Ayol hepimiz erkek doğurucaz, kız çocukların peşinden koşturucaz oğullarımızı, dikkat edin kız anneleri. Kaparım kızınızı hihihihi
Benim reflüm başladı kızlar, hayırlı uğurlu olsun, ilk kes böyle manyak bi yanma hissediyorum taa gırtlağıma kadar yanıyor.
Aman diyim gece yiyip yatmayın, ben uyuyakaldım çok fenaydı çok.
Bide itiraf: babam benim yawrumu pezevenk diye seviyo çok sinir oluyorum. Geçen gün dayanamadım kızdım pezevengi sen kendi oğluna de dedim. hıhduyuyo yawrum ama olmaz ki öyle
Kasım annelerinin en güzellerine kocaman bir günaydın
Çok sağol 14+2 bugün :)
Ayy benimkinin pozisyonu içe çok benzer duruyo, baack bacak üstüne atmış kerata
kız mı dedi doktor?
Benim bebeğimde utangaçtı cinsiyet haftasında göstermedi doktorumda genelde göstermeyenler kız olur demişti bir hafta sonra meyve suyu içerek gittim yine açmadı derken birden açtı bacağını doktorumda kız bu bebek dedibir prensesim olacak çok mutluyum çok şaşırmıştım çünkü içime hep erkek doğuyordu
Aaa öyle bişiyse ben de elimi bazen koyduğumda hissediyorum ama ben onu bebeğim değil de damarım atıyor herhalde diyorum o bebeğimiz olabilir mi yani ayyy
Galiba tatlım çok tatlı yaa
Aaa öyle bişiyse ben de elimi bazen koyduğumda hissediyorum ama ben onu bebeğim değil de damarım atıyor herhalde diyorum o bebeğimiz olabilir mi yani ayyy
Günaydın canım
Hapşırmak we öksürmek bebege zarar wermiyormuş. Bende hapşırırken kramp gibi agrı gırıyordu korkuyordum. Suan bebişler içerde çok mutlular kızlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım minoset yada parol içebilirsin.
Eki Görüntüle 1123059 Eki Görüntüle 1123060
benim göbüşüm eksik kalmasınn:))
Ayol hepimiz erkek doğurucaz, kız çocukların peşinden koşturucaz oğullarımızı, dikkat edin kız anneleri. Kaparım kızınızı hihihihi
Benim reflüm başladı kızlar, hayırlı uğurlu olsun, ilk kes böyle manyak bi yanma hissediyorum taa gırtlağıma kadar yanıyor.
Bide itiraf: babam benim yawrumu pezevenk diye seviyo çok sinir oluyorum. Geçen gün dayanamadım kızdım pezevengi sen kendi oğluna de dedim. hıhduyuyo yawrum ama olmaz ki öyle
hayırlı olsun canım gözün aydınn
Günaydın güzel anneler..
Bu pıt pıtlarınız ben de olmuyor çok üzüldüm. Sadece sırtüstü yatıp elimi kasıklarıma koyduğumda garip bir şeyler hissediyorum acaba o mu anlamadım.. Damardaki kan akışını hisseder gibiyim. Öyle bir şey işte. Anlatamıyorum ama..
:44:
aynı gününüz tatlımbenımde 9 kasım bende senin gibi damar yada bagırsak hareketı dıyordum ama demek ki bebişlerimiz
Böyle damar atması gibi yada seyirmesi gibi bişey
Aa ewet aynen ama elimi koyunca hissediyorum bazen gözümüz serir ya atar onun gibi
tuba cnm ya, bnmde 14+1 bugun en son ultrason olcumunden sayarsak
her gıttıgımde degıstı, adetıme gore ıse, 14+4 olması lazım
nasıl oluyor hıc bırsey anlamıyorum
Eki Görüntüle 1123059 Eki Görüntüle 1123060
benim göbüşüm eksik kalmasınn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?