2014 Kasım Anneleri

Günaydınn evet canım öyle öyle dikkatli de olursan daha net hissedebiliyorsun ben de öyle sanıyordum ama arkadaşlar bebiş olduğunu söylüyor

:)

Sende de oluyor mu peki? Günümüz aynı.. Benim ilk hamileliğim, o yüzden çok heyecanlı ve şaşkınım.. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende de oluyor mu peki? Günümüz aynı.. Benim ilk hamileliğim, o yüzden çok heyecanlı ve şaşkınım.. :)

Evet canım oluyor... Benim ikinci gebeliğim ilkini 7-8 haftalıkken kaybetmiştim.. Ama tabi böyle sağlıkla ilk inşallah hem tedirgin hem acaip heyecanlıyım

hayırlısıyla sağlıklı bişekilde hayırlı zamanda doğsunlarda biz beklicez onları ,
aslında bende çözmüş değilim ama istiyorum warlığını hissetmek :)

hayırlısıyla sağlıklı bişekilde hayırlı zamanda doğsunlarda biz beklicez onları ,
aslında bende çözmüş değilim ama istiyorum warlığını hissetmek :)

İnşallah 2-3 haftaya biraz daha net hissederiz canım cuma günü kontrolüm var 1 aydır görmedim öyle tedirginim ki acaba orda mı iyi mi meraktan ölücem

Evet canım oluyor... Benim ikinci gebeliğim ilkini 7-8 haftalıkken kaybetmiştim.. Ama tabi böyle sağlıkla ilk inşallah hem tedirgin hem acaip heyecanlıyım

Geçmiş olsun mu denir ne denir bilemiyorum ama çok üzüldüm. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de inanılmaz tedirginim. Her şeyden nem kapıyorum. Ne oldu acaba? İyi mi? Sağlıklı mı? Yok göbeğim mi küçüldü? Yanlış mı yattım? Kafamda deli sorular yaniii

Sağol canım hala ultrason kağıtlarını saklıyorum o benim ilk göz ağrım.. Rabbim bu kardeşine ömür verirse ona göstericem
Evet anne olmak böyle bişi sanırım insan ilk günden itibaren yeter ki rahime düşsün hep bir tedirginlik acaip sahiplenme duygusu öyle güzel ki... Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın

ben cok mnutluyum kk uyelerı :) 10+5 surecındeyım wee el kol bacak hareketlerını gordum, o kadar hareketlı kı jımjıme masallah ya, saglıkla gelısıp katılsaydı aramıza :)) ama o hareketlerı ben hıssedemıyorum o da normalmıs :)

ınsallah hepımız saglıkla we huzurla kawusurus bebıslerımıze :))

Amin canım.. Ben de hergün dua ediyorum. Bir kaç gün hastanede yatmıştım geçen haftalarda. O kadar çok tedavi gören, bebeği için savaşan kadın var ki.. Allah hepsine, hepimize yardım etsin. Bize de kontrollerimizde güzel haberler almayı nasip etsin. 27'si yani Salı günü randevum var, iple çekiyorum adeta. :))

Gözün aydın canım sağlıkla görmüşsün kuzunu maşallah

Evet gerçekten çok insn var öyle... amin canım kontrol günleri gelmek bilmiyor gerçekten

İnşallah 2-3 haftaya biraz daha net hissederiz canım cuma günü kontrolüm var 1 aydır görmedim öyle tedirginim ki acaba orda mı iyi mi meraktan ölücem

o tedirginliği inan bende yaşıyorum en son perşembe günüydü kontrolüm 3 hafta sonraya werdi. Ama inan hayırlısıyla iyidir minik orda gitmeden önce tatlı bişeyler yee :) hareket ediyor kıpır kıpr hemde

Canım bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gidicem artık bundan sonra ona gidicem ön yargımı yendim biraz hep psikolojik manyak olmuştum o doktora gidersem yine olumsuz konuşacak diye şükür sıkıntılı günleri atlattım ya ona gidicem artık... Tamam herkes söyledi durdu yarım saat önceden felan çikolata felan yerim bakalım bebeğim nasıl :)

Merhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanla erkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin

Ben omega-3 kullanmaya başlıcam önericeğiniz marka var mı? bazıları balığın gövdesinden bazıları karaciğerinden yapılıyormuş falan araştıranınız oldu mu :44:

Canımmm gözün aydın bebeğini sağlıkla görmüşsün.. Rabbim sağlık versin prensesini sana bağışlasın

Ben omega-3 kullanmaya başlıcam önericeğiniz marka var mı? bazıları balığın gövdesinden bazıları karaciğerinden yapılıyormuş falan araştıranınız oldu mu :44:

Canım 1 ay önce doktor bana imom verdi ama öyle bi araştırma yapmadım zaten 3 tane içebildim mide bulantısından öyle bıraktım kaldı.. Kontrole gidince doktoruma söylerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…