2014 Kasım Anneleri

Kızlar bayadir erene oyuncak sepeti bakıyordum. Istediğim gibi bişey buldum. Almak isteyen varsa madamme coco da. En büyük boyunu aldım ben.18 di fiyati. Suan baya bi indirimde. Eki Görüntüle 1816538
Yanında toplamak için bide adam verseler keşke ...hele şu legolar sinirimi Zıplatıyor toplarken

Kızlar bayadir erene oyuncak sepeti bakıyordum. Istediğim gibi bişey buldum. Almak isteyen varsa madamme coco da. En büyük boyunu aldım ben.18 di fiyati. Suan baya bi indirimde. Eki Görüntüle 1816538
Şimdi zamane bebeleri sepete toplu halde koyunca oyuncaklar gözlerinde değersiz oluyormus Çekmeceli dolaplara kategorilere ayırıp koymak lazımmış oyuncakların hepsinin göz önünde olması dikkat dağınıklığına neden oyluyormuş saklayıp arada rotasyon yapmak lazımmış falan filan yani

Kizlar neden sunnet icin anesteziyi tercih ediorsnz ki bes on dkk dahi olsa kac tane hucre oluo ya bizde 10 aylikken olduk bn sirf anestezi almasn die kac hastane dolastim sonunda bulmistm:))kasikdan iki igne yaptilar sadece pipi bolgesi uyusuoms ayak bacak harrket halindeydi yani.. emzirdim amiliyathane kendi ellerimle goturdum verdim tam bes dkk snra geri verdiler cikar cikmazda emzirdim..

Korunarakta hamile kalan cok kadin var. Hiçbir yontem %100 koruma saglamiyo
Yasadigin zorluklari bilemeyis ne tur sikintilarn varsa rabbim cozu versin ins.. Sana yuklenmek istemiorumm sadece su orn vercemm bnim annem beni aldrimayi cok istemis kac doktordan donmuss :) siimdi evlatlar icinde ne vefali bn cikinca surekli soyledigi soz IYIKI VARSIN.. EMIN OL GELEN RIZKIYLA GELIR.. RABBIM EN HAYIRLISINI BILIR SENIN ICIN ALDIRMAK YADA ALDIRMAMAK HANGISI DAHA HAYIRLIYSA ONU NASIP ETSIN..

Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyim
Ben de yazmayayım dedim ama vicdanım rahat etmedi. Poyraz nasıl evladınsa o da senin çocuğun asıl haksızlığı yaşamına son verirsen ona yapacaksın bazı anneler aşırı bagimlilikla ilk çocuğuna ihanet ettiğini düşünürmüş sağlıklı olmayan bir karar ile yanlış yapma. Bebeğinin yaşamına son veren birçok kadın hemen ardında pismanlik Duyuyor ve telafisi de mümkün değil. Şu anda kalbi atan ve annesinin karnında güvende olduğunu sanan o masumun ne suçu var. İlk bebeğine yazdıklarını okuyunca nasıl duygulandım

Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyim
Arkadasim sen neyin kafasını yasiyorsun ya k.bakmasin kimse cok uzun suredir siteye giremiyordum biranda bu yaziyi okuyunca dayanamdim tam 4 yil cocugum olsn diye ugrastim esim azosprm hstsydi tese opersyonu ile 18 tane sperm.bulundu dediklerinde olucemi hissetim cunku en azndn denyebilcktim cocuguma bir adim daha yaklasmistim sanki esim artik ise yaramiyrm oldurucm kndimi demyckti biraZ daha pozitifti biz yeniden dogmstuk sadece 18 spermle ve Alhimin bna lütfu 2.tup tedavsnde oglumu nasip etti asla cocugnz olmyck derkn su an yinmda uyuyr nefes aliyr Alh tum evltlra saglik versin ve siz belki de 5 dakikalik bir afedersnz mutluluk icn bebgnzin cnina mi kiycksnz kalbi atiyr ya onun klbi ne demek bakamam maddi manevi ne yani hngi yuzyilda yasyrz cok mu fkirsnz ki bn bunu bile kabul etmiyrm geln rizkiyla gliyr ha iyi giydrmem ozel okulda okutmam.faln filn ama bkrim beslrim elimden glni yprim bu yptgnz tamamn bencillik o yavruya kiymayin ve cok agir konuscm belki katil olmyin emin olum siz bu hatayi yprsaniz soylemeye dilim varmaz olacklri Alhin verdgi cani anck Allh alir onu ypmdn once duduncktnz saygilar herkestn ozur dilerim cok sert olduysa

Anestezi verilince neden hücre ölsün ki bende sağlık çalışanıyım valla ilk kez böyle bir şey duydum buna bir anestezi gözüyle bakmamak lazım zaten hafif sedasyon ile 15 dk uyuyorlar Yaman'a bunu yapmasalar asla durmazdı zaten sırtını masaya bile koyamazlardı ki sünnet etsinler kasıktan dediğin iğne kuyruk sokumu bölgesinden yapılıyor ağrı hissetmesin diye Yaman'a da yaptılar 6 saat kadar Ağrı'yı bloke ediyormuş

