- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
Canım bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gidicem artık bundan sonra ona gidicem ön yargımı yendim biraz hep psikolojik manyak olmuştum o doktora gidersem yine olumsuz konuşacak diye şükür sıkıntılı günleri atlattım ya ona gidicem artık... Tamam herkes söyledi durdu yarım saat önceden felan çikolata felan yerim bakalım bebeğim nasıl :)
hayırlı olsun banada kız dedı hayırlısıyla prenseslerı kucaga almak önemlıMerhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
Merhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
Canım bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gidicem artık bundan sonra ona gidicem ön yargımı yendim biraz hep psikolojik manyak olmuştum o doktora gidersem yine olumsuz konuşacak diye şükür sıkıntılı günleri atlattım ya ona gidicem artık... Tamam herkes söyledi durdu yarım saat önceden felan çikolata felan yerim bakalım bebeğim nasıl :)
Canımmm gözün aydın bebeğini sağlıkla görmüşsün.. Rabbim sağlık versin prensesini sana bağışlasın
Canım 1 ay önce doktor bana imom verdi ama öyle bi araştırma yapmadım zaten 3 tane içebildim mide bulantısından öyle bıraktım kaldı.. Kontrole gidince doktoruma söylerim artık
benımde ıkıncı bebegım ilk bebegımı kaybettım doktorumu değiştirmedım kürtajımıda o doktor yaptı ilk bebegımı öğrendıgımde de ona gıtmıstım gene aynı doktorumla yola dewam seni çok ıyı anlıyorum Rabbım senı we bebegını korusun . tatlı işe yarıyor
Slm kizlr bugn dis agrm tuttu evdeyim ssiznasilsnz
Canımmm gözün aydın bebeğini sağlıkla görmüşsün.. Rabbim sağlık versin prensesini sana bağışlasın
Canım 1 ay önce doktor bana imom verdi ama öyle bi araştırma yapmadım zaten 3 tane içebildim mide bulantısından öyle bıraktım kaldı.. Kontrole gidince doktoruma söylerim artık
hayırlı olsun banada kız dedı hayırlısıyla prenseslerı kucaga almak önemlı
hayırlı olsun canımm
"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120,121).
Eki Görüntüle 1123059 Eki Görüntüle 1123060
benim göbüşüm eksik kalmasınn:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben cok mnutluyum kk uyelerı :) 10+5 surecındeyım wee el kol bacak hareketlerını gordum, o kadar hareketlı kı jımjıme masallah ya, saglıkla gelısıp katılsaydı aramıza :)) ama o hareketlerı ben hıssedemıyorum o da normalmıs :)
ınsallah hepımız saglıkla we huzurla kawusurus bebıslerımıze :))
aaa ilk defa bir prenses duydumm topikte...kızını iyi saklaaa...bak burada çok dünür var sanaaMerhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
Kasım anneleri nasılsınız bakalım bebeğim ve ben çok iyiyiz iki hafta once ikili testimizi yaptırdık çok sukur iyi kan degerlerimizde iyi çıktı veeeee Cinsiyeti de Öğrendik ERKEK dedi 15.haftada söyledi 16+4de haftaya randevum var o zaman kesinleşir dedi herkese selam kendinize ve bebiş lerinize iyi bakın
Dediğin gibi inşallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Allah 3 kizi nasip ettiği gibi inşallah terbiye etmeyi de nasip edertek duam bu
Cok tesekkur ederim canım sağlıklı ya cok sukur mutluyum ama erkek hissediyordum ya şaşırdım
Merhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
amanda aman maşallahh yaa senin göbeğin baya toplu çıkmış...çpk şekersinizzz
ayy siz daha küçüksünüzz...bende daha hissetmiyorum 15 e girdik ama yok tık dahaa
aaa ilk defa bir prenses duydumm topikte...kızını iyi saklaaa...bak burada çok dünür var sanaa
Ben hep imkansizi buluyorum erkek senesinde kizi bulup 3 ledim
ooo al bir erkek daha..topik erkek kaynıyorrr
inşallah hepimize edepli ahlaklı imanlı terbiyeli çocuklar yetiştirmeyi nasip eder Allah'ım yoksa hiç bişeyin anlamı yok...
Bende kız hissediyodum ama erkek olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Canım tebrik ederim hayırlısı olsun,Allah'ım sağlıklı etsin :) bir sonraki randevunda kesinleşir :)
ya ben resim ekleyemiyoırum halbuki göbişi çekmiştim
hayırlı olsun canımm
"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120,121).
Kasım anneleri nasılsınız bakalım bebeğim ve ben çok iyiyiz iki hafta once ikili testimizi yaptırdık çok sukur iyi kan degerlerimizde iyi çıktı veeeee Cinsiyeti de Öğrendik ERKEK dedi 15.haftada söyledi 16+4de haftaya randevum var o zaman kesinleşir dedi herkese selam kendinize ve bebiş lerinize iyi bakın
Bende kız hissediyodum ama erkek olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Erkek annelerine de varmı bir özlü söz acebaaa :)
Zeyy özel mesaj listeni azıcık temizle, mesaj atılamıyor dolmuş kucuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?