2014 Kasım Anneleri

Maşallah kızlar ne güzel yakışmış o göbüşler nazar değmesin

sağol tatlım,

hepimize maşallahhhh...

Kızlar ben şimdilik kaçar :) bugün tembelliğim üstümdeydi...daha yatağı bile toplamadım,kocam gelmeden biraz evi toparlayayım...

Aynen bende duymustum gizlerse kiz diye eli ayagi duzgun hayirli evlat olsunda hic farketmez sen 3 luyu yaptirdinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım, elini ayağı düzgün sağlıklı olsun da, biz onu erkek yada kız zaten çok seviyoruz şimdiden. Doktorum 3'lü taramaya gerek duymadığını söyledi, o yüzden direk 4'lü tarama yapılacak.

farklı açılardan çekmeye çalıştım umarım şimdi olmuştur...resimleri Eki Görüntüle 1121834 Eki Görüntüle 1121833 yüklerken hata verip durdu...

Eki Görüntüle 1121807
Bu da benimkiii, göbeğimi de gördünüz 😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1121846

Kızlar baktım göbişler koyulmuş buda benimki

Maşallah hepinize çok güzel göbişler

Kıyamam göbüşün yarısıda pantolonda kalmış sende hamiş pantolonu kervanına katılmalısın ben hayatta oturamıyorum normallerle maşallah sanada bebişinede göbüşünede

bu pantalonum eskı, cok bol aslında, bı aralar 79 kıloya kadar cıkmstım o zamanlardan kalma, (boy 180)

bugun onu gıydım cunku suankı pantalonlarım olmuyor, 1-2 haftaya alısverıs yapıcam sanırım

tesekkur ederım
oyy oyyy maşallah canım :)

tesekkur ederım

tikitanın lavaboya yaslanırkenkı fotosu cok guzel top gıbı karnı cok seker

Kizlar ben babenin catlak kremini kullaniyorum zayif olmama ragmen zatn catlaklarim var diye basladim kreme ama ben iki gunde bir kullaniyorum..babe kullanan var mi aranizda?

Merhaba Ben lierac kullanıyorum.
Bir eczaneden aldım, birkaç kişiden de duymuştum adını. Eczanedeki satıcı ilk aydan itibaren günde iki defa sabah akşam kullanmanız gerekiyor dedi.
Sonra prespektusunu okudum diyor ki; 3. Aydan itibaren kullanılması tavsiye edilir. 8 haftadan uzun kullanulacaksa ki bizde bu şekilde olacak günde bir defa kullanılması tavsiye edilir diyor. Klinik testler bu şekilde uygulanmış.
Sırf fazladan krem satmak için milleti kandırıyorlar. Sonuçta sabah akşam 9 ay kullansan çok fazla ediyor ve bunun uygulamalı bir testi sonucu araştırılmamış. İlacın firması söylüyor bunu. Çok sinir oluyorum sağlık sektöründeki yalancılara.
Siz siz olun kullanma klavuzunu okuyun derim.

Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma göbeğimin çıktığına seviniyorum dahada büyüsünlerde bu sefer tekme hissedelim böyle arada insan unutuyor yine hamiş olduğunu sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…