2014 Kasım Anneleri

görünce yazmak istedim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebiş,sağlıkla kucagına al :)

Günaydın anneler bende bugün hastaneye gittim üçlü tarama için kan verdim haftaya çıkacak sonuçlar

Sorma ya psikolojik bakımdan fena durumdayız

Benim bebeğimde utangaçtı cinsiyet haftasında göstermedi doktorumda genelde göstermeyenler kız olur demişti bir hafta sonra meyve suyu içerek gittim yine açmadı derken birden açtı bacağını doktorumda kız bu bebek dedi bir prensesim olacak çok mutluyum çok şaşırmıştım çünkü içime hep erkek doğuyordu

Budaa an itibariyla benim göbis ben hic hamile kiyafeti aldim ewdekilerle idare ediyorum suanda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

görünce yazmak istedim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebiş,sağlıkla kucagına al :)

çok tşk ederimm canımm..çok mutlu oldum yazmana..senin bebişi nasılll abowww doğum yaklaşmışşş

Günaydın anneler bende bugün hastaneye gittim üçlü tarama için kan verdim haftaya çıkacak sonuçlar

güzel sonuçlarla gel inş canımmm

Sorma ya psikolojik bakımdan fena durumdayız

ayy sorma yaa dışarı çıkasım gelmiyor..
heleki o çarşıda döner ve kebab kokuları yokmuu ıyy mahvediyor beniii

Ne 75 mi şok oldum kız senin tartı yanlış bence gayet fit duruyorsun hani göbeğinde görünmüyor fazla maşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım ama doğru doktorda aynı geliyor kilom

Sağol canım bende ilk defa dar paça hamile pantolonu gördüm hemen aldım lcw çokta rahat ettim ayrıca

Eki Görüntüle 1122869 Eki Görüntüle 1122870

Budaa an itibariyla benim göbis ben hic hamile kiyafeti aldim ewdekilerle idare ediyorum suanda :)

evdeki kotlar sıkmıyormu canım yaa..ben bugün kot giydim normal düğmesini açtım öle oturuyorum acıyor yoksa otururken pişman oldumm g
göbüşünde bebeğinde pek tatlııı

evdeki kotlar sıkmıyormu canım yaa..ben bugün kot giydim normal düğmesini açtım öle oturuyorum acıyor yoksa otururken pişman oldumm g

ayy ben normal kotlarımı rafa kaldıralı 3 hafta oldu

Aynen canım dolaşırken çok zor oluyor burnumu kapatıyorumm

Tesk canım
Esortman gıyıyorum genelde bıde beli lastıklı eteklerım wardı onları gıyıyorum üstede sıkmayan penye tshortlerımı yoksa pantalonları bırakalı çok oldu :) :)

Kızlar az önce prensesim bu zamana kadar ki en güçlü pıt pıtını yaptı tam 2 sert bir vuruş bu zamana kadar derinden gelen pıt pıt artık kuvvetlenmiş bunu hissettim ne yazık ki hiç şaşmadan sadece 2 yada 3 güne bir yapıyor keşke hergün anne ben burdayım dese onu çoooooook seviyorummmmmmm

Eki Görüntüle 1122869 Eki Görüntüle 1122870

Maşallah canım
ileride bu azıcık olan göbeklerimize neler olacak bakalım

Valla ben 53 kiloyum sen benden zayıf duruyosun sihirli bir ayna sanırım maşallah göbişte çok şirin

Evet benim aynam sihirli beni şişko çıkartmaz sağolsun
test sonuçların çok güzel gelir inş. canım zaman su gibi akıp geçsin
bende cumartesi kan vericem sonra bekleyiş

Maşallah kuzum yaaaaaaaaaaa yerim sizi bennnn Ben daha hissetmiyorum ya

Evet benim aynam sihirli beni şişko çıkartmaz sağolsun
test sonuçların çok güzel gelir inş. canım zaman su gibi akıp geçsin
bende cumartesi kan vericem sonra bekleyiş

3 lü test 2 li testin gelişmişi oluyo dimi? Benden istemedi 3 lü test??? :44:

Zeyy hadi senden de fotoğraf bekliyoruz koydum demişsin ama ben göremedim

sana arkadaşlık isteği yolladım canım kabul edersen albümümden görebilirsin

Hehehe annem benden kat kat zayf olduğu için dar kotlarımı anneme verdim, ben bidaha giyene kadar modası gider :)

ay ne güzel benim annemde benden zayıf olsa ona verirdim bayıla bayıla giyerdi eminim

ayy ben normal kotlarımı rafa kaldıralı 3 hafta oldu

bendeee bendeee

Aynen canım dolaşırken çok zor oluyor burnumu kapatıyorumm

evet canım rahatsız ediyor zatennn..pantolonlar sanırım bize 1 yıl kadar yokk

yaaa ne güzellllll sen çabuk hissetmişsinn kuzumm ben daha hiç hissetmedimmm yaaa bende istiyomm tekmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…