2014 Kasım Anneleri

Liearc icin gereksiz pahali dedikleri icin almadim bende..kesinlikle haklisiniz tamamen tuzak bende hergun surmeyi icime sindiremiyorum sonucta ne olursa olsun saf bir madde degil sabah aksam zararli olabilir..zatn etrafimdaki herkes catlayacaksan hicbirsey engel olamaz belki azaltabilir dediler o yuzden pek takmiyorum nemlendirici gibi dustan sonra kullaniyorum sadece

cek cek, herkes koysun göbişini

oo 3 bebek mi, maşşallah dogum sonrasını sonra dusunuruz ya, suan hıc dusunmuyorum bebegımı kucagıma alıp sevesım varrr zaman cabuk gecsın

bazı doktorlar zaten hıcbırsey surdurmuyor, sakıncalı oldugunu dusunuyorlar
bazısı karısmıyor, bnmkı karısmayanlardan

ben catlak olsun ıstemıyorum o yuzden kullanıcam (bella b tummy butter-organıkmıs)

oyy yesınler o mınıkı, kıpır kıpırr napıyorlar orada oyle, ben bı goremedım bebegımı, bısı anlamıyorum kı doktor bakarken, kpır kıpır gormek ıstıyrm
cınsıyet bellı mı

maaşallah canım bunu dikkate alıcam, ben de henüz hiç hissetmiyorum diye üzülüyordum, sevindim hissetmeyenler oluşuna

O markayi duymustum canim cok kisi oneriyor bende zaten var yeteri kadar catlak o yuzden kullanmak istedim 😔amaaaan napim artik bebise saglikla kavusalimda catlak da olsun varsin😊

Kizlar bu arada bir sorum olacak izninizle, su güzel ortami da bozmak istemiyorum ama koku hassasiueti olan var mi aranizda, sonradan biraz geçiyor mu ?
Su an evimin kokusundan tiksindigim icin evime gidemiyorum ama nereeye kadar böyle devam edebilirim ki insallah bulanti ve kusmalarla birlikte bu da geciyordur

oyy yesınler o mınıkı, kıpır kıpırr napıyorlar orada oyle, ben bı goremedım bebegımı, bısı anlamıyorum kı doktor bakarken, kpır kıpır gormek ıstıyrm
cınsıyet bellı mı

inş. sende görürsün kıpır kıpır haliini
%90 kız dedi ama daha kesinleştirmedi 2,5 hafta sonra randewum ozaman artık kesin bişey der diye düşünuyorum

maaşallah canım bunu dikkate alıcam, ben de henüz hiç hissetmiyorum diye üzülüyordum, sevindim hissetmeyenler oluşuna

teşekkürler aramızda 1 gün fark war canım merak etme bende hissetmiyorum 20. haftayı söylüyorlar ama hayırlısı olsun inş. ozaman hissederiz:44::44:

bazılarında 4 aya kadar sürüyormus ama benım 14. haftamda koku hassasiyetim kalmadı o kadar aşırı yok bende buzdolabını açamıyordum bide yemek yapıyordum eşim yada annem yappıyordu ama gectı benım inş. sende en kısa zamanda atlatırsın

Oo insallah ben de korkuyordum 9 ay böyle mi geçecek diye. Kendimi egitimli polis köpegi gibi hissetmeye baslamistim hersey kokuyor kagit peceteler bile beni kusturuyor hele evimi anmal bile istemiyorum. Neyseki biraz icim rahatladi insallah gecer.

İnş. En kısa zamanda atlatırsın cok zor tahmin edebiliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğini tehlikelerden koruman için gelişirmiş koku hassasiyeti=) sonradan azalıyor arkadaşın dediği gibi. Bebek doğduktan sonrada işitme hassasiyetimiz artacakmış. O da heralde uyanınca duyalım gece diye. Gerçekten mucize gibi. Herşeyin bir sebebi var. Mesela çoğu normal doğum da gece yarısı gerçekleşirmiş, sabaha karşı. Etraf ıssız olsun anne kendini toplayana kadar kimse rahatsız etmesin diye. Çok şaşırmıştım öğrenince

Bu konuda cok cektim, tazi gibiydim, icine istifra ettigim torba bile plastik kokusuyla icimi daha da kaldiriyordu. TV reklaminda gordugum buzdolabi evdekinin kokusunu hatirlatip beni istifra ettiriyordu. 14. haftadan sonra kesinlikle bir dusus oldu, simdi 16. haftadayim, hem bulanti hem de koku hassasiyeti ciddi bicimde azaldi cok cok sukur.
Endise etme, bir kac haftaya insallah seninki de bitecektir.

Aaa bende buna çok şaşırdım bak ne kadar ilginç şu doğum olayı ne kadar da mucize Allah ım

Ben şöyle duydum, doğum akabinde korse takmak karnın toparlanmasına yardımcı oluyomuş. Annem hep zayıfta soor yapardı az yerdi ama karnı kalmıştı, doktoru 'iç organların sarkması bu' demiş. Formu anında eskiye dönen arkadaşım var o da korse kullanmış. Normal doğumdan hemen sonra, sezaryende de birkaç hafta sonra takılabiliyomuş.
Formuna önem veren annelere duyrulur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kremi internette güvenilir sitelerde eczanelerden çok daha uygun fiyata bulabilirsin. Hatta yarı fiyatına! Ben aldıktan sonra fark ettim. Azcık kazıklandım

Merhaba teyzeleri :) Bugün cinsiyet tahminine gittik ama renkli ultrasyon olmasına rağmen bebiş bir türlü bacaklarını açmadı. Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım siz neler diyeceksiniz :) 14 haftalığız bu arada...

Son düzenleme:
cek cek, herkes koysun göbişini

oo 3 bebek mi, maşşallah dogum sonrasını sonra dusunuruz ya, suan hıc dusunmuyorum bebegımı kucagıma alıp sevesım varrr zaman cabuk gecsın

Cabuk gecer canım inşallah bende sabirsizlaniyorum kendimi oyalayacak bişeyler arıyorum

Bende 40 gyn sardim dogumdan sonra ama göbek kaldi bu 3 olunca biraz daha artsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…