2014 Kasım Anneleri

hayırlısı olsun inşallah kaç haftalık acaba???

Gözün aydın canım hoş geldin erkek anneleri arasına
bu hapşırma sancısını iyi ki sormuşsun insan herşeyden korkuyor

birgencim sabah fotonu gordum cok guzel cıkmıssın :)

canım benim çok sağol

Banada 2 yada 3 güne bir yapıyor inşallah en kısa zamanda hissedersin

Aa ciddi mi ilk dfa duyuyuyorum cok sasirdim gercekten de mucize gibi ☺

Aynennn ya senin ki de ben gibi ileri seviyedeymis herseyin kokusu insani kusturur mu ya..
Allah´tan azaliyormus sabirsizlikla bekliyorum o gunleri insallah bunlari da atlatacagiz 😊

Gözün aydın canım hoş geldin erkek anneleri arasına
bu hapşırma sancısını iyi ki sormuşsun insan herşeyden korkuyor

Burda bi arkadaşta sormuştu benim de hapşırırken sancılarım oluyodu korkmuştum ama bi sorun yokmuş çok şükür. Dediğin gibi en ufak bişey bile endişelenmemize yetiyo

Burda bi arkadaşta sormuştu benim de hapşırırken sancılarım oluyodu korkmuştum ama bi sorun yokmuş çok şükür. Dediğin gibi en ufak bişey bile endişelenmemize yetiyo

Hapşırmak we öksürmek bebege zarar wermiyormuş. Bende hapşırırken kramp gibi agrı gırıyordu korkuyordum. Suan bebişler içerde çok mutlular kızlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım gözün aydınn

Ayol hepimiz erkek doğurucaz, kız çocukların peşinden koşturucaz oğullarımızı, dikkat edin kız anneleri. Kaparım kızınızı hihihihi
Benim reflüm başladı kızlar, hayırlı uğurlu olsun, ilk kes böyle manyak bi yanma hissediyorum taa gırtlağıma kadar yanıyor.
Aman diyim gece yiyip yatmayın, ben uyuyakaldım çok fenaydı çok.
Bide itiraf: babam benim yawrumu pezevenk diye seviyo çok sinir oluyorum. Geçen gün dayanamadım kızdım pezevengi sen kendi oğluna de dedim. hıh duyuyo yawrum ama olmaz ki öyle

Aa ewet aynen ama elimi koyunca hissediyorum bazen gözümüz serir ya atar onun gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa öyle bişiyse ben de elimi bazen koyduğumda hissediyorum ama ben onu bebeğim değil de damarım atıyor herhalde diyorum o bebeğimiz olabilir mi yani ayyy

Kasım annelerinin en güzellerine kocaman bir günaydın

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…