canım merak ettiğim diğer bir konu sünnet öncesi , gece Yaman bir şey yiyip içti mi. sünnet sonrası ne zaman yedirip içirmeye başladınız. benim oğlan memeye çok düşkün. ondan sordumKendi çalıştığım hastanede çocuk cerrahı yaptı sünnetini ameliyata gitmeden önce dormicum içirdiler sersem bi şeklinde gitti en üzücü an o andı çok etkilendim o Halinden ve ağladım.. Aşağıda maske ile gaz solutarak bayıltmışlar 20 dakika kadar sürdü ama tam uyanmadan yukarı göndermediler tekrar ağlamayayım diye
Yukarı çıktıktan 1 saat kadar sonra 1-2 saat boyunca aşırı ağladı fitil şurup verdi arkadaşlar sonra hiç sorun olmadı cumartesi günü eşimle bandajı çıkardık batikon döktük çok ağladı yine yürürken zıplayıp durdu çok Ağrı'sı oldu calpol verdik şimdi bi sorunu yok ama tabi pipisi daha şiş ve kızarık iyileşme aşamasında gün gun daha iyi olacak inşallah sende yaptır kurtul bence Adem Güneş i dinledim ben 2 yaşına gelmeden yaptırdım
Bir sey yazmayayim dedim dayanamadim biraz sert konusacagim belki ama bu denli net cocuk istemiyorsaniz ne diye korunmazsiniz arkadasim.. Kac kez yazip yazip sildim en iyisi bu kadari kalsin..Merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim yardimlarnz için. Bu dünyada yanlz olmadgimi fark etttm
Çünkü ailelerimzn bile bu durumdan haberi yok.söylemedim çünkü istemiyorum
Yarin dr a gitcm aldrmayi dusundugum için. Yalan söylemiyorum en azindan her zaman dobra olmaktan yanayim. Üstelik esimde aldrtma taraftari.cok caresizm ya anlatamam. Evet ben 2 iliskimde korunmadim fakt korunarakta hamile kalan ve bu şekilde kürtaj yapan milyonlrca insan var. Ben mutlu muyum ?canimdan can gitcek huzurlu muyum?ahirette ne olurum bilmem ama 3 günlük dünyada mutlu yaşamak icin mucadele etcm.poyraz benm herseyim hayatm onun üstüne kurulu. Umarım o bana bagislanir. Allah yardm etsin benm gibi muhtac olana.demekoylee teşekkür ederm yazdgmi ben bile bulamazdm akil da etmdim zaten araştırmayı. Şimdi gördüm de ne guzel yazmışım. Ama şimdi o sorunsuz kafaya sahip degilim.
benimde iki kızım var ve ardı ardına oldu aralarında 1,5 yaş var ölürüm onlar için kıyamam bir tek saç teline sende kıyma yavruna. ben çok şükrediyorum iyikide böyle ardı ardına olmuş çok yoruluyorum belki ama onları böyle birbirlerine bağlı, mutlu, oyunlar oynarken görmek herşeye değer... yapma günahıda büyük yoldan geçen karıncaya bile kıyamazken sen öz evladına kıyacaksın kıymaMerhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim yardimlarnz için. Bu dünyada yanlz olmadgimi fark etttm
Çünkü ailelerimzn bile bu durumdan haberi yok.söylemedim çünkü istemiyorum
Yarin dr a gitcm aldrmayi dusundugum için. Yalan söylemiyorum en azindan her zaman dobra olmaktan yanayim. Üstelik esimde aldrtma taraftari.cok caresizm ya anlatamam. Evet ben 2 iliskimde korunmadim fakt korunarakta hamile kalan ve bu şekilde kürtaj yapan milyonlrca insan var. Ben mutlu muyum ?canimdan can gitcek huzurlu muyum?ahirette ne olurum bilmem ama 3 günlük dünyada mutlu yaşamak icin mucadele etcm.poyraz benm herseyim hayatm onun üstüne kurulu. Umarım o bana bagislanir. Allah yardm etsin benm gibi muhtac olana.demekoylee teşekkür ederm yazdgmi ben bile bulamazdm akil da etmdim zaten araştırmayı. Şimdi gördüm de ne guzel yazmışım. Ama şimdi o sorunsuz kafaya sahip degilim.
Korunarakta hamile kalan cok kadin var. Hiçbir yontem %100 koruma saglamiyoBir sey yazmayayim dedim dayanamadim biraz sert konusacagim belki ama bu denli net cocuk istemiyorsaniz ne diye korunmazsiniz arkadasim.. Kac kez yazip yazip sildim en iyisi bu kadari kalsin..
