2014 Kasım Anneleri

carputi ne yaptın bizi haberdar et durumu nasıl iyi mi erkek:))
Soran herkesten Allah razı olsun arkadaşlar Yaman sabah sünnet oldu ayıldıktan sonra 1-2 saat çok aşırı ağladı şimdi normal haline döndü bi an önce iyileşir inşallah hepinize teşekkür ederim darısı diğer miniklerimize sağlıkla sıhhatle inşallah

Geçmis olsun pasama güzel günlerini görmeyi nasip etssin Rabbim...

geçmiş olsun pasaya Rabbim damatliginida göstersin sukur atlattınız bu streside

bizde 3 saatte bir veriyoruz hala bebeklikteki gibi sabahları yumurta öğlen çorba yoğurt meyve bu şekilde gidiyo umarım doğrudur beslenme şekli
Mamasını da içiyor yemeğini de yiyormuş işte çok şükür eskiler pirinç unuyla büyütmüş bizi çokta iyiyiz şükür şimdi biz elimizden geldiğince araştırıp besliyoruz daha ne olsun

Amanımmm Yaman paşa Sünnet mi oldu carputi hayırlı olsun adaşım. Allah'ım nice güzel güzel Günlerini de göstersin. Inşallah biran önce toparlar. Şimdi yaramazlıkta yapamıyordur. Gerçi yaramazlıktan pek eksik kalmıyorlar sağolsunlar:))

Buradaki eski günleri özledim valla( sayfalarca Okumayı, bimde A101 de ne varsa birbirimize haber vermeyi.. Ama şimdi ne mümkün.. Sağolsunlar çoçukların arkasında koşturmaktan buraya girmeyi bırakın valla wc ye gidemiyorum çoğu zaman. Eminim ki sizlerde aynı durumdasınız.. Ama 2014 kasım anneleri bir başkadırunutmayalım birbirimizi

Can'ım arkadaşım çok sağol oldu da bitti valla çok şükür ne yaramazlık yapmaması koltuk tepesinden inmiyor Ki kaldığı yerden devam valla

2 gecedir tuvalete kalkiyorum ve oglan başlıyor aglamaya. Kolumda uyudugu icin birakir birakmaz uyaniyor. Ve bensiz durmuyor. Alıyorum kucağıma tuvalete gidiyoruz. Oyyy orda bile rahat yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…