Kızlar doktordan geliyorum cinsiyetmizi öğrendik oğlum olcakDoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. Çok hareketliydi. Sürekli tekme atıyodu :) Soda içmenin hamilelikte faydalı olduğunu söyledi. Ani hapşırmayla giren sancıların zararsız olduğunu söyledi bilginize Umarım herkes güzel haberler alır
Kızlar doktordan geliyorum cinsiyetmizi öğrendik oğlum olcakDoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. Çok hareketliydi. Sürekli tekme atıyodu :) Soda içmenin hamilelikte faydalı olduğunu söyledi. Ani hapşırmayla giren sancıların zararsız olduğunu söyledi bilginize Umarım herkes güzel haberler alır
birgencim sabah fotonu gordum cok guzel cıkmıssın :)
Ne güzel bende istiyorummmmmmdaha bizimkinde tık yok
işte her doktor farklı şeyler söylüyor doğal olarak kafamız karışıyor
benimki de ikili sonuçların çok güzel ama üçlüyü yaptırmayı tavsiye ediyoruz daha farklı değerler inceleniyor dedi bizde he dedik gitti bide ona baksınlar
inş. canım hepimizin sonuçları çok güzel çıkar
heheh aramızda 3 hafta var ama bende iki sıpa olduğu için erkenden çıktı sanırım
prensesin annesi biz de hissederiz inşallah en kısa zamanda......... tekrarlarını diliyor ve takip ediyoruz hehe...
kıskanıyorum ama bende ıstıyorum pıt pıtt yaaaa
Aa ciddi mi ilk dfa duyuyuyorum cok sasirdim gercekten de mucize gibi ☺Bebeğini tehlikelerden koruman için gelişirmiş koku hassasiyeti=) sonradan azalıyor arkadaşın dediği gibi. Bebek doğduktan sonrada işitme hassasiyetimiz artacakmış. O da heralde uyanınca duyalım gece diye. Gerçekten mucize gibi. Herşeyin bir sebebi var. Mesela çoğu normal doğum da gece yarısı gerçekleşirmiş, sabaha karşı. Etraf ıssız olsun anne kendini toplayana kadar kimse rahatsız etmesin diye. Çok şaşırmıştım öğrenince
Bu konuda cok cektim, tazi gibiydim, icine istifra ettigim torba bile plastik kokusuyla icimi daha da kaldiriyordu. TV reklaminda gordugum buzdolabi evdekinin kokusunu hatirlatip beni istifra ettiriyordu. 14. haftadan sonra kesinlikle bir dusus oldu, simdi 16. haftadayim, hem bulanti hem de koku hassasiyeti ciddi bicimde azaldi cok cok sukur.
Endise etme, bir kac haftaya insallah seninki de bitecektir.
Baş ağrısı için minoset içebiliyormuyuz arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun inşallah kaç haftalık acaba???
Gözün aydın canım hoş geldin erkek anneleri arasına
bu hapşırma sancısını iyi ki sormuşsun insan herşeyden korkuyor
Burda bi arkadaşta sormuştu benim de hapşırırken sancılarım oluyodu korkmuştum ama bi sorun yokmuş çok şükür. Dediğin gibi en ufak bişey bile endişelenmemize yetiyo
Tatlım sabret kesin bir iki haftaya hissedeceksin
Elimi karnima koydugumda bende pıtpıt hissediyorum minikim mi acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Böyle damar atması gibi yada seyirmesi gibi bişey
Aa ewet aynen ama elimi koyunca hissediyorum bazen gözümüz serir ya atar onun gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kasım annelerinin en güzellerine kocaman bir günaydın
Kasım annelerinin en güzellerine kocaman bir günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?