Evet canım uyku problemimiz cok emmesinden kaynaklanıyor. Az da olsa süt geliyor hala o yuzden kesmek istemiyorum. Eylül -ekim gibi işe dönecem inşallah memeden kesme işini ya yazın yapmam lazım yada bir süre daha beklicem ikisi aynı doneme gelsin istemiyorum. Cekecez bu uykusuzlugu bir sure daha mecbur.Ve uyku sorunu yasayan arkadaslar beni bilirsiniz en muzdarip olduğum konuydu.. Kizim aniden emmeyi birakmisti ondan sonra yavas yavas uykulari düzene girdi hasta olmazsa geceleri kesintisiz uyuyor ya da birkez su icmeye kalkiyor cok şükür ki.. Masallah.. Size emmeyi biraktirin diyemem tabi ki ama kendi biraktiktan sonra düzene girecek insallah.. Hala uyku saatlerimiz uykuya dalma surecimiz sikintili ama onlar da duzelir insallah..
canım senden aldığım gazla bu ayın 27 sine gün aldım sünnet için.canım merak ettiğim diğer bir konu sünnet öncesi , gece Yaman bir şey yiyip içti mi. sünnet sonrası ne zaman yedirip içirmeye başladınız. benim oğlan memeye çok düşkün. ondan sordum
iyi de sen korunarak hamile kalmadin sonucta hic onlari ornek gosterip kendine pay cikaramazsin ayrica onlar da korunarak hamile kaldıkları icin kurtaj mubah olmuyor..Korunarakta hamile kalan cok kadin var. Hiçbir yontem %100 koruma saglamiyo
Sünnet külodunun ön plastik kısmını çıkardık onu kullanıyoruz çok işe yarıyor yoksa beze yapışırsünnet kilodu kullanıyormusun canım
Anestezi doktoru gece en son 3 de mama içsin sonra su bile verme Dedi sabah 8:20 de sakinleştirici şurup içirip 9 da ameliyata aldılarcanım merak ettiğim diğer bir konu sünnet öncesi , gece Yaman bir şey yiyip içti mi. sünnet sonrası ne zaman yedirip içirmeye başladınız. benim oğlan memeye çok düşkün. ondan sordum
Bence en iyisini yaptırmışsın bebekken daha kolayHayırlı olsun ve gecmiş olsun canım. Ben 23 gunlukken yaptırmıştım ve oğlum yanıma gelene kadar ağlamıştım. Yanlızken ıkı cocuk bir de sünnet ugrasmak zor olur dıye annem gitmeden yaptırmıştık. Sıkıntılı bi tipim aslunda O kadar kucukken o cesaretı gosterıp nasıl yaptırdım hala bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederim bende erken yaptıracaktım aslında çocuk cerrahı 1 yaşından sonra yapalım tekrar etmesin Dedi bende onu dinledim işte zaten Yaman uzun süre kolikti depresyona girmediğime dua ediyorum o ara bu yüzden sünnet kalsın dedim size de çok geçmiş olsun hafif iterek silersin sende inşallah bir daha olmazBen oğlumu 7 günlükken sünnet ettrmiştim 5 aylıkken kontrole götrdüm yapışıklık olmş onu açtı bu ara tekrar bi kontrol ettireyim diyodum sünnetçiyi yolda gördüm koşarak yanına gttm dedim oğlum arabada bi bakıverin adam yolun ortasında muayene etti yine yapışıklık olmş brz tekrar açtırmya götrcez.o bölge içine gömüldgü için normlmiş şuanda gerdirin her alt açmada diyo.@carputi hayırlı olsun geçmiş olsun..
Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyimiyi de sen korunarak hamile kalmadin sonucta hic onlari ornek gosterip kendine pay cikaramazsin ayrica onlar da korunarak hamile kaldıkları icin kurtaj mubah olmuyor..
loveren uyku konusunda ben de dertliyim. Emerrk uyuyor ve cook uzun süre emiyor uykuya dalamıyor, karnı tok olsa da başka turlu asla uyumuyor. kolllarım artık tasımıyor 11 bıcuk kilo cocugu. Emzik almıyor sallatmıyor yanıma yatırıyorum kendını oraya buraya atıyor. Gece de aynı uykusu cok hafif uyanınca uzunuzun emmek istiyor. Ben de cok yoruldum. Bugun 7.30 da kalktı gunduz sadece 1 saat uyudu parkta da oynadık ama yeni uyutabildim. Ben uyuyorum ondan once nerdeyse uykuyu hiiç sevmiyor.
İşte bak Rabbimin hediyesi.. Minik mucizene kıyma annesi..Ben cerazette kullandim emziren annelere göre dogm kontrl hapi iki gun ara verdim ilaç bitmişti. Bu arada hamile kalmisim..olacağını dusunemedim.keske o yapmasaydim o işi ne diyeyim
Malesef almıyor ya. Ilk 3-4 ay çok uğraştım, farklı emziklerde denedim ama boş gelince ağzından fırlatıyodu sıpaEmzik almıyor mu beni o kurtarıyor
Geçmiş olsun paşama. Maşallah ya büyüdüler.. 18 aydan bahsediyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten..18 ay aşımızı olduk bu gün 2 kol birde ağızdan damla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?