Liearc icin gereksiz pahali dedikleri icin almadim bende..kesinlikle haklisiniz tamamen tuzak bende hergun surmeyi icime sindiremiyorum sonucta ne olursa olsun saf bir madde degil sabah aksam zararli olabilir..zatn etrafimdaki herkes catlayacaksan hicbirsey engel olamaz belki azaltabilir dediler o yuzden pek takmiyorum nemlendirici gibi dustan sonra kullaniyorum sadece
bazı doktorlar zaten hıcbırsey surdurmuyor, sakıncalı oldugunu dusunuyorlar
bazısı karısmıyor, bnmkı karısmayanlardan
ben catlak olsun ıstemıyorum o yuzden kullanıcam (bella b tummy butter-organıkmıs)
Merhaba teyzeleri :) Bugün cinsiyet tahminine gittik ama renkli ultrasyon olmasına rağmen bebiş bir türlü bacaklarını açmadı. Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım siz neler diyeceksiniz :) 14 haftalığız bu arada...Eki Görüntüle 1122261
Hayırlı olsun ,sanki erkek bebek gibi incelemedim sadece tahmin
sağol sizlerin de hayırlı olsun, doktor herhalde bacak arasında çıkıntı göremediği için kıza benziyor ama tam emin değilim dedi. hayırlısı olsun
tahmini doğum tarihi ne zaman?benimki 18 Kasım ,2 hafta önce gittim kontrole tahmin olarak kız dedi inşallah değişmez
ne yalan söyleyeyim ben de her zaman kız çocuğu hayali kurmuşumdur ama çevrem hep erkek dedi doktorun dediğine göre de kız sankinormalde 20 kasımdı ama doktor bugün 19 dedi bence daha erken doğar. geç döllenmeydi zaten, yalancı sat uydurduk.
Aynıyız benim de öyle hatta sat 28 ocak ,gecikmeden 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumudaha erken doğacaklar inşallah,bahsettiğin baskı psikolojik de olsa bütün kadınlarda var.Erkek bebek kadınları daha güçlü daha iyi hissettiriyor çünkü çevrede gereksiz bi yüceltme durumu söz konusu oluyor,aileler böyle eşler böyle bu çok açık ortada ne yazık ki...O yüzden inşallah kızım olur
Merhaba teyzeleri :) Bugün cinsiyet tahminine gittik ama renkli ultrasyon olmasına rağmen bebiş bir türlü bacaklarını açmadı. Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım siz neler diyeceksiniz :) 14 haftalığız bu arada...Eki Görüntüle 1122261
Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))
Allah'ımmmm yesinler seni sıpa yaaa. Eşime de gösterdim bizimkiymiş gibi gözlerimiz doldu. Allah nazarlardan esirgesin. Kötü gözlerden korusun. Sağlığıyla alın kucağınıza inşallah.
Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))
Darısı benim Basima
Valla bu sene erkek senesi galibabenimde iki kizim var catlicam meraktan
hayırlısı olsun
hayırlısı olsun
hayırlısı olsun
evet öyle görünüyor özellikle yılın ikinci yarısında doğum yapacak çoğu arkadaş erkek annesi olacak; Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin de cinsiyet çok önemli değil :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elbette ki önemli değil ama iki kızdan sonra insan erkek istiyor:)tabiki RAbbim hayırlı evlat nasip etsin öncelik o:)dua et bana yarın gidicem inşallah öğrenirim::)ilk günden beri erkek hissediyorum ama bakalım:)
Tamam o zaman Allah hayırlı bir erkek evlat versin diyelim madem; bizim ilk olduğu için cinsiyeti pek önemsememiştik ama tabi ki ilk günden ben de hep erkek hissetmiştim hatta hep bebek mağazalarında bile farketmeden erkek kıyafetleri bakıyormuşum bugün öğrendiğimde de şaşırmadım hisler çok önemli.. Anneler hisseder derler; hayırlı haberler alırsın İnşallah yarın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?