2014 Kasım Anneleri

valla ben 62 kiloyum ama şimdi fotomu koyunca görürsün kim daha şişmanmış
gerçi boyun uzundur senin benim boyum 1.65

Canım ya maşallah 75 kilo halin mi bu Ben hamile kalmadan önce 75 tim şimdi 68 kilo felanım ama senin şu an ki halinden daha topluca görünüyorum abuuuuuuuu

Canım ya maşallah 75 kilo halin mi bu Ben hamile kalmadan önce 75 tim şimdi 68 kilo felanım ama senin şu an ki halinden daha topluca görünüyorum abuuuuuuuu

aynen yaaa ben 62 kiloyum ama albüme resim koydum şimdi birgenin iki katı göründüğüme eminim

Günaydın canımmm

Yani o zaman Birgenin aynasında var bişi
Ay ne tatlı ya şu içimizde melek olduğu için o kadar tatlı geliyor bu göbüşlerrrr

evet orası öyle güzel geliyo göbeğin çıkması
bencede aynasında bir hile var bende istiyom o aynadan

Evet zeyy kuzucum, innuk ben ve birgen hafif kilolu kaldık diye dikkatli kilo alacak hamilelerdik ama gel gör kiii foyalar çıktı meydanaa innuk nasıl acaba
Ama ben seni de merak ediyoruuummmm

Yalancı çıkartmayın beni ne diyosam odur

valla ben 62 kiloyum ama şimdi fotomu koyunca görürsün kim daha şişmanmış
gerçi boyun uzundur senin benim boyum 1.65

canım ben senden 5cm uzunum ama 13kg fazlayım

Yahu bu nası iş, ben niye senin gibi olmadım arkadaş, bende olaydım ya bi 68 oynardım şimdi

Yalancı çıkartmayın beni ne diyosam odur

canım ben senden 5cm uzunum ama 13kg fazlayım

Hahaha bende senden 14 cm kısayım ve şu an 4 kilo fazlayım... Aman tanrııımmm

Günaydın hanımlar

Günaydın canım

Günaydın canımmm

Yani o zaman Birgenin aynasında var bişi
Ay ne tatlı ya şu içimizde melek olduğu için o kadar tatlı geliyor bu göbüşlerrrr

evet orası öyle güzel geliyo göbeğin çıkması
bencede aynasında bir hile var bende istiyom o aynadan

sonunda inandınız galiba biraz gelin bursaya çekicem sizide aynamda resim

albüme koydum koca göbişimin resmini
bide bu sabah aç karnına ki halim akşama doğru daha bi şişiyo

benimde öğleden sonra şişiyor tabi içiyorum suyu 1,5 lt fdavul gibi oluyorum..
artık millat göbüşüme değmeye başladı amanda aman diyeeee hamile badisi giymesem bile anlıyorlar artık

Yahu bu nası iş, ben niye senin gibi olmadım arkadaş, bende olaydım ya bi 68 oynardım şimdi

Hahaha bende senden 14 cm kısayım ve şu an 4 kilo fazlayım... Aman tanrııımmm

Kız bilerek olmadı valla O kadar kusmaya günde bi elma ile beslenmeye vücut ne yapsın Hayatım boyunca bu zamana kadar diyet in d sini denememiş bir insanım ben ya kendimle o kadar barışığım yani

İnşallah canım biraz sorunlarımı unutmam gerek... Bunalıyorum bu aralar baya...

Ohoo ben burada o kadar çok gülmeye başladım ki, bazen iş arkadaşlarına ayıp olacak die çekiniyom kah kah kah koh koh
düzelmişsindir bile bence. Bi bebiş tekmelesin de seni, işte o zaman hep kikir kikir olurusn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…