2014 Kasım Anneleri

bana da doktorum tamamen bitkisel pragnacare verdi. Günde 1 kez, düzenli kullanırsan çatlak olmaz dedi. Eczacı da aynı şeyleri söyledi. Fiyatı 39 tl.

sağol sizlerin de hayırlı olsun, doktor herhalde bacak arasında çıkıntı göremediği için kıza benziyor ama tam emin değilim dedi. hayırlısı olsun

tahmini doğum tarihi ne zaman?benimki 18 Kasım ,2 hafta önce gittim kontrole tahmin olarak kız dedi inşallah değişmez

becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))

tahmini doğum tarihi ne zaman?benimki 18 Kasım ,2 hafta önce gittim kontrole tahmin olarak kız dedi inşallah değişmez

ne yalan söyleyeyim ben de her zaman kız çocuğu hayali kurmuşumdur ama çevrem hep erkek dedi doktorun dediğine göre de kız sanki normalde 20 kasımdı ama doktor bugün 19 dedi bence daha erken doğar. geç döllenmeydi zaten, yalancı sat uydurduk.

Aynıyız benim de öyle hatta sat 28 ocak ,gecikmeden 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu daha erken doğacaklar inşallah,bahsettiğin baskı psikolojik de olsa bütün kadınlarda var.Erkek bebek kadınları daha güçlü daha iyi hissettiriyor çünkü çevrede gereksiz bi yüceltme durumu söz konusu oluyor,aileler böyle eşler böyle bu çok açık ortada ne yazık ki...O yüzden inşallah kızım olur

Haklısın, kaynanam ilk günden erkek bu dedi. Eşim de belli etmiyor ama gönlü kızdan yana :) benim de sat 1 Şubat, polikistik over olduğum için adetlerim zaten düzensizdi, ben de gecikmeyi ona bağladım. 14 Mart'ta yani senin gibi gecikmeden 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim Allah izin verirse yakın tarihlerde kucaklarımıza alacağız bebişlerimizi, inşaAllah gönlünün dilediği gibi kızdır

Allah'ımmmm yesinler seni sıpa yaaa. Eşime de gösterdim bizimkiymiş gibi gözlerimiz doldu. Allah nazarlardan esirgesin. Kötü gözlerden korusun. Sağlığıyla alın kucağınıza inşallah.

Allah'ımmmm yesinler seni sıpa yaaa. Eşime de gösterdim bizimkiymiş gibi gözlerimiz doldu. Allah nazarlardan esirgesin. Kötü gözlerden korusun. Sağlığıyla alın kucağınıza inşallah.

Amin teyzesi sizinkini de korusun, size bağışlasın çok teşekkür ederiz... İnsan duygulanıyor gerçekten çok küçük ve muhtaç bir haldeler, tarif edilemez duygular yaşıyoruz, Rabbim devamını da nasip etsin bizlere...

Valla bu sene erkek senesi galiba benimde iki kizim var catlicam meraktan

evet öyle görünüyor özellikle yılın ikinci yarısında doğum yapacak çoğu arkadaş erkek annesi olacak; Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin de cinsiyet çok önemli değil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elbette ki önemli değil ama iki kızdan sonra insan erkek istiyor:)tabiki RAbbim hayırlı evlat nasip etsin öncelik o:)dua et bana yarın gidicem inşallah öğrenirim::)ilk günden beri erkek hissediyorum ama bakalım:)

elbette ki önemli değil ama iki kızdan sonra insan erkek istiyor:)tabiki RAbbim hayırlı evlat nasip etsin öncelik o:)dua et bana yarın gidicem inşallah öğrenirim::)ilk günden beri erkek hissediyorum ama bakalım:)

Tamam o zaman Allah hayırlı bir erkek evlat versin diyelim madem; bizim ilk olduğu için cinsiyeti pek önemsememiştik ama tabi ki ilk günden ben de hep erkek hissetmiştim hatta hep bebek mağazalarında bile farketmeden erkek kıyafetleri bakıyormuşum bugün öğrendiğimde de şaşırmadım hisler çok önemli.. Anneler hisseder derler; hayırlı haberler alırsın İnşallah yarın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım ötekilerde böyle uoğun hissetmedim böyle de olmadım belikide istediğimden böyle hissediyprum bilemiyorum ki çok ama çok heyecanlıyım. bu ben korunurken oldu spiralle hamile kalma yüzde 1 ihtimal ve ben kaldım:)bambaşka bi duygu anlatamam çok başka hissediyorum saatlerce konuşsam sana heyecanımı anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…