2014 Kasım Anneleri

ayyy maşallah
inşallah bizde en kısa sürede hissetmeye başlarız sağlıklaaa

ohh ohh maşallah herkes göbüş resimlerini koymuş hepsi çok güzeller benim normalde de göbeğim vardı onun için anlayamıyorum göbekmi bebekmi ama çok kilo verdim sanırım benimde bebiş zaten 5 den sonra falan tam olarak belli oluo daha olur ben daha normal kıyafetlerimi giyiyorum çok az sıkıo daha bişi almadım yanii.

3 lü test 2 li testin gelişmişi oluyo dimi? Benden istemedi 3 lü test??? :44:

Evet canım daha farklı değerlere bakılıyormuş
bende gitmeden önce yaptırmam diyordum ama doktora gidince iş değişti
zaten bebeğimi görmüşüm ağzım kulaklarımda yapalım deyince eşimde bende evet dedik gitti

Eki Görüntüle 1122298 Eki Görüntüle 1122306 becerebildim mi yüklemeyi bakalım buda benim göbüşüm sizin için hamile kıyafetlerimi giydim:))

Aslında doktor ikili iyi çıktıysa 3lüye gerek yok dedi kafa karışıyor sonra riskli çıkarsa amniyosentez fln yapılıyor doğrudan 4 lüyü yaptır dedi ben yok dedim yaptırmak istiyorum.. inşallah sonuçlarımız hepimizin hep güzel çıkar

Benden hiç istemedi de doktor. Humm

Kızlar doktordan geliyorum cinsiyetmizi öğrendik oğlum olcak Doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. Çok hareketliydi. Sürekli tekme atıyodu :) Soda içmenin hamilelikte faydalı olduğunu söyledi. Ani hapşırmayla giren sancıların zararsız olduğunu söyledi bilginize Umarım herkes güzel haberler alır

bendeee bendeee

evet canım rahatsız ediyor zatennn..pantolonlar sanırım bize 1 yıl kadar yokk

yaaa ne güzellllll sen çabuk hissetmişsinn kuzumm ben daha hiç hissetmedimmm yaaa bende istiyomm tekmeeeee

İnşallah en kısa sürede hissedersin bir tekme bu kadar tatlı olur

3 lü test 2 li testin gelişmişi oluyo dimi? Benden istemedi 3 lü test??? :44:

3 lü taramada hem ikilide olanlara hem de nöral tüp defekti (sırtında açıklık) var mı diye bakılıyor..4 boyutlu ultrasonlada sırt açıklığı rahat gözlemlendiği için doktorlar bu testi çok gerkli görmüyor zaten 2li testin duyarlılığı daha yüksekmiş 3lüye göre

sana arkadaşlık isteği yolladım canım kabul edersen albümümden görebilirsin

ay ne güzel benim annemde benden zayıf olsa ona verirdim bayıla bayıla giyerdi eminim

Zeyy göbüşlerimiz aynı hemen hemen

Ne güzel bende istiyorummmmmm daha bizimkinde tık yok

işte her doktor farklı şeyler söylüyor doğal olarak kafamız karışıyor
benimki de ikili sonuçların çok güzel ama üçlüyü yaptırmayı tavsiye ediyoruz daha farklı değerler inceleniyor dedi bizde he dedik gitti bide ona baksınlar
inş. canım hepimizin sonuçları çok güzel çıkar

prensesin annesi biz de hissederiz inşallah en kısa zamanda......... tekrarlarını diliyor ve takip ediyoruz hehe...

birgencim sabah fotonu gordum cok guzel cıkmıssın :)

Baş ağrısı için minoset içebiliyormuyuz arkadaşlar bilgisi olan varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah gözün aydın canım

Az kaldııııı ilk önce derinden gelen pıt pıt bir iki haftaya daha kuvvetlisi için az kaldı

İnşallah canım ya heyecanlandım şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…