2014 Kasım Anneleri

Kasım anneleri nasılsınız bakalım bebeğim ve ben çok iyiyiz iki hafta once ikili testimizi yaptırdık çok sukur iyi kan degerlerimizde iyi çıktı veeeee Cinsiyeti de Öğrendik ERKEK dedi 15.haftada söyledi 16+4de haftaya randevum var o zaman kesinleşir dedi herkese selam kendinize ve bebiş lerinize iyi bakın

benımde ıkıncı bebegım ilk bebegımı kaybettım doktorumu değiştirmedım kürtajımıda o doktor yaptı ilk bebegımı öğrendıgımde de ona gıtmıstım gene aynı doktorumla yola dewam seni çok ıyı anlıyorum Rabbım senı we bebegını korusun . tatlı işe yarıyor

hayırlı olsun banada kız dedı hayırlısıyla prenseslerı kucaga almak önemlı

hayırlı olsun canımm

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120,121).

Cok tesekkur ederim canım sağlıklı ya cok sukur mutluyum ama erkek hissediyordum ya şaşırdım

Rabbim bu bebişlerimize ömür versin canım.. Ya ilk heyecandı ya ve hep o doktordan olumsuz şeyler duyunca ikincisinde cesaretimi toplayıp gidemedim ama çok da memnundum kürtajımı çok iyi yaptı çok güzel bir hastaneydi ama o psikolojimi yenmem zaman aldı.. Şimdi diyorum ki cuma günü nasıl gidicem yüreğim pır pır... Amin Rabbim hepimizin kuzusunu korusun... Tatlı benim kuzumda işe yarayacak mı bakalım

Slm kizlr bugn dis agrm tuttu evdeyim ssiznasilsnz

Geçmiş olsun canım benim de iki gündür 3-4 senedir bir türlü çıkamayan yirmilik dişim sızladı ucu çıkmış ama öyle duruyor senelerdir

hayırlı olsun banada kız dedı hayırlısıyla prenseslerı kucaga almak önemlı

Dediğin gibi inşallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

hayırlı olsun canımm

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120,121).

Allah 3 kizi nasip ettiği gibi inşallah terbiye etmeyi de nasip eder tek duam bu

Eki Görüntüle 1123059 Eki Görüntüle 1123060

benim göbüşüm eksik kalmasınn:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amanda aman maşallahh yaa senin göbeğin baya toplu çıkmış...çpk şekersinizzz

ayy siz daha küçüksünüzz...bende daha hissetmiyorum 15 e girdik ama yok tık dahaa

aaa ilk defa bir prenses duydumm topikte...kızını iyi saklaaa...bak burada çok dünür var sanaa

ooo al bir erkek daha..topik erkek kaynıyorrr

Dediğin gibi inşallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Allah 3 kizi nasip ettiği gibi inşallah terbiye etmeyi de nasip eder tek duam bu

inşallah hepimize edepli ahlaklı imanlı terbiyeli çocuklar yetiştirmeyi nasip eder Allah'ım yoksa hiç bişeyin anlamı yok...

Canım tebrik ederim hayırlısı olsun,Allah'ım sağlıklı etsin :) bir sonraki randevunda kesinleşir :)

inşallah hepimize edepli ahlaklı imanlı terbiyeli çocuklar yetiştirmeyi nasip eder Allah'ım yoksa hiç bişeyin anlamı yok...

Amin inşallah en onemle o hep ona dua ettim Allahım hakkımda hayırlı olani nasip et diye

Bende kız hissediyodum ama erkek olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

Valla ben gormus gibi hp erkek diyordum kesin değil ama bemce kizdirerkek derselr kafam karisir artik

Canım tebrik ederim hayırlısı olsun,Allah'ım sağlıklı etsin :) bir sonraki randevunda kesinleşir :)

Ay bundan sonra degismesin ya hic guvenemem

hayırlı olsun canımm

Erkek annelerine de varmı bir özlü söz acebaaa :)
Zeyy özel mesaj listeni azıcık temizle, mesaj atılamıyor dolmuş kucuzum.

Tebrikler kızlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin

Bende kız hissediyodum ama erkek olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

Aynen bende hep kız hissettim geçen haftaya kadar ama cinsiyeti öğrenince erkek çıktı anında alıştım oğlum olacağı fikrine
ben Allahın hangisi hayırlısıysa onu nasip ettiğine inanıyorum inş. hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip eder bizlere

Kızlar galiba benimki de erkek..dr net değil vs dese de çıkıntı gördük..bakalım bir ay sonra daha da netleşir dedii..hayırlısı olsun..

Erkek annelerine de varmı bir özlü söz acebaaa :)
Zeyy özel mesaj listeni azıcık temizle, mesaj atılamıyor dolmuş kucuzum.

Peygamber Efendimizin zamanlarında kız çocuklarına kötü davranıldığı için bu hadiste özellikle belirtilmiş olduğunu düşünüyorum..yoksa aynı şey erkek çocukları içinde geçerlidir...cennet annelerin ayakları altında denir ya...kız çocuğu annnelerinin diye ayırt edilmemiş yani

temizledim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…