Merhaba Ben lierac kullanıyorum.
Bir eczaneden aldım, birkaç kişiden de duymuştum adını. Eczanedeki satıcı ilk aydan itibaren günde iki defa sabah akşam kullanmanız gerekiyor dedi.
Sonra prespektusunu okudum diyor ki; 3. Aydan itibaren kullanılması tavsiye edilir. 8 haftadan uzun kullanulacaksa ki bizde bu şekilde olacak günde bir defa kullanılması tavsiye edilir diyor. Klinik testler bu şekilde uygulanmış.
Sırf fazladan krem satmak için milleti kandırıyorlar. Sonuçta sabah akşam 9 ay kullansan çok fazla ediyor ve bunun uygulamalı bir testi sonucu araştırılmamış. İlacın firması söylüyor bunu. Çok sinir oluyorum sağlık sektöründeki yalancılara.
Siz siz olun kullanma klavuzunu okuyun derim.
Maşallah canım çok şeker çıkmış
bende bol giyiyorum hala işyerinde
Maşallah hemşom
aynısının yeşilini annemde bana almış ama ben hala giymemiştim çok şeker çıkmış
Kız bende çok özendim ama üzerimde ki bol içimde de atlet yok akşam eve gidince çekicem söz
Kizlar nr guzel gobisler cekilmis cok guzel;-) benim sizin kadar cikmamis eeee bebek 3 Olunca ablalarindan kalan yerle yetiniyo bebeğimzaten gobis kalmıştı bende ayyy kizlar ne kötü oluyor ya dogumdan sonra p göbek tavsiyeler i bekliyorum nasil gobusu yok ederim
Liearc icin gereksiz pahali dedikleri icin almadim bende..kesinlikle haklisiniz tamamen tuzak bende hergun surmeyi icime sindiremiyorum sonucta ne olursa olsun saf bir madde degil sabah aksam zararli olabilir..zatn etrafimdaki herkes catlayacaksan hicbirsey engel olamaz belki azaltabilir dediler o yuzden pek takmiyorum nemlendirici gibi dustan sonra kullaniyorum sadece
kızlar bu arada doktora kontrole gitmeden önce çikolata yedim minikim kıpır kıpırdı.
Ağzını açıp kapatıyor, ellerini oynatıp, içerde zıplıyordu.
Kesin tawsiye ediyorum tatlı bişeyler yiyim 45 dk yada 1 saat önce kan şekeri yükselince demek ki bebişler hareket ediyor içerde tabii ben hala dışarda hareketlerini hissetmiyorum o ayrııı
kızlar bu arada doktora kontrole gitmeden önce çikolata yedim minikim kıpır kıpırdı.
Ağzını açıp kapatıyor, ellerini oynatıp, içerde zıplıyordu.
Kesin tawsiye ediyorum tatlı bişeyler yiyim 45 dk yada 1 saat önce kan şekeri yükselince demek ki bebişler hareket ediyor içerde tabii ben hala dışarda hareketlerini hissetmiyorum o ayrııı
bazı doktorlar zaten hıcbırsey surdurmuyor, sakıncalı oldugunu dusunuyorlar
bazısı karısmıyor, bnmkı karısmayanlardan
ben catlak olsun ıstemıyorum o yuzden kullanıcam (bella b tummy butter-organıkmıs)
oyy yesınler o mınıkı, kıpır kıpırr napıyorlar orada oyle, ben bı goremedım bebegımı, bısı anlamıyorum kı doktor bakarken, kpır kıpır gormek ıstıyrm
cınsıyet bellı mı
maaşallah canımbunu dikkate alıcam, ben de henüz hiç hissetmiyorum diye üzülüyordum, sevindim hissetmeyenler oluşuna
Kizlar bu arada bir sorum olacak izninizle, su güzel ortami da bozmak istemiyorum ama koku hassasiueti olan var mi aranizda, sonradan biraz geçiyor mu ?
Su an evimin kokusundan tiksindigim icin evime gidemiyorum ama nereeye kadar böyle devam edebilirim ki insallah bulanti ve kusmalarla birlikte bu da geciyordur
bazılarında 4 aya kadar sürüyormus ama benım 14. haftamda koku hassasiyetim kalmadı o kadar aşırı yok bende buzdolabını açamıyordum bide yemek yapıyordum eşim yada annem yappıyordu ama gectı benım inş. sende en kısa zamanda atlatırsın
Oo insallah ben de korkuyordum 9 ay böyle mi geçecek diye. Kendimi egitimli polis köpegi gibi hissetmeye baslamistim hersey kokuyor kagit peceteler bile beni kusturuyor hele evimi anmal bile istemiyorum. Neyseki biraz icim rahatladi insallah gecer.
Kizlar bu arada bir sorum olacak izninizle, su güzel ortami da bozmak istemiyorum ama koku hassasiueti olan var mi aranizda, sonradan biraz geçiyor mu ?
Su an evimin kokusundan tiksindigim icin evime gidemiyorum ama nereeye kadar böyle devam edebilirim ki insallah bulanti ve kusmalarla birlikte bu da geciyordur
Bebeğini tehlikelerden koruman için gelişirmiş koku hassasiyeti=) sonradan azalıyor arkadaşın dediği gibi. Bebek doğduktan sonrada işitme hassasiyetimiz artacakmış. O da heralde uyanınca duyalım gece diye. Gerçekten mucize gibi. Herşeyin bir sebebi var. Mesela çoğu normal doğum da gece yarısı gerçekleşirmiş, sabaha karşı. Etraf ıssız olsun anne kendini toplayana kadar kimse rahatsız etmesin diye. Çok şaşırmıştım öğrenince
Kizlar nr guzel gobisler cekilmis cok guzel;-) benim sizin kadar cikmamis eeee bebek 3 Olunca ablalarindan kalan yerle yetiniyo bebeğimzaten gobis kalmıştı bende ayyy kizlar ne kötü oluyor ya dogumdan sonra p göbek tavsiyeler i bekliyorum nasil gobusu yok ederim
Liearc icin gereksiz pahali dedikleri icin almadim bende..kesinlikle haklisiniz tamamen tuzak bende hergun surmeyi icime sindiremiyorum sonucta ne olursa olsun saf bir madde degil sabah aksam zararli olabilir..zatn etrafimdaki herkes catlayacaksan hicbirsey engel olamaz belki azaltabilir dediler o yuzden pek takmiyorum nemlendirici gibi dustan sonra kullaniyorum sadece
cek cek, herkes koysun göbişini
oo 3 bebek mi, maşşallah dogum sonrasını sonra dusunuruz ya, suan hıc dusunmuyorum bebegımı kucagıma alıp sevesım varrr zaman cabuk gecsın
Ben şöyle duydum, doğum akabinde korse takmak karnın toparlanmasına yardımcı oluyomuş. Annem hep zayıfta soor yapardı az yerdi ama karnı kalmıştı, doktoru 'iç organların sarkması bu' demiş. Formu anında eskiye dönen arkadaşım var o da korse kullanmış. Normal doğumdan hemen sonra, sezaryende de birkaç hafta sonra takılabiliyomuş.
Formuna önem veren annelere duyrulur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?