2014 Kasım Anneleri

Âmin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy kızlar bu hafta çok çıktı benim göbek ayrıca baya kilo aldım çok iştahlıyım zaten 15 kilo verip öyle hamile kalmıştım iyikide öyle yapmışım

ayy kızlar bu hafta çok çıktı benim göbek ayrıca baya kilo aldım çok iştahlıyım zaten 15 kilo verip öyle hamile kalmıştım iyikide öyle yapmışım

Vayyy 15 kg mu verdin, helal olsun. Bende rejim yaptım hamile kalmadan evvel ama nasıl yaptıysam 3 kilo aldım, baktım yanlış yolda ilerliyoruz hemen hamile kaldım daha da almadan :)

herkese merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.dün kontrole gittim yani 16+4 de kontrole gittim çok şükür bebeğimde, suyuda iyi ve cinsiyetide erkek bebişimizin. pipisini gösterdi doktorumuz Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.
ama dün idrar verdim bugün sonuç için aradık hastaneyi. doktor çağırdı ilaç yazacakmış idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım moralim çok bozuldu. sizce kötü bişey olur mu. cevap yazarsanız sevinirim

Vayyy 15 kg mu verdin, helal olsun. Bende rejim yaptım hamile kalmadan evvel ama nasıl yaptıysam 3 kilo aldım, baktım yanlış yolda ilerliyoruz hemen hamile kaldım daha da almadan :)

canım benim dukan diyeti yaptım pko vardı doktor kilo verirsem daha kolay hamile kalabileceğimi söylediler kiloyu verdim ve bebiş geldi

ilacını düzenli kullan ve bol su iç canım günde 2-3 lt..
kafana takma inşallah bir şey olmaz..

Geçmiş olsun canım çekinme o olan bişi doktorun riskli bişi olsa ilaç da yazmazdı söylerdi.. Bebeğin sağlıklı olsun dikkat et düzelir

canım benim dukan diyeti yaptım pko vardı doktor kilo verirsem daha kolay hamile kalabileceğimi söylediler kiloyu verdim ve bebiş geldi

Süpermiş. Bende oldum olası kilolu, düzensiz regl, insülin direnci rahatsızlıkları yüzünden doktorların 'zor hamile kalabilirsin' demelerinden etkilenmiş olacam ki çocuğum olmayacağı psikolojisine yapışmıştım. denememin ilk seferinde hamile kaldım. kimseyi fazla takmicen işte

Maşallah gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin Doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanırsanız hiç sorun olmaz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu en sık rastlanan rahatsızlık zaten endişe etmeyin inşallah hemen atlatırsınız.

Kizlar ya Pazar acile gittim. Hala bebeğin suyu azdı. Korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sorun bende de olmuştu. İlaç kullandım ve çok su içtim. düzeldi çok şükür ama su içmeye devam ediyorum. Arkadaşım da antibiyotik bile kullandı enfeksiyon nedeniyle ama onun da bi sorunu olmadı. Takma hiç kafana.

çok teşekkür ederim. çok evham yapıyorum. hayırlısıyla bi doğursaydıkda rahatlasaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…