- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
Size eğitiminizi lisans mezunu musunuz ilkokul veya ortaokul mu merak ettiğimden sormadım zaten cümlenin devamında işin ehli olan doktorlara bırakalım dedim kendimi de dahil ettimSen arkadasim cok dolmusun bosalacak yer ariorsun anladigim kadariyla Bu senin dogrularindir bunlar benim dogrularimdir birbirimizin fikrine saygi duyup kapatalim konuyu istersen .. Emin ol soylecek lafim olmadigimdan diil soylenecek cok soz var egitimimi sormusun onu soylemeden gecemeyecem konya lisans ilahiyat mezunuyum onemli olan okul egitim diil bence cok okuyan mi cok gezen mi hesabi egitim seviyenizi bilmiorm ama 4 yillik saglik meslek lisesi okuyup saglikci olunabiliio artik sonucda sizde bi doktor diilsnz herkes birbirinin isine karismayacaksa.. ii bi arastrmanzz bu onuda tebrik ediorm sizi ama emin ol bnde bos konusan birisi diilm.. Sevgiler
Sağlıkta olduğu gibi daha bir çok alanda bu benim doğrularım değil gerçekler vardır ve işler bunlar üzerinden yürür
Sağlık bir doktor işi değil bir ekip işidir doktorundan personeline hemşiresinden tekniklerine bir bütündür o yüzden beni tebrik etmenize gerek yok bunları işim gereği öğreniyorum yine de teşekkür ederim iki gündür size de epey bişeyler aktardığımı düşünüyorum ama tebriği zaten yukarıda çok dolmuşsun boşalacak yer arıyorsun herhalde diyerek samimi olmadan ettiğinizi anlıyorum boş konuşan biri olduğunuza da düşünmedim tabiki bilmek zorunda değilsiniz eğitiminiz bu yönde değil herkes kendi göreviyle meşgul olsun bilgilendirmem burda bitti benimde sünnet yaptıracak aklında soru işareti olanlar içinde bir ön fikir olmuş oldu