- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
canım senin göbekte pek tatlı maşallah...birde o giydiğin kot hamile kotumu yaa..çok beğendimmmm
kız hasta olursun..bu arada ben saçlarımı salamıyorum artık o bile midemi kaldırıyor böle boynuma boğazıma deydikçe..ne garip bir hamile olduk biz böle
küçükmü göbeğimm banada büyük gelioo
canım senin göbekte pek tatlı maşallah...birde o giydiğin kot hamile kotumu yaa..çok beğendimmmm
kız hasta olursun..bu arada ben saçlarımı salamıyorum artık o bile midemi kaldırıyor böle boynuma boğazıma deydikçe..ne garip bir hamile olduk biz böle
Merhaba teyzeleri :) Bugün cinsiyet tahminine gittik ama renkli ultrasyon olmasına rağmen bebiş bir türlü bacaklarını açmadı. Doktor bir tahminde bulundu ama bakalım siz neler diyeceksiniz :) 14 haftalığız bu arada...Eki Görüntüle 1122261
Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))
görünce yazmak istedim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebiş,sağlıkla kucagına al :)
Günaydın annelerbende bugün hastaneye gittim üçlü tarama için kan verdim haftaya çıkacak sonuçlar
Sorma ya psikolojik bakımdan fena durumdayız
Ne 75 mi şok oldum kız senin tartı yanlış bence gayet fit duruyorsun hani göbeğinde görünmüyor fazla maşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1122869 Eki Görüntüle 1122870
Budaa an itibariyla benim göbis ben hic hamile kiyafeti aldim ewdekilerle idare ediyorum suanda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evdeki kotlar sıkmıyormu canım yaa..ben bugün kot giydim normal düğmesini açtım öle oturuyorum acıyor yoksa otururken pişman oldummg
göbüşünde bebeğinde pek tatlııı
çok tşk ederimm canımm..çok mutlu oldum yazmana..senin bebişi nasılll abowww doğum yaklaşmışşş
güzel sonuçlarla gel inş canımmm
ayy sorma yaa dışarı çıkasım gelmiyor..
heleki o çarşıda döner ve kebab kokuları yokmuu ıyy mahvediyor beniii
evdeki kotlar sıkmıyormu canım yaa..ben bugün kot giydim normal düğmesini açtım öle oturuyorum acıyor yoksa otururken pişman oldummg
göbüşünde bebeğinde pek tatlııı
ayy ben normal kotlarımı rafa kaldıralı 3 hafta oldu
Eki Görüntüle 1122869 Eki Görüntüle 1122870
Budaa an itibariyla benim göbis ben hic hamile kiyafeti aldim ewdekilerle idare ediyorum suanda :)
Valla ben 53 kiloyum sen benden zayıf duruyosun sihirli bir ayna sanırımmaşallah göbişte çok şirin
Kızlar az önce prensesim bu zamana kadar ki en güçlü pıt pıtını yaptıtam 2 sert bir vuruş bu zamana kadar derinden gelen pıt pıt artık kuvvetlenmiş bunu hissettim ne yazık ki hiç şaşmadan sadece 2 yada 3 güne bir yapıyor keşke hergün anne ben burdayım dese onu çoooooook seviyorummmmmmm
Evet benim aynam sihirli beni şişko çıkartmaz sağolsun
test sonuçların çok güzel gelir inş. canım zaman su gibi akıp geçsin
bende cumartesi kan vericem sonra bekleyiş
Zeyy hadi senden de fotoğraf bekliyoruz koydum demişsin ama ben göremedim
Hehehe annem benden kat kat zayf olduğu için dar kotlarımı anneme verdim, ben bidaha giyene kadar modası gider :)
Aynen canım dolaşırken çok zor oluyor burnumu kapatıyorumm
Tesk canım
Esortman gıyıyorum genelde bıde beli lastıklı eteklerım wardı onları gıyıyorum üstede sıkmayan penye tshortlerımı yoksa pantalonları bırakalı çok oldu :) :)
Kızlar az önce prensesim bu zamana kadar ki en güçlü pıt pıtını yaptıtam 2 sert bir vuruş bu zamana kadar derinden gelen pıt pıt artık kuvvetlenmiş bunu hissettim ne yazık ki hiç şaşmadan sadece 2 yada 3 güne bir yapıyor keşke hergün anne ben burdayım dese onu çoooooook seviyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?