Eki Görüntüle 1121870 Eki Görüntüle 1121872
arkadaşlar buda benm, uzerımdekı bol oldugu ıcın atletımle cektım
14 haftalıgız
tikitanın lavaboya yaslanırkenkı fotosu cok guzel top gıbı karnı cok seker
Bu da benim göbişim , iş yerinin tuvaletinde kendi kendime ancak bu kadar çekebildim kızar
Bu da benim göbişim , iş yerinin tuvaletinde kendi kendime ancak bu kadar çekebildim kızar
Haydeee göbekler hobaa,
oo Tikita hanımlar da burdaymışş,
Oooo liliput hanım hoş geldinizzz,
Metbel hanım buyrun buyrun
Birgen hanım Zeyy hanım sizler de buyrun oh oh yandan yandan kop kop göbişler göbişler
inşgönlünden geçen neyse o olur canmm..daha önce tahminde bulunmuşmuydu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1121870 Eki Görüntüle 1121872
arkadaşlar buda benm, uzerımdekı bol oldugu ıcın atletımle cektım
14 haftalıgız
Haydeee göbekler hobaa,
Birgen hanım Zeyy hanım sizler de buyrun oh oh yandan yandan kop kop göbişler göbişler
çok güzel canım maşallah göbüşüne bodynin de pek güzel :) çok beğendim
Tisortun ne kadar guzel cok tatli ya 😊
Haydeee göbekler hobaa,
Ayyyy tüm resim paylaşan anneler, ben kendimi feci şişmanlamış hissediyordum ama hemen hemen göbeklerin herkeste çıktığını görmek beni nasıl rahatlattı anlatamam size. Çok teşekkürler, iyi ki paylaştınız. yuppiii hepimiz göbişliyiz
Maşallah hemşom
aynısının yeşilini annemde bana almış ama ben hala giymemiştim çok şeker çıkmış
arkadaşlar ben öksürürken (malum faranjit) ve hapşırırken özellikle yatar pozisyonda sancılarım oluyor baya kuvvetli bebeğe zarar verir mi ki inşallah vermez
var mı yaşayan buna benzer bir durum
En son 11. haftada gitmiştim sormuştum. Etrafımda erkek çocuğu olanların hepsi 10. haftada öğrenmiş bi ümit öğrenirim diye sordum. Görsekte söylemiyoruz 14. haftadan önce , çünkü sonradan değişirse hayal kırıklığı yaşarsınız demişti. Sanırım görüpte söylemedi. Yarın 14+2 oluyorum umarım söyler
Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma göbeğimin çıktığına seviniyorumdahada büyüsünlerde bu sefer tekme hissedelim böyle arada insan unutuyor yine hamiş olduğunu sağlıkla kucağına al inşallah
biz 15 haftalığız ama göbişim senden büyük
41 kere m.allah sizee
Ayy cok tatli ya heveslendim ben de koysam bir resim diye ama hayati boyunca göbekli bir türk kizi olan ben, su an mankenleri kiskandiracak düz bir karina sahibim 😄 nasil is ben de anlamadim
Ayyyy tüm resim paylaşan anneler, ben kendimi feci şişmanlamış hissediyordum ama hemen hemen göbeklerin herkeste çıktığını görmek beni nasıl rahatlattı anlatamam size. Çok teşekkürler, iyi ki paylaştınız. yuppiii hepimiz göbişliyiz
Yarın büyük ölçüde belli olur canım, benim de 13. hafta da tahmin etmişti çok net olduğu için %95 erkek dedi. Ama kendine yine de yanılma payı bıraktı ayrıca benim doktorum eşimin kuzeni biraz da ondan mı oldu bilemiyorum. Fakat görümcemin de çok geç söylemiş çünkü onun belli değildi diyor. 15. hafta ise kesin erkek olduğunu söyledi, hatta pipisini gösterdi. Gördüğüne eminse mutlaka seninle paylaşır zaten. İnşallah gönlüne göre olur ve sağlıklı sıhhatli olur.
Park yatağı taşıyabiliyormusun ki iyiymiş ben annemlere felan giderken alabilir miyim yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım toplanıyor kolayca çantası var çantasına koyup rahatça götürüyosun kuruyosun tekrar
Maşallah canım çok şeker çıkmış
bende bol giyiyorum hala işyerinde
sagol cnm bnm, ben bol gıyıyorum zaten normalde de cok dar gıymem, rahat edemıyorum, bogulacak gıbı oluyorum :)
hem otururken rahat oluyor germıyor
ben rahat, bebıs rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?