Anlayabiliyorum canım hepimizin ayrı bi hikayesi var işte mesela benle bebeğim de ölümden döndük 8. Haftada aniden karaciğer enzimleri alt, ast bi de TSH aniden yükseldi karaciğer yetmezliğine giriyodum artık; gebeliği sonlandırıp biyopsi yapacaklardı ama çok dua ettik Rabbim bana bağışladı yavrumu enzimler düşmeye başladı, kurtulduk şuna inanıyorum Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda veriyor zaten korunurken hamile kaldıysan mutlaka vardır bi hikmeti Allah gönlüne göre versin :)inşallah canım ötekilerde böyle uoğun hissetmedim böyle de olmadım belikide istediğimden böyle hissediyprum bilemiyorum ki çok ama çok heyecanlıyım. bu ben korunurken oldu spiralle hamile kalma yüzde 1 ihtimal ve ben kaldım:)bambaşka bi duygu anlatamam çok başka hissediyorum saatlerce konuşsam sana heyecanımı anlatamam
Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))
Anlayabiliyorum canım hepimizin ayrı bi hikayesi var işte mesela benle bebeğim de ölümden döndük 8. Haftada aniden karaciğer enzimleri alt, ast bi de TSH aniden yükseldi karaciğer yetmezliğine giriyodum artık; gebeliği sonlandırıp biyopsi yapacaklardı ama çok dua ettik Rabbim bana bağışladı yavrumu enzimler düşmeye başladı, kurtulduk şuna inanıyorum Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda veriyor zaten korunurken hamile kaldıysan mutlaka vardır bi hikmeti Allah gönlüne göre versin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalım Allah gönlünden geçeni nasip etmiştir inş. sana ve hepimizeHerkese hayirli sabahlarnormalde uykucuyumdur kalkamam bu gece heyecandan uyuyamadim bebisimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem dua edin kizlar da acsin bacaklari benim bebisim
Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))
Herkese hayirli sabahlarnormalde uykucuyumdur kalkamam bu gece heyecandan uyuyamadim bebisimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem dua edin kizlar da acsin bacaklari benim bebisim
hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar
hadi bakalım Allah gönlünden geçeni nasip etmiştir inş. sana ve hepimize
hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar
ayyyy maşalllaaaahhh
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
günaydın kızlaaaarrr
Herkese hayirli sabahlarnormalde uykucuyumdur kalkamam bu gece heyecandan uyuyamadim bebisimin cinsiyetini öğrenmeye gidicem dua edin kizlar da acsin bacaklari benim bebisim
m.allah sana :) kilo almadın galiba göbiş yok gibi
MaşaAllah formundasın bu tempoyla gitsen daha rahat bir hamilelik geçirirsin, benim haftam 14 ama senin kadar göbişim var şimdiden. kilom da 45 (boy 1.60) kırılıyorum zayıflıktan.
Canım maşallah göbüşüne :) zayıfsın hem ne güzel valla çok şanslısın tatlım :)
Bende 40 gyn sardim dogumdan sonra ama göbek kaldi bu 3 olunca biraz daha artsin istemiyorum
ayyyy maşalllaaaahhh
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
günaydın kızlaaaarrr
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merakla
senin göbüş nerde şurda bi ikiz göbüşü görseydik fena mı olurdu
Çok şiriiinn, sen kendine balıketli hamile kaldım demiştin ama beni gördükten sonra vazgeçmişsindir heralde
Hafif çıkmış karnın. Ay ne güzel ne güzel
Merhaba teyzeleri :) Bugün cinsiyet tahminine gittik ama renkli ultrasyon olmasına rağmen bebiş bir türlü bacaklarını açmadı. Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım siz neler diyeceksiniz :) 14 haftalığız bu arada...Eki Görüntüle 1122261
hahah ben senin bu incecik halini gördükten sonra resim neyim koymam
neyyyy bi de balıketli hamile kaldım mı demiş
hahah ben senin bu incecik halini gördükten sonra resim neyim koymam
Çok şiriiinn, sen kendine balıketli hamile kaldım demiştin ama beni gördükten sonra vazgeçmişsindir heralde
Hafif çıkmış karnın. Ay ne güzel ne güzel
Evet zeyy kuzucum, innuk ben ve birgen hafif kilolu kaldık diye dikkatli kilo alacak hamilelerdik ama gel gör kiii foyalar çıktı meydanaa innuk nasıl acaba
Ama ben seni de merak ediyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?