2014 Kasım Anneleri

Anlayabiliyorum canım hepimizin ayrı bi hikayesi var işte mesela benle bebeğim de ölümden döndük 8. Haftada aniden karaciğer enzimleri alt, ast bi de TSH aniden yükseldi karaciğer yetmezliğine giriyodum artık; gebeliği sonlandırıp biyopsi yapacaklardı ama çok dua ettik Rabbim bana bağışladı yavrumu enzimler düşmeye başladı, kurtulduk şuna inanıyorum Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda veriyor zaten korunurken hamile kaldıysan mutlaka vardır bi hikmeti Allah gönlüne göre versin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dedigin gibi Rabbim sana bagislamis evladini. İnşallah saglikli sekilde kucagina almakta nasip olur. Bemde herseyin Allah tan zamaninda ve hakkimizda hayirli olan anda geldiğine inanıyorum. Bu bebis benim mucizem...coluk cocuk umreye gitmiştik muhtemeln spiral orada kaydi ben donunce hamile kalmisim. Evimde insaaat var eşimle ağır ağır şeyler kaldiriyoruz bilmiyorum hamileyim lekelenme oldu diyorum adet olcam ondan hic anlamdim bile. Spirali cikarirken bebek düşer dediler cok sukur bise olmadi. Rabbim dilemese olmasdi. Hepimizin sınavı ayri bak sen daha karnındayken kaybetme korkusuyla sinanmis Rabbim kaldirabilecegimizden fazlasini yüklemesin insalah. Bebeklerimizi sag salim aliriz kucaklarimiza

Herkese hayirli sabahlar normalde uykucuyumdur kalkamam bu gece heyecandan uyuyamadim bebisimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem dua edin kizlar da acsin bacaklari benim bebisim

Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))

ayyyy maşalllaaaahhh

Herkese hayirli sabahlar normalde uykucuyumdur kalkamam bu gece heyecandan uyuyamadim bebisimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem dua edin kizlar da acsin bacaklari benim bebisim

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar

hadi bakalım Allah gönlünden geçeni nasip etmiştir inş. sana ve hepimize

günaydın kızlaaaarrr

hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar

ayyyy maşalllaaaahhh

günaydın kızlaaaarrr

Günaydın kızlarr...

nazeninnazmiyesu Hadi bakalım bize yaz hemen inşallah bacaklar açılır :)

m.allah sana :) kilo almadın galiba göbiş yok gibi

Sağol tatlım evet çok korkmama rağmen henüz kilo almadım

MaşaAllah formundasın bu tempoyla gitsen daha rahat bir hamilelik geçirirsin, benim haftam 14 ama senin kadar göbişim var şimdiden. kilom da 45 (boy 1.60) kırılıyorum zayıflıktan.

İnş. canım yaa ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi ama sonraki aylarda ne olacak bakalım

Canım maşallah göbüşüne :) zayıfsın hem ne güzel valla çok şanslısın tatlım :)

sağol tatlım aslında bildiğin Türk standartlarında 40 beden dolgunca bişeyim :)) aynam bana jest mi yaptı acaba

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merakla

ayyyy maşalllaaaahhh

günaydın kızlaaaarrr

senin göbüş nerde şurda bi ikiz göbüşü görseydik fena mı olurdu

Ayy benimkinin pozisyonu içe çok benzer duruyo, baack bacak üstüne atmış kerata
kız mı dedi doktor?

günaydınnn güzel hanımlarrr ayy göbüşler eklenmişş bende eklerimm artıkkkk

hahah ben senin bu incecik halini gördükten sonra resim neyim koymam
neyyyy bi de balıketli hamile kaldım mı demiş

Evet zeyy kuzucum, innuk ben ve birgen hafif kilolu kaldık diye dikkatli kilo alacak hamilelerdik ama gel gör kiii foyalar çıktı meydanaa innuk nasıl acaba
Ama ben seni de merak ediyoruuummmm

hahah ben senin bu incecik halini gördükten sonra resim neyim koymam

Çok şiriiinn, sen kendine balıketli hamile kaldım demiştin ama beni gördükten sonra vazgeçmişsindir heralde
Hafif çıkmış karnın. Ay ne güzel ne güzel

Ayy kızlar sağolun valla ama dediğim gibi öyle zayıf bişey değilim hayatım boyuncada olmadım hep standart 40 beden dolgunca balıket kıvamında geçti hayatım kesin bu aynadan size öyle geldi tartıda 75 çekiyorum hala önümüzde ki günlerde eşime çektiririm normal foto koyarım o zaman görürsünüz siz

Evet zeyy kuzucum, innuk ben ve birgen hafif kilolu kaldık diye dikkatli kilo alacak hamilelerdik ama gel gör kiii foyalar çıktı meydanaa innuk nasıl acaba
Ama ben seni de merak ediyoruuummmm

ya ben ilk defa geçen sabah resmimi çektim o da göbeğimin..
bir gecede karnım çıktığı için heyecan yapmıştım..
ama altımda kocişin pijaması var
o zaman albüme koyıyım görürsünüz buraya koymıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…