2014 Kasım Anneleri

Canım tekrardan hoş geldin.hamileliğinde ilgili olarak sadece şunu söyleyeyim .yüce Allah ol dedi ve bebeğine hamilesin..o nedenle hiç üzülme yeni bebeginide burada buyuturuz.

2 gecedir tuvalete kalkiyorum ve oglan başlıyor aglamaya. Kolumda uyudugu icin birakir birakmaz uyaniyor. Ve bensiz durmuyor. Alıyorum kucağıma tuvalete gidiyoruz. Oyyy orda bile rahat yokkk
Nerdeyse aynı durumu yaşıyoruz. Bu aralar arka dişlerden dolayı gece sürekli Uyanıyor hep memede durmak istiyor. Ayağıma alıp sallıyorum iyice dalınca yatağa koyuyorum. Tuvalete gider gitmez ağlama sesi.. Eşim kucağına alıyor ama yok illa beni istiyor. Valla tuvaletten Koşarak çıkıyorum resmen dediğin gibi orda bile rahat yok

Kızlar şu uyutma işinde çıldırma noktasına geldim artık ben Ereni 8 aya kadar hiç ayakta sallamamıştım. Emzirip piş pişleyip hafif dalınca yatağına koyuyor öyle uyutuyordum ama kayınvalidemin vefat zamanlarında oğlumla fazla ilgilenememiştim. Başkaları yedirdi, uyuttu.. Sağolsunlar tamam ama Oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırdılar o zamandan beri ayakta sallıyorum ama çok zor geliyor bana. Uykuya çabuk dalan bi çocuk değil. Gece uyuması en az 45 dk ayakta sallamayla 11:30 civarı hem çok geç uyuyor hem de sallayarak.. Sizler nasıl uyutuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var

Canım ellerine saglik.emek vermiş araştırmasının

Memede 1 saat ta anca unutuyorum canim

Teşekkürler ama oyle zor ki yardim edenim yok hasta olsm bi su verenim yok. Poyraz geri mi kalsin yemeden icmeden gezmeden eglenmeden. Cok zor

Yalnız değilsin ki.. Benim ne annem ne kayınvalidem var. Yakınımda 1 kişi bile yok. Üstelik Eren aşırı yaramaz bi çocuk. Evin Altını üstüne getiriyor. Unutma her insan rızkıyla doğar..Şu konuda haklısın, çocuk büyütmek çok zor, kolay bir iş değil Insan çok yıpranıyor ama bir kaç sene sonra çocuk düşünsen belki bir daha olmayacak..

Canım yaman pasama çok geçmiş olsun.maşallah ları olsun.sünneti ürolok mu yoksa çocuk cerrahi mı yaptı.sıkıntılı zaman kaç gün.sürüyor.paylaşırsan sevinirim
Kendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diye
Yukarı çıktıktan 1 saat kadar sonra 1-2 saat boyunca aşırı ağladı fitil şurup verdi arkadaşlar sonra hiç sorun olmadı cumartesi günü eşimle bandajı çıkardık batikon döktük çok ağladı yine yürürken zıplayıp durdu çok Ağrı'sı oldu calpol verdik şimdi bi sorunu yok ama tabi pipisi daha şiş ve kızarık iyileşme aşamasında gün gun daha iyi olacak inşallah sende yaptır kurtul bence Adem Güneş i dinledim ben 2 yaşına gelmeden yaptırdım

Emzik almıyor mu beni o kurtarıyor

Merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim yardimlarnz için. Bu dünyada yanlz olmadgimi fark etttm
Çünkü ailelerimzn bile bu durumdan haberi yok.söylemedim çünkü istemiyorum
Yarin dr a gitcm aldrmayi dusundugum için. Yalan söylemiyorum en azindan her zaman dobra olmaktan yanayim. Üstelik esimde aldrtma taraftari.cok caresizm ya anlatamam. Evet ben 2 iliskimde korunmadim fakt korunarakta hamile kalan ve bu şekilde kürtaj yapan milyonlrca insan var. Ben mutlu muyum ?canimdan can gitcek huzurlu muyum?ahirette ne olurum bilmem ama 3 günlük dünyada mutlu yaşamak icin mucadele etcm.poyraz benm herseyim hayatm onun üstüne kurulu. Umarım o bana bagislanir. Allah yardm etsin benm gibi muhtac olana. demekoylee teşekkür ederm yazdgmi ben bile bulamazdm akil da etmdim zaten araştırmayı. Şimdi gördüm de ne guzel yazmışım. Ama şimdi o sorunsuz kafaya sahip degilim.

Merhaba.çocuğunu emziriyor musun.kestin mi. Benm doktorum emzir dedi devam ediyorum

demekoylee gerçekten duygulandırdın...@berraq yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum tabi yaşadıklarını sen bilirsin psikolojin hazır değil belki ama Allah onu verdyse rızkını da gücünü de verir. O,kulunu yaratır anneyi de aracı eder annenin sınavı da o olur.İnsanlar bu nimet için maddi manevi neler çekiyo.sana nasip etmiş rabbim,tepme bunu.ben ailem yakınımda olmasına rağmen tek büyütyorum öğretmenim 2 yıldr evdeyim izinlyim.bunalıyorum ama binlerce şükür oğlumu verdi.gel kalbini dinle,aslında istemiyosun aldırmayı,pişman olma.emin ol üstesinden geleceksin herseyin..Rabbim seninle olsun

Merhaba.çocuğunu emziriyor musun.kestin mi. Benm doktorum emzir dedi devam ediyorum

Canım hayırlı olsun öncelikle. Biliyorum cok zor istemeyerek olması ama o da senin bir evladın küçücük kalbi var atıyor.
Benim de kımsem yok yasadıgım yerde ıkı cocugum var. ıkısı de gerı kalmıyor hiçbiyerden hiçbişeyden. bırakacak kimse olmadıgı için hayatın her anını birlikte yaşuyoruz. Bazen biz cocuklara uyuyoruz bazen onlar bize. zorluk olacak tabi ağladıgım bunaldıgım cok zaman oluyor ama diyorum şimdi ben sıkıntı çekeyim onlar ilerde yanlız kimsesiz kalmasınlar birbirlerıne destek olsunlar.

Senin kararın tabi ama o yavrunun kücücük canına kıyma.

loveren uyku konusunda ben de dertliyim. Emerrk uyuyor ve cook uzun süre emiyor uykuya dalamıyor, karnı tok olsa da başka turlu asla uyumuyor. kolllarım artık tasımıyor 11 bıcuk kilo cocugu. Emzik almıyor sallatmıyor yanıma yatırıyorum kendını oraya buraya atıyor. Gece de aynı uykusu cok hafif uyanınca uzunuzun emmek istiyor. Ben de cok yoruldum. Bugun 7.30 da kalktı gunduz sadece 1 saat uyudu parkta da oynadık ama yeni uyutabildim. Ben uyuyorum ondan once nerdeyse uykuyu hiiç sevmiyor.

Hayırlı olsun ve gecmiş olsun canım. Ben 23 gunlukken yaptırmıştım ve oğlum yanıma gelene kadar ağlamıştım. Yanlızken ıkı cocuk bir de sünnet ugrasmak zor olur dıye annem gitmeden yaptırmıştık. Sıkıntılı bi tipim aslunda O kadar kucukken o cesaretı gosterıp nasıl yaptırdım hala bilmiyorum :)

çok geçmiş olsun canım. sıkıntı ya. okurken böyle korku filmi gibi geldi bana. ama yaptırıp kurtulmak lazım bir an önce. darısı benim oğlana inşallah.

sünnet kilodu kullanıyormusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…