2014 Kasım Anneleri

canım merak ettiğim diğer bir konu sünnet öncesi , gece Yaman bir şey yiyip içti mi. sünnet sonrası ne zaman yedirip içirmeye başladınız. benim oğlan memeye çok düşkün. ondan sordum

Bir sey yazmayayim dedim dayanamadim biraz sert konusacagim belki ama bu denli net cocuk istemiyorsaniz ne diye korunmazsiniz arkadasim.. Kac kez yazip yazip sildim en iyisi bu kadari kalsin..

benimde iki kızım var ve ardı ardına oldu aralarında 1,5 yaş var ölürüm onlar için kıyamam bir tek saç teline sende kıyma yavruna. ben çok şükrediyorum iyikide böyle ardı ardına olmuş çok yoruluyorum belki ama onları böyle birbirlerine bağlı, mutlu, oyunlar oynarken görmek herşeye değer... yapma günahıda büyük yoldan geçen karıncaya bile kıyamazken sen öz evladına kıyacaksın kıyma

Ve uyku sorunu yasayan arkadaslar beni bilirsiniz en muzdarip olduğum konuydu.. Kizim aniden emmeyi birakmisti ondan sonra yavas yavas uykulari düzene girdi hasta olmazsa geceleri kesintisiz uyuyor ya da birkez su icmeye kalkiyor cok şükür ki.. Masallah.. Size emmeyi biraktirin diyemem tabi ki ama kendi biraktiktan sonra düzene girecek insallah.. Hala uyku saatlerimiz uykuya dalma surecimiz sikintili ama onlar da duzelir insallah..

Bir sey yazmayayim dedim dayanamadim biraz sert konusacagim belki ama bu denli net cocuk istemiyorsaniz ne diye korunmazsiniz arkadasim.. Kac kez yazip yazip sildim en iyisi bu kadari kalsin..
Korunarakta hamile kalan cok kadin var. Hiçbir yontem %100 koruma saglamiyo

Evet canım uyku problemimiz cok emmesinden kaynaklanıyor. Az da olsa süt geliyor hala o yuzden kesmek istemiyorum. Eylül -ekim gibi işe dönecem inşallah memeden kesme işini ya yazın yapmam lazım yada bir süre daha beklicem ikisi aynı doneme gelsin istemiyorum. Cekecez bu uykusuzlugu bir sure daha mecbur.

canım merak ettiğim diğer bir konu sünnet öncesi , gece Yaman bir şey yiyip içti mi. sünnet sonrası ne zaman yedirip içirmeye başladınız. benim oğlan memeye çok düşkün. ondan sordum
canım senden aldığım gazla bu ayın 27 sine gün aldım sünnet için..dr ile konuştum sabah 09:30 a kadar yedir içir ondan sonra bir şey verme dedi. 10:30 da kan tahlili yaparız 13:30 dada sünneti yaparız dedi. gaz vermiyormuş bayıltmak için

Anestezi doktoru gece en son 3 de mama içsin sonra su bile verme Dedi sabah 8:20 de sakinleştirici şurup içirip 9 da ameliyata aldılar

Bence en iyisini yaptırmışsın bebekken daha kolay

Ben oğlumu 7 günlükken sünnet ettrmiştim 5 aylıkken kontrole götrdüm yapışıklık olmş onu açtı bu ara tekrar bi kontrol ettireyim diyodum sünnetçiyi yolda gördüm koşarak yanına gttm dedim oğlum arabada bi bakıverin adam yolun ortasında muayene etti yine yapışıklık olmş brz tekrar açtırmya götrcez.o bölge içine gömüldgü için normlmiş şuanda gerdirin her alt açmada diyo.@carputi hayırlı olsun geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim bende erken yaptıracaktım aslında çocuk cerrahı 1 yaşından sonra yapalım tekrar etmesin Dedi bende onu dinledim işte zaten Yaman uzun süre kolikti depresyona girmediğime dua ediyorum o ara bu yüzden sünnet kalsın dedim size de çok geçmiş olsun hafif iterek silersin sende inşallah bir daha olmaz

iyi de sen korunarak hamile kalmadin sonucta hic onlari ornek gosterip kendine pay cikaramazsin ayrica onlar da korunarak hamile kaldıkları icin kurtaj mubah olmuyor..
Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyim

Aynen ben de bazen ondan önce dalıyorum uykuya. Kafam Öne Düşüyor, toparlıyorum sonra kendimi. Bizim durumda sizinki gibi, bi emiyor bir anda bırakıyor memeyi. O an ayağıma alıyorum karnıma vuruyor kalkmaya Çalışıyor, tekrar meme istiyor.. Kendi de ne istediğini bilmiyor. Uykuya Dalamadığı için sanırım sinirleniyor tabi o durumda ben de gerilmiş oluyorum. Valla Allah yardımcımız olsun..

Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyim
İşte bak Rabbimin hediyesi.. Minik mucizene kıyma annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…