2014 Kasım Anneleri

çok teşekkür ederim canım,fiyatları da çok uygun...

istek üzerine :) bu da üstümde durduğu hali..

uzak olmus bıraz ama, gayet ıyı gorunuyor bende heves ettım, bende alıcam foto koyacam :)):):):):)

Bu geçen sene hamile olan kuzenimin tişörtü :) Lc waikiki idi sanırrım. kuzenim için çekmiştim, size de göndermiş oldum

ben gecen baktım comıng soonlu gorememıstım, bende alıcam hatta ısten cıkınca alsam mı ya nasıl heveslenıyorum

Dur bakalım canım bende araştırayım ... teşekkür ederim

ikili testimizi bugün yaptırdık. sonuçlarımız iyi çıktı. kalp atışlarımızı ilk defa dinledik .cinsiyetimizin erkek olduğunu öğrendik. baya heyecanlı bir gündü bugün.

nuchal ölçüm :1,4 mm (0,84 MOM)

PAPP-A : 3,76 ( 1,53 MOM)

TOTAL HCG: 71

down sendromu riski :1/130.000

Dur canım daha aydınlık ve daha yakından çekeyim

gozn aydın, Allah tamamına erdrisin

ooo ben şimdiden göbekliyim, hemde bir haftada patladı

sizin o kadar olması normal

oyy yerimm ne kdar büyükmüşşşş, maşallahhh ,

şimdi daha iyi anlaşılıyorr, benmde bu kadar olur sanırım iki haftaya

olur olur canım merak etme,sen beni geceleri görme daha fena şişiyor o da bağırsaklarda gaz birikiyormuş ondan oluyomuş,geçen gün eşim çekti beni çıplak göbeğimi bir sabah bir akşam acayip fark oluyor...çok güldük o da bana katıldı resimlerde :) ikimizde 6 aylık eeheuyeh

Aynen öyle, akşam davul sabah normal hamile.
Yannız bu sabah ellerim ayaklarım yüzüm bir şiş uyanmışım ki sormayın, elimi yumruk yapamıyodum yarıda kalıyodu ..
her akşam da duvara dikiyom üstelik bacaklarımı

elini yumruk yapamaman normalmiş hamilelikte,öyle birşey okumuştum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…