ya tısortun cok tatlı bayıldım nerden aldın
masallah
bencede cok eglencelı oldu hep paylasalım kıyafetlerımızı de, bebıslerımıze aldıklarımıza
bu ıs cok eglencelı olmaya basladı
Kız bende çok özendim ama üzerimde ki bol içimde de atlet yok akşam eve gidince çekicem söz
Ayneeennn saldım göbeği ilk kesOoooo masallahh 15dk girmedim tobik gobek sovaaa baslamis cook guzel ya ilkdfa gobegimi cekmiyrm icime bu hamilelik superbseymiss ben daha tisrt almdm ama gobusum sizinkiler kadar bende koyarim yakinda:))))))
Ayneeennn saldım göbeği ilk kes
hep içime çekerdim, şimdi çekmeye çalışınca acıyo bende bıraktım giitti
kesinlikle motivem arttı saniyede
Bekliyom valla heheh
gömbülü gömbülü
bu arada sabah oğlum anasına ilk tekmeyi de attı. resmen tekmeydi ve acaip garip oldum başladım gülmeye durup dururken.
zaman fena zaman anaya tekmeler mekmeler cık cık cık
En son 11. haftada gitmiştim sormuştum. Etrafımda erkek çocuğu olanların hepsi 10. haftada öğrenmiş bi ümit öğrenirim diye sordum. Görsekte söylemiyoruz 14. haftadan önce , çünkü sonradan değişirse hayal kırıklığı yaşarsınız demişti. Sanırım görüpte söylemedi. Yarın 14+2 oluyorum umarım söyler
canmm inan hiç belli olmuyo..dr un ii yapmış..bana 10 haftalıkken erkek dediler 12 haftalıkken kız..bakalım 5haziranda belli olcak inş..yarın en azından bi tatminde bulunur sana bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 li test sonuçlarında risk oranın yüksek mi çıktı?mrb arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı şu an herşey normal görünüyor dedi ben meraktaydım ama sormadım büyük ihtimalle erkek 3 hafta sonra geldiğinde kesin söyleriz artık dedi benimki tahmin dedi ilk bebeğimde de kız demişti erkendi o zaman da tutmuştu tahmini bakalım hayırlısı... 3 hafta sonra amniyosentez için görüşücez 3 lü ve 4 lü tarama yaptırmıycak anlaşılan....
mrb arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı şu an herşey normal görünüyor dedi ben meraktaydım ama sormadım büyük ihtimalle erkek 3 hafta sonra geldiğinde kesin söyleriz artık dedi benimki tahmin dedi ilk bebeğimde de kız demişti erkendi o zaman da tutmuştu tahmini bakalım hayırlısı... 3 hafta sonra amniyosentez için görüşücez 3 lü ve 4 lü tarama yaptırmıycak anlaşılan....
mrb arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı şu an herşey normal görünüyor dedi ben meraktaydım ama sormadım büyük ihtimalle erkek 3 hafta sonra geldiğinde kesin söyleriz artık dedi benimki tahmin dedi ilk bebeğimde de kız demişti erkendi o zaman da tutmuştu tahmini bakalım hayırlısı... 3 hafta sonra amniyosentez için görüşücez 3 lü ve 4 lü tarama yaptırmıycak anlaşılan....
2 li test sonuçlarında risk oranın yüksek mi çıktı?
Neden 3'lü ve 4'lü yaptırmadan direk amniyosentez diyor ki?
Herşey normalse niye amniyosentez dedi :26:
ona göre normal fakat test sonuçları anormal...
evet yüksek çıkmıştı ikili test sonucum...
büyük ihtimalle onlarda da çıkacak direkt sonuca varalım diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?