2014 Kasım Anneleri

Bu da benim göbişim , iş yerinin tuvaletinde kendi kendime ancak bu kadar çekebildim kızar

Eklentiler

• $1400592314647.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
Haydeee göbekler hobaa,
oo Tikita hanımlar da burdaymışş,
Oooo liliput hanım hoş geldinizzz,
Metbel hanım buyrun buyrun
Birgen hanım Zeyy hanım sizler de buyrun oh oh yandan yandan kop kop göbişler göbişler

Bu da benim göbişim , iş yerinin tuvaletinde kendi kendime ancak bu kadar çekebildim kızar

Ayyyy tüm resim paylaşan anneler, ben kendimi feci şişmanlamış hissediyordum ama hemen hemen göbeklerin herkeste çıktığını görmek beni nasıl rahatlattı anlatamam size. Çok teşekkürler, iyi ki paylaştınız. yuppiii hepimiz göbişliyiz

inşgönlünden geçen neyse o olur canmm..daha önce tahminde bulunmuşmuydu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En son 11. haftada gitmiştim sormuştum. Etrafımda erkek çocuğu olanların hepsi 10. haftada öğrenmiş bi ümit öğrenirim diye sordum. Görsekte söylemiyoruz 14. haftadan önce , çünkü sonradan değişirse hayal kırıklığı yaşarsınız demişti. Sanırım görüpte söylemedi. Yarın 14+2 oluyorum umarım söyler

Eki Görüntüle 1121870 Eki Görüntüle 1121872

arkadaşlar buda benm, uzerımdekı bol oldugu ıcın atletımle cektım

14 haftalıgız

Maşallah canım çok şeker çıkmış
bende bol giyiyorum hala işyerinde

Maşallah hemşom
aynısının yeşilini annemde bana almış ama ben hala giymemiştim çok şeker çıkmış

Kız bende çok özendim ama üzerimde ki bol içimde de atlet yok akşam eve gidince çekicem söz

çok güzel canım maşallah göbüşüne bodynin de pek güzel :) çok beğendim

Tisortun ne kadar guzel cok tatli ya 😊

Teşekkür ederimmmmm

Zaten güne çok enerjik başlamıştım, iş bitimine 1 saat kala günü yine enerjik kapatayım, haydiii bakalımmmmmmmmm, hooobbaaaaa

Yaşasın Göbişş kardeşliğiiiiiiiii, hepimiz hamileyizzzz, hepimiz göbekliyizzzzzzzzzzzzz:92::92::92:
Maşallah hemşom
aynısının yeşilini annemde bana almış ama ben hala giymemiştim çok şeker çıkmış

Bana da kardeşim almış, ben çok beğendim hele eşim özellikle bu tişörte bayılıyor

arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum

Aynı durum bende de var. Çok şiddetli hapşırıyorum ani bi sancı giriyo çok korkuyorum. Yarın gidince bunu da sorıyım doktoruma. Çok sorcak şeyim var ama heycandan hepsini unutuyorum bu sefer kağıda yazcam. Doktorun cevabını yzarım

Yarın büyük ölçüde belli olur canım, benim de 13. hafta da tahmin etmişti çok net olduğu için %95 erkek dedi. Ama kendine yine de yanılma payı bıraktı ayrıca benim doktorum eşimin kuzeni biraz da ondan mı oldu bilemiyorum. Fakat görümcemin de çok geç söylemiş çünkü onun belli değildi diyor. 15. hafta ise kesin erkek olduğunu söyledi, hatta pipisini gösterdi. Gördüğüne eminse mutlaka seninle paylaşır zaten. İnşallah gönlüne göre olur ve sağlıklı sıhhatli olur.

ay inşallah tekmeleride hissederiz, o gunler ıcın sabırsızlanıyorum, ben yenı yenı anlıyorum hamıle oldugumu bulantılarım anca gectı de bebegımle ılgılenebılıyorum, onceden kendı derdıme dusmustum

biz 15 haftalığız ama göbişim senden büyük
41 kere m.allah sizee

benım cnm bulantılarım vardı kılo almadım, bu hafta anca tam anlamıyla yemek yıyebılıyorum, ondan sanırım farketmıs olabılır

ya tısortun cok tatlı bayıldım nerden aldın
masallah

Ayy cok tatli ya heveslendim ben de koysam bir resim diye ama hayati boyunca göbekli bir türk kizi olan ben, su an mankenleri kiskandiracak düz bir karina sahibim 😄 nasil is ben de anlamadim

ooo super, bundan sonrakı surecte daha belırgın anlarsın gobegını duz oldugu ıcın, 1-2 haftada cıkar

bencede cok eglencelı oldu hep paylasalım kıyafetlerımızı de, bebıslerımıze aldıklarımıza

bu ıs cok eglencelı olmaya basladı

Amiiin çok teşekkür ederim umarım yarın sağlıklı olduğunu da duyarım . Kontrole gidip bebeğinin kalbini durduğunu öğrenenler çok oluyomuş umarım böyle bişeyle hiçbirimiz karşılaşmayız. Sağlıklı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…