2014 Kasım Anneleri

Ooooo masallahh 15dk girmedim tobik gobek sovaaa baslamis cook guzel ya ilkdfa gobegimi cekmiyrm icime bu hamilelik superbseymiss ben daha tisrt almdm ama gobusum sizinkiler kadar bende koyarim yakinda:))))))

bencede cok eglencelı oldu hep paylasalım kıyafetlerımızı de, bebıslerımıze aldıklarımıza
bu ıs cok eglencelı olmaya basladı

kesinlikle motivem arttı saniyede

Kız bende çok özendim ama üzerimde ki bol içimde de atlet yok akşam eve gidince çekicem söz

Bekliyom valla heheh
gömbülü gömbülü
bu arada sabah oğlum anasına ilk tekmeyi de attı. resmen tekmeydi ve acaip garip oldum başladım gülmeye durup dururken.
zaman fena zaman anaya tekmeler mekmeler cık cık cık

Ooooo masallahh 15dk girmedim tobik gobek sovaaa baslamis cook guzel ya ilkdfa gobegimi cekmiyrm icime bu hamilelik superbseymiss ben daha tisrt almdm ama gobusum sizinkiler kadar bende koyarim yakinda:))))))
Ayneeennn saldım göbeği ilk kes
hep içime çekerdim, şimdi çekmeye çalışınca acıyo bende bıraktım giitti

Merak etmek gazdan şişmiş bir göbek sizi bekliyor olacak
Seninkine nazar değmesin maşallahı var erkenden nelere başlamış bu sıpa güçlü kuvvetli olacak

canmm inan hiç belli olmuyo..dr un ii yapmış..bana 10 haftalıkken erkek dediler 12 haftalıkken kız..bakalım 5haziranda belli olcak inş..yarın en azından bi tatminde bulunur sana bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok doğru söylüyosun sürekli değişmesindense beklemek daha doğru ama yarın öğrenirim inşallah

mrb arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı şu an herşey normal görünüyor dedi ben meraktaydım ama sormadım büyük ihtimalle erkek 3 hafta sonra geldiğinde kesin söyleriz artık dedi benimki tahmin dedi ilk bebeğimde de kız demişti erkendi o zaman da tutmuştu tahmini bakalım hayırlısı... 3 hafta sonra amniyosentez için görüşücez 3 lü ve 4 lü tarama yaptırmıycak anlaşılan....

2 li test sonuçlarında risk oranın yüksek mi çıktı?

Neden 3'lü ve 4'lü yaptırmadan direk amniyosentez diyor ki?

Herşey normalse niye amniyosentez dedi :26:

ona göre normal fakat test sonuçları anormal...

Amniyosentez en son yapılan şeydir ve bebeği sağlıklı da olsa sağlıksız da olsa kaybetme oranı 250 de 1 dir. Bebeğin rahatsız olma ihtimali çook yüksekse yaptırılması tavsiye edilir. Bilesiniz.

Kizlar nr guzel gobisler cekilmis cok guzel;-) benim sizin kadar cikmamis eeee bebek 3 Olunca ablalarindan kalan yerle yetiniyo bebeğim zaten gobis kalmıştı bende ayyy kizlar ne kötü oluyor ya dogumdan sonra p göbek tavsiyeler i bekliyorum nasil gobusu yok ederim

kızlar bu arada doktora kontrole gitmeden önce çikolata yedim minikim kıpır kıpırdı.
Ağzını açıp kapatıyor, ellerini oynatıp, içerde zıplıyordu.
Kesin tawsiye ediyorum tatlı bişeyler yiyim 45 dk yada 1 saat önce kan şekeri yükselince demek ki bebişler hareket ediyor içerde tabii ben hala dışarda hareketlerini hissetmiyorum o ayrııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…