekilde hepimizin imtihanı ayrı ayrı rabbim beterinden korusun cümlemizi
amin canım Allah razı olsunAllahım yar ve yardımcınız olsun canım tez şifa versin Rabbim
Oy kuzum yaaaa Rabbim şifalar versin Sendende Allah razı olsun onlarla ilgilendiğin için.İnsan kaybedince kıymetini anlıyor.Benim eşim on kardeş Allah göstermesin eşime bişe olsa dokuz kardeş eşim gibi asla olamaz.Şu durumda bile böyle yani.Allah eşimin yokluğunu vermesin.İyi taraflarını görüp olumsuz tarafını atıyoruz bir kenera napayımcanım aynen öyle onlar bana kardeşimden emanetler ailesinin yanına bile dönmedi inanırmısın bizimle beraber kaldı biz bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz çocuğunun tedavisi devam ediyor kendi tedavisi devam ediyor hep arkasındayız yeğenimin gözleri kör oldu kazadan sonra kendi yüzü paramparça bir sürü amaliyat oldu şimdide burnu yapılacak Allah böyle dertler vermesi gerisi halledilir bir şekilde hepimizin imtihanı ayrı ayrı rabbim beterinden korusun cümlemizi
Oy kuzum yaaaa Rabbim şifalar versin Sendende Allah razı olsun onlarla ilgilendiğin için.İnsan kaybedince kıymetini anlıyor.Benim eşim on kardeş Allah göstermesin eşime bişe olsa dokuz kardeş eşim gibi asla olamaz.Şu durumda bile böyle yani.Allah eşimin yokluğunu vermesin.İyi taraflarını görüp olumsuz tarafını atıyoruz bir kenera napayım
ölüm apayrı canım geri dönüşü yok annemi ve kardeşimi aynı anda kaybettim ama rabbim onların acısına dayanma gücü olarak yeğenimi ve eşimi bıraktı inan oturupta acılarına bile yanamadık onlarla uğraşmaktan 3 kardeşim eşim iki kızım var rabbim onların acısını göstermesin taşıyamayacağımız yüklerle imtihan etmesin biziOy kuzum yaaaa Rabbim şifalar versin Sendende Allah razı olsun onlarla ilgilendiğin için.İnsan kaybedince kıymetini anlıyor.Benim eşim on kardeş Allah göstermesin eşime bişe olsa dokuz kardeş eşim gibi asla olamaz.Şu durumda bile böyle yani.Allah eşimin yokluğunu vermesin.İyi taraflarını görüp olumsuz tarafını atıyoruz bir kenera napayım
Amin canım kaza nasıl oldu seniz üzmek istemem seni üzecekse anlatma hiç sen yazdıkça bütün vücudum titriyorölüm apayrı canım geri dönüşü yok annemi ve kardeşimi aynı anda kaybettim ama rabbim onların acısına dayanma gücü olarak yeğenimi ve eşimi bıraktı inan oturupta acılarına bile yanamadık onlarla uğraşmaktan 3 kardeşim eşim iki kızım var rabbim onların acısını göstermesin taşıyamayacağımız yüklerle imtihan etmesin bizi
canım biz kayseriliyiz gelinimiz afyonlu ailesini ziyaret için gidiyordu aslında otobüsle gidecekti ama kardeşim çocukla rezil olursun diye arabayla götürdü annemde gitmeyecekti sırf kardeşim dönerken yalnız olmasın diye oda gitti 15-20 dakikalık bir mesafeleri kalmış virajı alamayıp bi münübüsle çarpışmışlar annem ve kardeşim olay yerinde öldüler.tam kızınınAmin canım kaza nasıl oldu seniz üzmek istemem seni üzecekse anlatma hiç sen yazdıkça bütün vücudum titriyor
Bütün tüylerim diken gibi şuan.Gelininiz o bir ay süre içinde hiç eşim nerde falan sormadı nasıl ikna edebildinizcanım biz kayseriliyiz gelinimiz afyonlu ailesini ziyaret için gidiyordu aslında otobüsle gidecekti ama kardeşim çocukla rezil olursun diye arabayla götürdü annemde gitmeyecekti sırf kardeşim dönerken yalnız olmasın diye oda gitti 15-20 dakikalık bir mesafeleri kalmış virajı alamayıp bi münübüsle çarpışmışlar annem ve kardeşim olay yerinde öldüler.tam kızının
doğum gününde öldü biliyormusun kızıyla bir sene geçirebildi bir gün öncede doğum gününü yaptık yola çıkacaklar diye yemek yedik güldük eğlendik resimler çekildik son kez toplanmışız meğer gelinimiz bir ay hastanede kaldı düşünebiliyormusun eşinin öldüğünü bir ay sonra öğrendi iyileşme süreci gecikir diye doktor söyleyeyin dedi hastaneden taburcu olacağında söyledik yazdıkça rahatlıyorum canım inanki
sormaz olurmu kaza anını hatırlamıyor memlekette merdivenlerden düştün yüzünü parçaladın dedik kocana söylemedik seni böyle görüp üzülmesin dedik onu oyalamak çok zor oldu hergün bahaneler uydurmak hiç kolay olmuyorduBütün tüylerim diken gibi şuan.Gelininiz o bir ay süre içinde hiç eşim nerde falan sormadı nasıl ikna edebildiniz
sürekli bizimle kavga etti telefonla neden aramıyor sormuyor kızınıdamı merak etmiyor diye bizden telefonu almak için çok kavgalar etti sonra birgün raporlarını okumuş hastanede araç içi kaza yazıyor biz kazamı yaptık diye baya kuşkulandı ondan sonra onu ikna etmek için uğraştık raporlar karışmış dedik çok zordu rabbim birdaha yaşatmasınsormaz olurmu kaza anını hatırlamıyor memlekette merdivenlerden düştün yüzünü parçaladın dedik kocana söylemedik seni böyle görüp üzülmesin dedik onu oyalamak çok zor oldu hergün bahaneler uydurmak hiç kolay olmuyordu
Oy kuzum yaaa bir işte çalışıyormu yada abinden maaş kaldımı hayat şartları zorsormaz olurmu kaza anını hatırlamıyor memlekette merdivenlerden düştün yüzünü parçaladın dedik kocana söylemedik seni böyle görüp üzülmesin dedik onu oyalamak çok zor oldu hergün bahaneler uydurmak hiç kolay olmuyordu
diyecek birşey bulamıyorum çok üzüldüm insan evlenince eşinin varlığına alışınca inanki babanın evinde bile rahat edemiyorsun bazen illa kendi evim...Rabbim sabır versin tek umudu evladı.Kuzum ya gözlerine birşeylermi batmışkazadasürekli bizimle kavga etti telefonla neden aramıyor sormuyor kızınıdamı merak etmiyor diye bizden telefonu almak için çok kavgalar etti sonra birgün raporlarını okumuş hastanede araç içi kaza yazıyor biz kazamı yaptık diye baya kuşkulandı ondan sonra onu ikna etmek için uğraştık raporlar karışmış dedik çok zordu rabbim birdaha yaşatmasın
yok canım çalışmıyor kardeşiminde sigorta pirimi yetmedi emeklilik için ama kendisi okul öncesi mezunu ama şuanda kızından dolayı çalışamaz bakım parası alacak kızının gözleri görmediği için maddi olarak biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz en küçük erkek kardeşim öğretmen onun baya desteği oluyor elimizden geldiğince destek oluyoruz canımOy kuzum yaaa bir işte çalışıyormu yada abinden maaş kaldımı hayat şartları zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?