- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Her hamile çok güzel duruyor bence herkesin bünyesi farklı ama sonuçta melek taşıyoruz
Kontrolde doktor ayda iki kiloyu geçme dedi eşim tutturdu ayda iki kilo alman lazımmış diye yedirmeye çalışıyor her gün tartıyo beni
Lansinoh için bana arkadaşım 7. ayda meme ucuna sür demişti, bende kilolu kaldım ama sanırım kilolu insanın derisi kilodan daha esnek oluyo, zayıflar daha çok çatlamaya meyilli oluyo.. diicem de, benim folloş göbek şimdiden taş gibi oldu. çatlar matlar sür valla.Ben sadece johnson's baby nin yağını aldım,aama her gün sürmüyorum sanırım çoğaltmam lazım nemlendirme işini...kollarına da sür öyle bişey varsa...bende sürücem her yerime bundan sonra....zaten kilolu hamile kaldım...ve şimdiye kadar da çok kilo aldım
çatlaklar için özel birşey bende alıcam Lierac alırım...lansinoh aldım geçen gün meme uçları için...şimdiden kullanırsam çok faydası olurmuş...
benim ikiz ya canım o yüzden doktor batman kasık ve bel ağrın daha çok olucak dedi...
ben bepantenin çatlak losyonunu kullanıyorum kokusunuda sevdim..rahatlatıyo kaşınan yerlerimi
Erkek senesi ama benim prensesim olacak
aaa oyle mı, ne guzel yaa, kardes kardes ıcınde buyuyorlar, msallah
bence o yagları kullanma ıclerınde kımyasallar var, bulabılıyorsan saf yag alabılırsın gercı onlarında ıyısını bılmek lazım
Ahahahah tartıyo musüpermiş
Lansinoh için bana arkadaşım 7. ayda meme ucuna sür demişti, bende kilolu kaldım ama sanırım kilolu insanın derisi kilodan daha esnek oluyo, zayıflar daha çok çatlamaya meyilli oluyo.. diicem de, benim folloş göbek şimdiden taş gibi oldu. çatlar matlar sür valla.
Bilmiyorum bana da erkenmiş gibi geliyor lansinoh için,bu arada benim de göbeğimi gören hayret ediyor nolmuş sana böyle diyolar...akşamları daha şiş oluyor...
Benimde oyle ya masallh bayaa ccikti gobisim toplm 1.5kgaldm goguslrim ve gobegim inanlmz buyudulr
Benimde oyle ya masallh bayaa ccikti gobisim toplm 1.5kgaldm goguslrim ve gobegim inanlmz buyudulr
hamile pantolonları taytları vs almıştım onları çoktan giymeye başladım,dün de bir tane hamile bodysi aldım almasaydım içimde kalıcaktı :) çok ta güzel oldu tavsiye ederim :)
ayyy çok tatlı bende istiyorum bunlardan önümüzdeki ay alırım belki
bugün hamile kilodu aldım 2 tane...şu kasıklarım rahat etsin artık yaa...
kızlar bebişleriniz için para biriktiriyo musunuz???
ben şu anda bişeyler almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum son aylara doğru alırım diye..
yaw onlardan bende aldım da hiç rahat edemedim yaa ...
bende aranıza katılabilirmiyimmmm
en güzelini yapıyorsun,ben beceremiyorum dayanamayıp şimdiden bir sürü şey aldım ...ama sen en iyisini yapıosun bence...helal olsun valla
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?