2014 Kasım Anneleri

ayy evet yaa ne bu erkek bolluğuuu...oplanlara kız paylaşamıcazzz
babanın bebeği sevme şeklide bir farklıymışş yaniii

Kasım annelerinin en güzellerine kocaman bir günaydın

günaydınnnnnn güzell annecikkk hatta tünaydınnn

kızlar merhaba,
hamile olan tüm arkadaşlarıma hayırlı doğumlar sağlıkla çocuklar diliyorum..
içinizde hisar hastanesinde tedavi gören varmıydı....

Ayy benimkinin pozisyonu içe çok benzer duruyo, baack bacak üstüne atmış kerata
kız mı dedi doktor?

Evet ama çok ketumdu ben ısrar edince tam emin değilim ama kız dedi. Erkek olsa 14.haftaya kadar genital bölgesi belli olmaz mıydı? Çünkü bacak arası düz gibi duruyor ikinci resimde. Seninki erkekti galiba çıkıntı belli oluyor mu ultrason resminde :44:

MaşaAllah ya ne güzel gönlünce olmuş Benim de çevremin etkisiyle hislerim erkekti hep çünkü herkes erkek diyordu ama gönlüm kız istiyor sanki her şeye rağmen tabi ki en önemlisi sağlık, inşaAllah bebişlerimiz sağlıcakla doğar.

Günaydın güzel anneler..
Bu pıt pıtlarınız ben de olmuyor çok üzüldüm. Sadece sırtüstü yatıp elimi kasıklarıma koyduğumda garip bir şeyler hissediyorum acaba o mu anlamadım.. Damardaki kan akışını hisseder gibiyim. Öyle bir şey işte. Anlatamıyorum ama..
:44:

benim göbüşüm eksik kalmasınn:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa öyle bişiyse ben de elimi bazen koyduğumda hissediyorum ama ben onu bebeğim değil de damarım atıyor herhalde diyorum o bebeğimiz olabilir mi yani ayyy

Günaydın canım

aynı gününüz tatlım benımde 9 kasım bende senin gibi damar yada bagırsak hareketı dıyordum ama demek ki bebişlerimiz

Herşeyden endişeleniyoruz Ama çok şükür onların keyfi yernde

Canım doktoruna gaviscon yazdır reflü için birebir bende oldum olası var reflü hamileliğimde daha da tetikledi,bir tek bunu içebiliyoruz ve bire bir geliyo tatlım...

Günaydınn evet canım öyle öyle dikkatli de olursan daha net hissedebiliyorsun ben de öyle sanıyordum ama arkadaşlar bebiş olduğunu söylüyor

aynı gününüz tatlım benımde 9 kasım bende senin gibi damar yada bagırsak hareketı dıyordum ama demek ki bebişlerimiz

Evet canım bakalım hangi zaman gelecek miniklerimiz... Bazen ritmik ritmik atmalar oluyor diyorum herhalde kalbimin atışı buraya vuruyor ne bilim :)

Böyle damar atması gibi yada seyirmesi gibi bişey

Aa ewet aynen ama elimi koyunca hissediyorum bazen gözümüz serir ya atar onun gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy onu bende 3 kere hissettim hatta sonuncuda 2-3 dakika sürdü çok güzeldi

canım soda iç iyi gelir..içine limonda sık..
birde karnındaki bebeğe öyle şeyler dedirtme..
manevi olarak etkiler çünkü bebeğini gerçekten..
böyle yaşanmış olaylar biliyorum malesef özelden yazarım istersen..

tuba cnm ya, bnmde 14+1 bugun en son ultrason olcumunden sayarsak

her gıttıgımde degıstı, adetıme gore ıse, 14+4 olması lazım

nasıl oluyor hıc bırsey anlamıyorum

Benim de ilk zamanlar öyle oldu . 8. hafta diye biliyorum. Doktora gidince 9. haftadasın diyodu. Bende anlam veremiyodum ama şu an düzeldi . Merak etme bebeğin sağlıklıdır ama insan endişeleniyo haklısın. Bence senin de düzene girer zaman içinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…