- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Ve ben de cok ozledim eski gunleri...Buradaki eski günleri özledim valla( sayfalarca Okumayı, bimde A101 de ne varsa birbirimize haber vermeyi.. Ama şimdi ne mümkün.. Sağolsunlar çoçukların arkasında koşturmaktan buraya girmeyi bırakın valla wc ye gidemiyorum çoğu zaman. Eminim ki sizlerde aynı durumdasınız.. Ama 2014 kasım anneleri bir başkadır unutmayalım birbirimizi
Merhaba kac aylik hamilesin. Cocuk emziriyor musun?arkadaşlar merhaba inanın hiç vakit bulamıyorum nete girmeye
sizleri çok özledim
ikinci kuzum da erkek olacakmış teyzeleri
sizlerle paylaşmak istedim
çok öptüm hepinizi
bu arada aklınıza gelen isimleri benimle paylaşın lütfen
Hayırlı olsun berrak bizden epey oldu 2. bebisi bekleyen insallah sağlıkla kavusursunuz hepiniz...Allah sabır ve güç versin.Poyraz sana benziyor delikanlı olmus masallah doğuma adar da yükü azalır rahat edersin biraz daha.Merhaba kızlar nasılsınız? Nezamandir siteeye giremedim. Poyraz hasta oldu birgunde 4 diş çıkardı vs.
Sizin cocuklariniz nasıl. Eminim hepsi yuruyodur. Poyraz 15 aylık yürüdü. Suan 10 bucuk kilo.kahvalti yapmaz anne sutu alir. Ama onun dışında ogle vr aksam yemeklerini yemeye can atar.
Bu arada test yaptım 5 haftalk hamileyim esimde bende şok olduk. Çünkü istemiyorum cock emziriyorum vr maddi manevi hazr degilim. Ne yapcm bilmiyorum. Sutum de azalmış. Psikolojm bozuldu ya. Hergün cocugunu dışarı çıkaran yastlaryla tanistirmaktan zevk alan bir anne degilim artik. Evet belli ki hamile olan cok aramzda hepiniz isteyerk mi yaptniz. Benim bir korunmasz iliskiden sonra oldu oda esim yüzünden. Beni cok üzüyor bu durum.
Belki bizi unutanlar var işte oglum vr ben.tavsiyelernze cok ihtycm var.sayenzde cok sey ogrendm.allaha emanet olun
Doğurmayı düşünmüyorum. Allaj isteyene versin.ogluma da uzun ömür versin. Baska bi dileğim yokHayırlı olsun berrak bizden epey oldu 2. bebisi bekleyen insallah sağlıkla kavusursunuz hepiniz...Allah sabır ve güç versin.Poyraz sana benziyor delikanlı olmus masallah doğuma adar da yükü azalır rahat edersin biraz daha.
Geçmiş olsun adaşım daha nice güzel günlerini görün inşallahSoran herkesten Allah razı olsun arkadaşlar Yaman sabah sünnet oldu ayıldıktan sonra 1-2 saat çok aşırı ağladı şimdi normal haline döndü bi an önce iyileşir inşallah hepinize teşekkür ederim darısı diğer miniklerimize sağlıkla sıhhatle inşallah
Karar senin elbette ancak acele etme sakince düşün emin ol buradaki arkadaşların çoğu isteyerek hamile kalmadı ve hepsi gebeliğini devam ettirmeyi tercih etti belki sende bu yönde karar verirsin Sana destek olmaya çalışırız uzaktanda olsaDoğurmayı düşünmüyorum. Allaj isteyene versin.ogluma da uzun ömür versin. Baska bi dileğim yok
Doğurmayı düşünmüyorum. Allaj isteyene versin.ogluma da uzun ömür versin. Baska bi dileğim yok
Allah razı olsun adaşımGeçmiş olsun adaşım daha nice güzel günlerini görün inşallah
Valla canm bana sorarsan hiç gerek yok beyninde bitir bolda son Zaman'lar yürüyüş yap zaten acil bişi olursa alır sezeryana ama şunu bil ben yurtdışındayım burda her türlü normal doğurtuyorlarsa son ana kadar ilki sezeryan oldum desen bile dr için çok normal ikincisiyiz herzaman önce normal denerlerkızlar nasılsınız ? ya bir konuda bilgi ve desteklerinize ihtiyacım var. malum hamileyim.allah izin verirse ssvd ile doğum yapmak istiyorum ama kafam o kadar çok karıştı ki çok stres yaptım. bu doğuma hzaırlık kursları ve ücretli ebe destekleri olmadan olmuyor mu bu doğum.böyle bir gerçek var ve hakkım olmasına rağmen neden makul fiyatlarla ulaşamıyorum buna doğrusu anlamıyorum.dr. umla konuştum son haftaya kadar bekleriz ve deneriz diyor. ssvd yapan dr. ların istekleri ise uçuk düzeyde yada çok uzak yerlerdeler.ya napacağım ben ya of çok gerginim. ebe destek fiyatları nedir acaba öğrenemedim gitti. yok kursu yok yüzmesi oğlumla bu pek mümkün görünmüyor. evde doğrucam sonunda o olacak
8 Nisan 2014Konu Sahibi : aysegulizmirDoğurmayı düşünmüyorum. Allaj isteyene versin.ogluma da uzun ömür versin. Baska bi dileğim yok
Çok duygulandım yaberraq alintiladigim yazıyı sen yazmışsın aynen burda da 5 buçuk haftalık hamilesin...ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu görmeni istedim unutmuşsun belli ki...poyraz için 1 yıl beklemişsin bu seferki de sürpriz yapıp kendisi gelmiş annesi...
Teşekkürler ama oyle zor ki yardim edenim yok hasta olsm bi su verenim yok. Poyraz geri mi kalsin yemeden icmeden gezmeden eglenmeden. Cok zorKarar senin elbette ancak acele etme sakince düşün emin ol buradaki arkadaşların çoğu isteyerek hamile kalmadı ve hepsi gebeliğini devam ettirmeyi tercih etti belki sende bu yönde karar verirsin Sana destek olmaya çalışırız uzaktanda olsa
Merhaba. Aslında bu konu hakkında yorum yapmayacaktim fakat burada belirttigin gibi oğlun neden geri kalsin ki herseyden? Tam aksine belki senin için erken olabilir ama onun bir kardeşi olacak.Teşekkürler ama oyle zor ki yardim edenim yok hasta olsm bi su verenim yok. Poyraz geri mi kalsin yemeden icmeden gezmeden eglenmeden. Cok zor
Canım Mustafa nın sunnetiyle ilgili yazdıklarını hatirladimm.oyuncak işi çok mantıklı . bizde yaptırıp kurtulalım inşallah.mustafayi öpuver yerimecanım ben mustiti 10 aylıkken yaptırdım..
sedasyın ile bayıllttılar yarı baygın..
sünnet sonrası kucağuma uyanarak geldi..
size tavsiyem hiç görmddiği ilgisini çekecek bir oyuncak götürün...operasyon sonrasondan açlık ve o huzursuzluğu dindirir..
ben oyuncak alıp götürmüştüm..
oarada sünnet olan tüm çocukların ortasına koyduk hepsi izledi..
yana döenen müzikli bir arabaydı..
artık sizin çocuklar neyi seviyorsa onu alın
Aleykum selam bizde küsluk olmazkimse selamımı almış küssünüz galibaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?