2014 Kasım Anneleri

Ahahahah tartıyo mu süpermiş

Lansinoh için bana arkadaşım 7. ayda meme ucuna sür demişti, bende kilolu kaldım ama sanırım kilolu insanın derisi kilodan daha esnek oluyo, zayıflar daha çok çatlamaya meyilli oluyo.. diicem de, benim folloş göbek şimdiden taş gibi oldu. çatlar matlar sür valla.

benim ikiz ya canım o yüzden doktor batman kasık ve bel ağrın daha çok olucak dedi...
ben bepantenin çatlak losyonunu kullanıyorum kokusunuda sevdim..rahatlatıyo kaşınan yerlerimi

aaa oyle mı, ne guzel yaa, kardes kardes ıcınde buyuyorlar, msallah

bence o yagları kullanma ıclerınde kımyasallar var, bulabılıyorsan saf yag alabılırsın gercı onlarında ıyısını bılmek lazım

canım muhakkak kimyasal vardır ama bunlar zaten bebek bakım ürünleri,o zaman bebeklerimize de kullanamayız ki...saf yağ olarak ne öneriyosun??

Bilmiyorum bana da erkenmiş gibi geliyor lansinoh için,bu arada benim de göbeğimi gören hayret ediyor nolmuş sana böyle diyolar...akşamları daha şiş oluyor...

Bilmiyorum bana da erkenmiş gibi geliyor lansinoh için,bu arada benim de göbeğimi gören hayret ediyor nolmuş sana böyle diyolar...akşamları daha şiş oluyor...

Benimde oyle ya masallh bayaa ccikti gobisim toplm 1.5kgaldm goguslrim ve gobegim inanlmz buyudulr

Benimde oyle ya masallh bayaa ccikti gobisim toplm 1.5kgaldm goguslrim ve gobegim inanlmz buyudulr

hamile pantolonları taytları vs almıştım onları çoktan giymeye başladım,dün de bir tane hamile bodysi aldım almasaydım içimde kalıcaktı :) çok ta güzel oldu tavsiye ederim :)

hamile pantolonları taytları vs almıştım onları çoktan giymeye başladım,dün de bir tane hamile bodysi aldım almasaydım içimde kalıcaktı :) çok ta güzel oldu tavsiye ederim :)

bu önünde bebek resimleri bulunan işte coming soon falan yazanlardan mı aldın??benimde içim gidiyo onlara

kızlar bebişleriniz için para biriktiriyo musunuz???
ben şu anda bişeyler almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum son aylara doğru alırım diye..

kızlar bebişleriniz için para biriktiriyo musunuz???
ben şu anda bişeyler almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum son aylara doğru alırım diye..

en güzelini yapıyorsun,ben beceremiyorum dayanamayıp şimdiden bir sürü şey aldım ... ama sen en iyisini yapıosun bence...helal olsun valla

bende aranıza katılabilirmiyimmmm

tabiki canım hoşgeldin...

en güzelini yapıyorsun,ben beceremiyorum dayanamayıp şimdiden bir sürü şey aldım ... ama sen en iyisini yapıosun bence...helal olsun valla

ya biz kredi kartı kullanmamaya çalışıyoruz 1-2 aydır...
o yüzden kartla almaktansa biraz para biriktirelim istiyoruz..
hem de cinsiyetlerde belli değil...
belli olsa da bir süre kendimi tutmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…