2014 Kasım Anneleri

bende aranıza katılabilirmiyimmmm

Ne demek tabi ki, hoş geldin aramıza güzel anne İlk bebeğin mi? nerelisin? Biz böyle aramıza kabul ediyoruz hemen ama fazla meraklıyız

Ve ayrıca, hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.

hadi ya denicem bakalım yarın bu akşam yıkayımda...kendi çamaşırlarım kasığımın altında kalıyo artık acıtıyolar

canım onların bile çeşitleri var benim aldığım göbeğimi tam kaplamıyor gibi sanki belki ondan seninkiler nereye kadar çıkacak bakalım...

kızlar bebişleriniz için para biriktiriyo musunuz???
ben şu anda bişeyler almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum son aylara doğru alırım diye..

Ben hamile kalmadan evvel biriktirdim, doğumdan sonra çalışmak ta istemiyorum 1 sene idare etsin dedim çok biriktirdim öyle kaldım

canım onların bile çeşitleri var benim aldığım göbeğimi tam kaplamıyor gibi sanki belki ondan seninkiler nereye kadar çıkacak bakalım...

üstüme tutarak aldım göbeğimi kapatır diye düşünüyorum o zaman ben birini yıkayıp deniyim olmazsa diğerini gider değiştiririm daha büyük bedenle...

Ne demek tabi ki, hoş geldin aramıza güzel anne İlk bebeğin mi? nerelisin? Biz böyle aramıza kabul ediyoruz hemen ama fazla meraklıyız

Ve ayrıca, hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.

evet cnm ilk bebeğim nevsehirliyim ama istanbulda oturuyorum 24 yasındayım muhasebeciyim

Ben hamile kalmadan evvel biriktirdim, doğumdan sonra çalışmak ta istemiyorum 1 sene idare etsin dedim çok biriktirdim öyle kaldım

ohh maşallahh
benimde öncesinden biraz birikimim var ama bebişler için de ayrı biriktirmek istedim..
anneme söyleyince o da ekledi biraz sağolsun
bereketleriyle gelsinler inşallah sağlıklı bir şekilde...

En güzeli canım şu k kartları başa bela zaten
Çamaşır konusunda dediğin gibi yap yada yıkamadan çamaşırın üstüne deneseydin olmazsa ikisini birden değiştirirsin...bence daha mantıklı

kızlar bebişleriniz için para biriktiriyo musunuz???
ben şu anda bişeyler almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum son aylara doğru alırım diye..

ben para bırıktıremıyorum acıkcası, temmuzdan sonra ancak bırıktırebılecem

bı kenara attıgımız 4500 lıramız var ama yeter mı bılmıyorum kı
sız ne kadar bırıktırmeyı dusunuyorsunuz

bende artık kullanmayacagım kredı kartı, taksıtlerım bıtıyor bu ay

sonra bırıktırıcem param kadar harcıycam varsa var yoksa yok

canım muhakkak kimyasal vardır ama bunlar zaten bebek bakım ürünleri,o zaman bebeklerimize de kullanamayız ki...saf yağ olarak ne öneriyosun??

hıc bılmıyorum cnm ınan, guvenılır bır yerden almak lazım

ya bebege kullanılan bebek ıcın urunlerın de cogunda zararlı kımyasallar var

olmayanlarıda cok pahalı urunler oluyor, o yuzden saf yaglra makul olur

ben organıc bı urun aldım doktorun tavsıyesı ıle ama bılmıyorum nasıl olacak fayda edecek mı

bella b tummy butter dıe bırsey

En güzeli canım şu k kartları başa bela zaten
Çamaşır konusunda dediğin gibi yap yada yıkamadan çamaşırın üstüne deneseydin olmazsa ikisini birden değiştirirsin...bence daha mantıklı

öyle yapıyım akşam en iyisi...

öğrendiğimden beri elime ne geçerse kenara koyuyorum kendime bişeyler almamaya çalışıyorum daha 450 lira biriktirebildim :44:

yok en yakın 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah gittiğimde öğreneceğim hemde 3 lü test yapacaklar sen öğrendinmi

Israrla göstermiyor canım, o kadar hareketli ki göremiyoruz maalesef Bir gün gittim doktor çok uğraştı yok, kollar-bacaklar sürekli havada; dayanamadım tam 1 hafta sonra eşimle tekrar gittik , yine yok. Doktor tam 25 dk uğraştı, her türlü şebekliği yaptı ama nafile. Doktor sadece kemik yapısı kıza benziyor, ama kesin diyemem, alışverişte yapma dedi. 7 Haziran'a çağırdı, hem 4'lü tarama yapılacak hem 4 boyutlu ultrasona alıcak, işte o zaman kaçamayacak bizden

Aynen bende duymustum gizlerse kiz diye eli ayagi duzgun hayirli evlat olsunda hic farketmez sen 3 luyu yaptirdinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya aranizda iltihabı olan var mı? Doktor fitil ve suda eriyen ilactan verdi :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…