Keşke tek sepettekiler olsa:) sepetin yan tarafında tv ünitesi var, iki çekmece de Eren beyin oyuncakları var. Dediğin gibi oyuncaklarının bir kısmını saklıyorum. Onun Odasında dolabında ulaşamayacağı bir yerde. Ama inan bir faydası yok, arada delirince hiç görmediği bir oyuncak çıkarıyorum. En fazla 5 dk oynuyor, sonra al sen oyna der gibi atıyor Köşeye ama mutfağın her gün Altını üstüne getiriyor, maşallah ondan bıkmıyor sıpa.. Oyuncak seven bir çocuk değil ama almadan edemiyorum işte. Aslında fazla almamak en iyisi, belki o zaman Kıymet bilirler

Ya sanki Yaman'ı anlatıyorsun iyice yaramaz oldular sürekli peşimde zaten zayıfladım iyice eşyalarım bol geliyor anne anne diye paçama asılmaktan günde kaç defa pijamamı aşağıya indiriyor rezillik valla
Yemek yapsam kucağına al diyor bende bakcam aspiratörü elli defa açıp kapatıyor buzdolabının tuşlarına sürekli basıyor çamaşır makinesinin programını habire değiştiriyor geçen abdest almak için iki dk arkamı döndüm klozeti açmış suyu saçlarına sürüyordu bide sürekli yıkıyoruz yazsam daha bitiremem misafir gelenler artık diyor iki dk bi otur biz yorulduk diye masa sandalye aldım sürekli tepesinde geziyor kaç defa düştü valla işimiz zor ya ben yetişemiyorum bazen çok sinirim bozuluyor

gecmis olsun pasaya.. Canim biz 20ekim dogumluyuz ama bizim asimiz yarin olacak yani size göre erken neden oyle gun verdi acaba hemsire? Bir de sabah erken mi goturmek gerekir?
Yok sizinki normal canımcım biz geç yaptırdık memlekete gitmistik orda yaptırmak istemedik.mesai saatleri içinde yapiyorlar aşıyı erken gitmene gerek yok 9-4 arası gitmen yeterli.geçmiş olsun şimdiden.

Klozet olayına çok güldüm ya yaramaz minnak

Selam kızlar... uzun bir süredir sadece girip okuyabiliyordum. Bugun rahatladim sayılır. Projeler vardi Emir i yatirdiktan sonra onlarla ugrasiyordum kac haftadir. Sonunda rahat bir nefes alabildim.
Bu saatte de beyimiz için yeni yemek fikirleri, aktiviteler bakiniyordum.
Sizler nasilsiniz. ?
carputi cok gecmis olsun. Biz 45 gunluk iken yaptirmistik ve ben an be an yanindaydim. Cigliklarini falan herseyini duydum. Hatta bir ara Allah'a Allah'im ikinci cocugum kiz olsun ben buna tekrar dayamam diye dua ettigimi hatırlıyorum. Nasil bir psikolojiyse benimki :)
demekoylee geçmiş olsun cnm. Aşı ateş falan yapmamistir umarim. Rahat gecer inşallah.

Arkadaslar fikre ihtiyacım var ikinci yatak ve bebek arabasi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yağız Selim ile kardeşinin arası iki yas olacak ikiz bebek arabalarından mi alsam acaba yatak içinde ne yapsam bilmiyorum

Saglik calisani olman anestezi hakkinda yetrli bilgiye sahip oldugunu gostermiyo olabilirms demekki saglik calisani diilm ama iyi bi arastirmanim.. Ve kendimden de biliorm 6 ay arayla aneztezi almak zorunda kaldim ve unutkanligm kat safada artti etkisi bizzat hissettim .. Biarada igne olurken yanindaydim bn tuttum kasik bolgesi diildi hatta tam pipisinin hafif ustunee iki tarafli yaptilar kuyruk sokumu belde oluo sanirim.. Ve 1 saat sonra agrilari basladi 6 saat uyusturmadi yanii..

Hafif uyku diye bahsettiniz sey farkli birseyse bilmiorm bnim savundugm anestezi yanlis anlasilma olmasin caputi:))

Arkadaslar fikre ihtiyacım var ikinci yatak ve bebek arabasi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yağız Selim ile kardeşinin arası iki yas olacak ikiz bebek arabalarından mi alsam acaba yatak içinde ne yapsam bilmiyorum
Canim benin ikinci bebegim yok henuz ama kendimden örnek verip söyle diyebilirim; oglum artik park yatakta rahat etmiyor. Sürekli uyanıyor. Onun icin yanlari korumalı yataklardan alacağım. Daha doğrusu evde tek kisilik yatak var ona koruma bakacağım. Sende böyle bir şey dusunebilirsin. Bebek arabasi içinse biz artik kullanmiyor sayılıriz bebek arabasini. Çünkü yürümek ona daha cazip gelio. Sen illa alacam diyorsan baston bebek arabalari var. Hafif bayagi onlardan bir tane alabilirsin. Yada ayri bir tane bebek arabasi alip birleştirme aparatlari var bildigim kadariyla onlar ile birlestirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…