- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
281190 sen nerelerdesin dostum?Alperen nasıl?Günaydın herkese
Soran herkesten Allah razı olsun arkadaşlar Yaman sabah sünnet oldu ayıldıktan sonra 1-2 saat çok aşırı ağladı şimdi normal haline döndü bi an önce iyileşir inşallah hepinize teşekkür ederim darısı diğer miniklerimize sağlıkla sıhhatle inşallahcarputi ne yaptın bizi haberdar et durumu nasıl iyi mi erkek:))
Geçmis olsun pasama güzel günlerini görmeyi nasip etssin Rabbim...Soran herkesten Allah razı olsun arkadaşlar Yaman sabah sünnet oldu ayıldıktan sonra 1-2 saat çok aşırı ağladı şimdi normal haline döndü bi an önce iyileşir inşallah hepinize teşekkür ederim darısı diğer miniklerimize sağlıkla sıhhatle inşallah
Hocam iyiyim cok sukur. İşe devam. Annemler bakiyor Alperen e. Alperen iyi cok şükür. Yuvarlanip gidiyoruz. Sen ve Eren paşa nasilsiniz281190 sen nerelerdesin dostum?Alperen nasıl?
geçmiş olsun pasaya Rabbim damatliginida göstersin sukur atlattınız bu stresideSoran herkesten Allah razı olsun arkadaşlar Yaman sabah sünnet oldu ayıldıktan sonra 1-2 saat çok aşırı ağladı şimdi normal haline döndü bi an önce iyileşir inşallah hepinize teşekkür ederim darısı diğer miniklerimize sağlıkla sıhhatle inşallah
Allah razı olsun çok sağolGeçmis olsun pasama güzel günlerini görmeyi nasip etssin Rabbim...
Bizde iyiyiz teyzesi aynen yuvarlanip gidiyoruz.iyi olmanıza sevindim Alperen Paşa'ya selam bizden:)Hocam iyiyim cok sukur. İşe devam. Annemler bakiyor Alperen e. Alperen iyi cok şükür. Yuvarlanip gidiyoruz. Sen ve Eren paşa nasilsiniz
Kuş yok dert yok demigeçmiş olsun pasaya Rabbim damatliginida göstersin sukur atlattınız bu streside
Olurmu öyle şeyyy. aleyküm selamm cnmm.kimse selamımı almış küssünüz galibaaa..
Geçmiş olsun cok şükür atlattiniz. Hemen toparlar inşallah Yaman paşaAllah razı olsun çok sağol
Allah razı olsun dostum sağolGeçmiş olsun cok şükür atlattiniz. Hemen toparlar inşallah Yaman paşa
Hem ne stres valla bitti gitti çok şükürgeçmiş olsun pasaya Rabbim damatliginida göstersin sukur atlattınız bu streside
Mamasını da içiyor yemeğini de yiyormuş işte çok şükür eskiler pirinç unuyla büyütmüş bizi çokta iyiyiz şükür şimdi biz elimizden geldiğince araştırıp besliyoruz daha ne olsunbizde 3 saatte bir veriyoruz hala bebeklikteki gibi sabahları yumurta öğlen çorba yoğurt meyve bu şekilde gidiyo umarım doğrudur beslenme şekli
Can'ım arkadaşım çok sağol oldu da bitti valla çok şükür ne yaramazlık yapmaması koltuk tepesinden inmiyor Ki kaldığı yerden devam vallaAmanımmm Yaman paşa Sünnet mi olducarputi hayırlı olsun adaşım. Allah'ım nice güzel güzel Günlerini de göstersin. Inşallah biran önce toparlar. Şimdi yaramazlıkta yapamıyordur. Gerçi yaramazlıktan pek eksik kalmıyorlar sağolsunlar:))
hic bu acidan dusunmemistimKuş yok dert yok demi
hayırlı uğurlu olsun Allah damatliğınıda göstersin inşallahAllah razı olsun çok sağol
2 gecedir tuvalete kalkiyorum ve oglan başlıyor aglamaya. Kolumda uyudugu icin birakir birakmaz uyaniyor. Ve bensiz durmuyor. Alıyorum kucağıma tuvalete gidiyoruz. Oyyy orda bile rahat yokkkBuradaki eski günleri özledim valla( sayfalarca Okumayı, bimde A101 de ne varsa birbirimize haber vermeyi.. Ama şimdi ne mümkün.. Sağolsunlar çoçukların arkasında koşturmaktan buraya girmeyi bırakın valla wc ye gidemiyorum çoğu zaman. Eminim ki sizlerde aynı durumdasınız.. Ama 2014 kasım anneleri bir başkadır unutmayalım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?