Erkeğime çok geçmiş olsun.adam oldu artık o ona herşey serbestCan'ım arkadaşım çok sağol oldu da bitti valla çok şükür ne yaramazlık yapmaması koltuk tepesinden inmiyor Ki kaldığı yerden devam valla
Canım tekrardan hoş geldin.hamileliğinde ilgili olarak sadece şunu söyleyeyim .yüce Allah ol dedi ve bebeğine hamilesin..o nedenle hiç üzülme yeni bebeginide burada buyuturuz.Merhaba kızlar nasılsınız? Nezamandir siteeye giremedim. Poyraz hasta oldu birgunde 4 diş çıkardı vs.
Sizin cocuklariniz nasıl. Eminim hepsi yuruyodur. Poyraz 15 aylık yürüdü. Suan 10 bucuk kilo.kahvalti yapmaz anne sutu alir. Ama onun dışında ogle vr aksam yemeklerini yemeye can atar.
Bu arada test yaptım 5 haftalk hamileyim esimde bende şok olduk. Çünkü istemiyorum cock emziriyorum vr maddi manevi hazr degilim. Ne yapcm bilmiyorum. Sutum de azalmış. Psikolojm bozuldu ya. Hergün cocugunu dışarı çıkaran yastlaryla tanistirmaktan zevk alan bir anne degilim artik. Evet belli ki hamile olan cok aramzda hepiniz isteyerk mi yaptniz. Benim bir korunmasz iliskiden sonra oldu oda esim yüzünden. Beni cok üzüyor bu durum.
Belki bizi unutanlar var işte oglum vr ben.tavsiyelernze cok ihtycm var.sayenzde cok sey ogrendm.allaha emanet olun
Nerdeyse aynı durumu yaşıyoruz. Bu aralar arka dişlerden dolayı gece sürekli Uyanıyor hep memede durmak istiyor. Ayağıma alıp sallıyorum iyice dalınca yatağa koyuyorum. Tuvalete gider gitmez ağlama sesi.. Eşim kucağına alıyor ama yok illa beni istiyor. Valla tuvaletten Koşarak çıkıyorum resmen2 gecedir tuvalete kalkiyorum ve oglan başlıyor aglamaya. Kolumda uyudugu icin birakir birakmaz uyaniyor. Ve bensiz durmuyor. Alıyorum kucağıma tuvalete gidiyoruz. Oyyy orda bile rahat yokkk
Canım ellerine saglik.emek vermiş araştırmasınınberraq alintiladigim yazıyı sen yazmışsın aynen burda da 5 buçuk haftalık hamilesin...ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu görmeni istedim unutmuşsun belli ki...poyraz için 1 yıl beklemişsin bu seferki de sürpriz yapıp kendisi gelmiş annesi...
Memede 1 saat ta anca unutuyorum canimKızlar şu uyutma işinde çıldırma noktasına geldim artıkben Ereni 8 aya kadar hiç ayakta sallamamıştım. Emzirip piş pişleyip hafif dalınca yatağına koyuyor öyle uyutuyordum ama kayınvalidemin vefat zamanlarında oğlumla fazla ilgilenememiştim. Başkaları yedirdi, uyuttu.. Sağolsunlar tamam ama Oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırdılar o zamandan beri ayakta sallıyorum ama çok zor geliyor bana. Uykuya çabuk dalan bi çocuk değil. Gece uyuması en az 45 dk ayakta sallamayla 11:30 civarı hem çok geç uyuyor hem de sallayarak.. Sizler nasıl uyutuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkürler ama oyle zor ki yardim edenim yok hasta olsm bi su verenim yok. Poyraz geri mi kalsin yemeden icmeden gezmeden eglenmeden. Cok zor
Memede 1 saat ta anca unutuyorum canim
Canım yaman pasama çok geçmiş olsun.maşallah ları olsun.sünneti ürolok mu yoksa çocuk cerrahi mı yaptı.sıkıntılı zaman kaç gün.sürüyor.paylaşırsan sevinirimÇok duygulandım ya
Kendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diyeCanım yaman pasama çok geçmiş olsun.maşallah ları olsun.sünneti ürolok mu yoksa çocuk cerrahi mı yaptı.sıkıntılı zaman kaç gün.sürüyor.paylaşırsan sevinirim
Emzik almıyor mu beni o kurtarıyorKızlar şu uyutma işinde çıldırma noktasına geldim artıkben Ereni 8 aya kadar hiç ayakta sallamamıştım. Emzirip piş pişleyip hafif dalınca yatağına koyuyor öyle uyutuyordum ama kayınvalidemin vefat zamanlarında oğlumla fazla ilgilenememiştim. Başkaları yedirdi, uyuttu.. Sağolsunlar tamam ama Oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırdılar o zamandan beri ayakta sallıyorum ama çok zor geliyor bana. Uykuya çabuk dalan bi çocuk değil. Gece uyuması en az 45 dk ayakta sallamayla 11:30 civarı hem çok geç uyuyor hem de sallayarak.. Sizler nasıl uyutuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba.çocuğunu emziriyor musun.kestin mi. Benm doktorum emzir dedi devam ediyorumAllah ogluna uzun ömür versin de karnindaki neyin oluyor o da senin evladin ayrıca yas araliklari gayet de ideal. Öyle aman aman bi zorlugun olmayacak. Kusura bakma kurtaja çok karşıyım. Bende isteyerek hamile kalmadim suan altı aylık hamileyim evet üzüldüm zor olacagini biliyorum ama bi an olsun kendi evladimin canina kiymayi düşünmedim. Ben böyle sert konusunca kiziyorlar ama başka türlüsü icimden gelmiyo kusura bakmayin
Merhaba.çocuğunu emziriyor musun.kestin mi. Benm doktorum emzir dedi devam ediyorum
Hayırlı olsun ve gecmiş olsun canım. Ben 23 gunlukken yaptırmıştım ve oğlum yanıma gelene kadar ağlamıştım. Yanlızken ıkı cocuk bir de sünnet ugrasmak zor olur dıye annem gitmeden yaptırmıştık. Sıkıntılı bi tipim aslunda O kadar kucukken o cesaretı gosterıp nasıl yaptırdım hala bilmiyorum :)Kendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diye
Yukarı çıktıktan 1 saat kadar sonra 1-2 saat boyunca aşırı ağladı fitil şurup verdi arkadaşlar sonra hiç sorun olmadı cumartesi günü eşimle bandajı çıkardık batikon döktük çok ağladı yine yürürken zıplayıp durdu çok Ağrı'sı oldu calpol verdik şimdi bi sorunu yok ama tabi pipisi daha şiş ve kızarık iyileşme aşamasında gün gun daha iyi olacak inşallah sende yaptır kurtul bence Adem Güneş i dinledim ben 2 yaşına gelmeden yaptırdım
çok geçmiş olsun canım. sıkıntı ya. okurken böyle korku filmi gibi geldi bana. ama yaptırıp kurtulmak lazım bir an önce. darısı benim oğlana inşallah.Kendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diye
Yukarı çıktıktan 1 saat kadar sonra 1-2 saat boyunca aşırı ağladı fitil şurup verdi arkadaşlar sonra hiç sorun olmadı cumartesi günü eşimle bandajı çıkardık batikon döktük çok ağladı yine yürürken zıplayıp durdu çok Ağrı'sı oldu calpol verdik şimdi bi sorunu yok ama tabi pipisi daha şiş ve kızarık iyileşme aşamasında gün gun daha iyi olacak inşallah sende yaptır kurtul bence Adem Güneş i dinledim ben 2 yaşına gelmeden yaptırdım
memeyi bırakınca da koca memeli bir gelin alırım birazda o uğraşsınMemeyi bırakınca ne yapacaksın , ben bazen onu düşünüyorum. O zaman iş iyice zorlaşacak gibi.
sünnet kilodu kullanıyormusun canımKendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?