- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ohoo ben burada o kadar çok gülmeye başladım ki, bazen iş arkadaşlarına ayıp olacak die çekiniyom kah kah kah koh koh
düzelmişsindir bile bence. Bi bebiş tekmelesin de seni, işte o zaman hep kikir kikir olurusn :)
hayırdır birtanem sorunlar büyük değildir inşşşçok stres yasak bizeeeee
Günaydın canım
sonunda inandınız galiba biraz gelin bursaya çekicem sizide aynamda resim
Haklısın bazen bana da diyorlar koptun bizden iyice merhaba diyorlar :))))
Ya canım 1 -2 aya kadar evimizden çıkmamız lazım biz de ev alıp çıkalım diyoruz ev konusunda anlaşamadık bir türlü deli etti beni yine akşam akşam bir de sabah sabah mesajla tartıştık durduk ne bilim
Valla Bursayı da sevmiştim eğitime gelince yolum düşerse gelirim yanına :)
gozn aydın, Allah tamamına erdrisin
canım sıkma canını...ev alabilcecek durumunuz varsa tabi daha güzel olur canım..
akşama barışırsınız merak etme şekerimmm
Ya canım 1 -2 aya kadar evimizden çıkmamız lazım biz de ev alıp çıkalım diyoruz ev konusunda anlaşamadık bir türlü deli etti beni yine akşam akşam bir de sabah sabah mesajla tartıştık durduk ne bilim
Hele ki telefon sms ile tartışmak ayyyy ben çok yaptım o hatayı, artık akşam konuşuruz diyom hep.
Ev işini daya kocana, ne derse yaparsın.
Bizde geçen tartıştık ooo anlatsam delirirsiniz neler neler, gece 3 te çantasını topladı gidiyodu falan filan. Şimdi gene kumrular gibiyiz. Oluyo böyle :)
Yaşasın Göbişş kardeşliğiiiiiiiii, hepimiz hamileyizzzz, hepimiz göbekliyizzzzzzzzzzzzz:92::92::92:
Bana da kardeşim almış, ben çok beğendim hele eşim özellikle bu tişörte bayılıyor
Kizlar bu arada bir sorum olacak izninizle, su güzel ortami da bozmak istemiyorum ama koku hassasiueti olan var mi aranizda, sonradan biraz geçiyor mu ?
Su an evimin kokusundan tiksindigim icin evime gidemiyorum ama nereeye kadar böyle devam edebilirim ki insallah bulanti ve kusmalarla birlikte bu da geciyordur
o kadar para ödenmişken 15 binde ödenir kuzum sen ısrar et erkekler bizden daha fazla garantici hiç sevmiorlar borcu şekerimmm...halledersiniz merak etme..mide bulantıların geçtimi..benim bu hafta arada yine yokluyor yaaBalım barışmak onun işine gelir ya... Ev düşünüyoruz da hangisi olacak o başka istiyor ben başka arada da 15 bin tl fark var bir de acaip borçtan çekinen bir insan senin kadar rahat olsam keşke diyor bana ay ne bilim.. Boşver şimdi güzel hamişliklerimizi konuşalım elbet hallolur inşallah bir şekilde...
Eki Görüntüle 1122674 Eki Görüntüle 1122675 Eki Görüntüle 1122676
buda benim geçen haftaki halim...bu hafta yine çeker eklerimm
albüme koydum koca göbişimin resmini
bide bu sabah aç karnına ki halim akşama doğru daha bi şişiyo
Haklısın bazen bana da diyorlar koptun bizden iyice merhaba diyorlar :))))
Valla Bursayı da sevmiştim eğitime gelince yolum düşerse gelirim yanına :)
o kadar para ödenmişken 15 binde ödenir kuzum sen ısrar et erkekler bizden daha fazla garantici hiç sevmiorlar borcu şekerimmm...halledersiniz merak etme..mide bulantıların geçtimi..benim bu hafta arada yine yokluyor yaa
Maşallah canım sana ve o ufacık göbüşe
Zeyycim gördüm resmini hiçte abartma kendini lütfen gayet normal görünüyor kilon
orada iki kişi yaşıyor o ufaklıklar, ufacık bir göbekçik varbaşkada birşey yok
Beklerim güzel bebeğinleEv konusunda da gönlüne göre içine sinen olur inş. canım
Ya canım o kadar dil yappıyor ki yüzüne bişi söylememe fırsat vermiyor ki ben deyüklemiyorum mesaja :) Zaten o da bazen diyor toplicam eşyalarımı anamın evine gidicem diyo :))) İstediğim ev olsun istiyorum napimmm iran şahının kızı mısın diyo bana
Dua etsin 'sadrazamın sol ayak parmağı' demiyosun sen. Eşek herif.
Neyse, en azından eskiden annelerimiz yollanıyodu baba evine, şimdi devir değişti, beyler kovuluyo evden ehheheeh
Bende ne göbek nede his varr çok azıcık var göbeğim 15 haftadayiz ama naz gibi benim de 3. ondan mı acaba halbuki bizimkilerin daha erken oynaması gerekiyor ama anlamadım 1&2 erken oynamıştı bu çetin çıktı YA SİZİN TİŞÖRTLERE GÖBİŞŞLERE BAYILDIM SUPERSINIZ AMAN NAZAR DEGMESIN TÜTÜ MASALLAH
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazılarında 4 aya kadar sürüyormus ama benım 14. haftamda koku hassasiyetim kalmadı o kadar aşırı yok bende buzdolabını açamıyordum bide yemek yapıyordum eşim yada annem yappıyordu ama gectı benım inş. sende en kısa zamanda atlatırsın
Çok şiriiinn, sen kendine balıketli hamile kaldım demiştin ama beni gördükten sonra vazgeçmişsindir heralde
Hafif çıkmış karnın. Ay ne güzel ne güzel
Ayy kızlar sağolun valla ama dediğim gibi öyle zayıf bişey değilim hayatım boyuncada olmadım hep standart 40 beden dolgunca balıket kıvamında geçti hayatımkesin bu aynadan size öyle geldi tartıda 75 çekiyorum hala önümüzde ki günlerde eşime çektiririm normal foto koyarım o zaman görürsünüz siz
Eki Görüntüle 1122674 Eki Görüntüle 1122675 Eki Görüntüle 1122676
buda benim geçen haftaki halim...bu hafta yine çeker eklerimm
Kız çocukları geç oynuyomuş
Maşallah canım sana ve o ufacık göbüşe
Zeyycim gördüm resmini hiçte abartma kendini lütfen gayet normal görünüyor kilon
orada iki kişi yaşıyor o ufaklıklar, ufacık bir göbekçik varbaşkada birşey yok
Beklerim güzel bebeğinleEv konusunda da gönlüne göre içine sinen olur inş. canım
Valla diretiyorum bakalım ne olacak :))
Ya canım bulantılarım böyle 4-5 gün geçiyor yemek yapıyorum yiyorum istediklerimi sonra bi bakıyorum yine gelmiş.. Geçen akşam çıkardım mesela.. Akşamları yine artıyor ama eskisi gibi çıkarmıyorum şükür bir de şu koku hassasiyetim azalsa çok iyi olacak sabahtan akşama kaadar pencereler açık ev buz gibi oturuyoruz yani Erzurum gibi bi memlekette
Seninde küçük görünüyor bebis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?