inşallah hepimize edepli ahlaklı imanlı terbiyeli çocuklar yetiştirmeyi nasip eder Allah'ım yoksa hiç bişeyin anlamı yok...
Dedigin gibi Rabbim sana bagislamis evladini. İnşallah saglikli sekilde kucagina almakta nasip olur. Bemde herseyin Allah tan zamaninda ve hakkimizda hayirli olan anda geldiğine inanıyorum. Bu bebis benim mucizem...coluk cocuk umreye gitmiştik muhtemeln spiral orada kaydi ben donunce hamile kalmisim. Evimde insaaat var eşimle ağır ağır şeyler kaldiriyoruz bilmiyorum hamileyim lekelenme oldu diyorum adet olcam ondan hic anlamdim bile. Spirali cikarirken bebek düşer dediler cok sukur bise olmadi. Rabbim dilemese olmasdi. Hepimizin sınavı ayri bak sen daha karnındayken kaybetme korkusuyla sinanmis Rabbim kaldirabilecegimizden fazlasini yüklemesin insalah. Bebeklerimizi sag salim aliriz kucaklarimiza
ayy kızlar bu hafta çok çıktı benim göbek ayrıca baya kilo aldım çok iştahlıyım zaten 15 kilo verip öyle hamile kalmıştım iyikide öyle yapmışım
Vayyy 15 kg mu verdin, helal olsun. Bende rejim yaptım hamile kalmadan evvel ama nasıl yaptıysam 3 kilo aldım, baktım yanlış yolda ilerliyoruz hemen hamile kaldım daha da almadan :)
herkese merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.dün kontrole gittim yani 16+4 de kontrole gittim çok şükür bebeğimde, suyuda iyi ve cinsiyetide erkek bebişimizin. pipisini gösterdi doktorumuzRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.
ama dün idrar verdim bugün sonuç için aradık hastaneyi. doktor çağırdı ilaç yazacakmış idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım moralim çok bozuldu. sizce kötü bişey olur mu. cevap yazarsanız sevinirim
herkese merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.dün kontrole gittim yani 16+4 de kontrole gittim çok şükür bebeğimde, suyuda iyi ve cinsiyetide erkek bebişimizin. pipisini gösterdi doktorumuzRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.
ama dün idrar verdim bugün sonuç için aradık hastaneyi. doktor çağırdı ilaç yazacakmış idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım moralim çok bozuldu. sizce kötü bişey olur mu. cevap yazarsanız sevinirim
canım benim dukan diyeti yaptım pko vardı doktor kilo verirsem daha kolay hamile kalabileceğimi söylediler kiloyu verdim ve bebiş geldi
Kizlar ya Pazar acile gittim. Hala bebeğin suyu azdı. Korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya Pazar acile gittim. Hala bebeğin suyu azdı. Korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne dedi doktor, bol su mu içmek lazımmış?
Maşallah gözünüz aydın Allah tamamına erdirsinDoktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanırsanız hiç sorun olmaz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu en sık rastlanan rahatsızlık zaten endişe etmeyin inşallah hemen atlatırsınız.
bol su iç ve dua et canım Allah büyüktür...
ilacını düzenli kullan ve bol su iç canım günde 2-3 lt..
kafana takma inşallah bir şey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?