Günaydınn evet canım öyle öyle dikkatli de olursan daha net hissedebiliyorsun ben de öyle sanıyordum ama arkadaşlar bebiş olduğunu söylüyor
:)
Baş ağrısı için minoset içebiliyormuyuz arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende de oluyor mu peki? Günümüz aynı.. Benim ilk hamileliğim, o yüzden çok heyecanlı ve şaşkınım.. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
m.allah sana çok tatlısınızz
Kızlar araba kullanan var mı aranızdaa
Bebişinle beraber çok tatlısınız canım maşallah :)
Herşeyden endişeleniyoruz Ama çok şükür onların keyfi yernde
Günaydınn evet canım öyle öyle dikkatli de olursan daha net hissedebiliyorsun ben de öyle sanıyordum ama arkadaşlar bebiş olduğunu söylüyor
Evet canım bakalım hangi zaman gelecek miniklerimiz... Bazen ritmik ritmik atmalar oluyor diyorum herhalde kalbimin atışı buraya vuruyor ne bilim :)
hayırlısıyla sağlıklı bişekilde hayırlı zamanda doğsunlarda biz beklicez onları ,
aslında bende çözmüş değilim ama istiyorum warlığını hissetmek :)
Evet canım oluyor... Benim ikinci gebeliğim ilkini 7-8 haftalıkken kaybetmiştim.. Ama tabi böyle sağlıkla ilk inşallah hem tedirgin hem acaip heyecanlıyım
Geçmiş olsun mu denir ne denir bilemiyorum ama çok üzüldüm. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de inanılmaz tedirginim. Her şeyden nem kapıyorum. Ne oldu acaba? İyi mi? Sağlıklı mı? Yok göbeğim mi küçüldü? Yanlış mı yattım? Kafamda deli sorular yaniii
Sağol canım hala ultrason kağıtlarını saklıyorum o benim ilk göz ağrım.. Rabbim bu kardeşine ömür verirse ona göstericem
Evet anne olmak böyle bişi sanırım insan ilk günden itibaren yeter ki rahime düşsün hep bir tedirginlik acaip sahiplenme duygusu öyle güzel ki... Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
ben cok mnutluyum kk uyelerı :) 10+5 surecındeyım wee el kol bacak hareketlerını gordum, o kadar hareketlı kı jımjıme masallah ya, saglıkla gelısıp katılsaydı aramıza :)) ama o hareketlerı ben hıssedemıyorum o da normalmıs :)
ınsallah hepımız saglıkla we huzurla kawusurus bebıslerımıze :))
Amin canım.. Ben de hergün dua ediyorum. Bir kaç gün hastanede yatmıştım geçen haftalarda. O kadar çok tedavi gören, bebeği için savaşan kadın var ki.. Allah hepsine, hepimize yardım etsin. Bize de kontrollerimizde güzel haberler almayı nasip etsin. 27'si yani Salı günü randevum var, iple çekiyorum adeta. :))
İnşallah 2-3 haftaya biraz daha net hissederiz canım cuma günü kontrolüm var 1 aydır görmedim öyle tedirginim ki acaba orda mı iyi mi meraktan ölücem
o tedirginliği inan bende yaşıyorum en son perşembe günüydü kontrolüm 3 hafta sonraya werdi. Ama inan hayırlısıyla iyidir minik orda gitmeden önce tatlı bişeyler yee :) hareket ediyor kıpır kıpr hemde
Merhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
Ben omega-3 kullanmaya başlıcam önericeğiniz marka var mı? bazıları balığın gövdesinden bazıları karaciğerinden yapılıyormuş falan araştıranınız oldu mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?