2014 Kasım Anneleri

Bol bol su ic diyor... işe yararmi bilmiyorum :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mantıken yarar, suyun azalmışsa doğru orantı ile su içersen artabilir. Stres falan da az olursa daha çabuk toparlarsın bence. Korkma kuzenim 8. ayda suyu azaldı panik oldu doktor ne dediyse yaptı 9 ay 10 günde doğurdu gene.

İnşallah düzelir..

cqanım banada doktor suyun biraz az günde 3 lt su içmen lazım dedi..günde en az 3 lt su iç...Allah korusun yavrularımızı..birde stres yapma dahada etkilenir canım..

çok sağolasın iyiki yazmışım buraya kafam rahatladı biraz

idrar yolu enfeksıyonu hamılelıkte cok görülüyor vaktınde dra gıdıp tedavı olmak cok önemlı çünkü erken doğuma neden olabılılıyor seınde vaktiyle ortaya cıkmıs sanslısın ılacını ıc bolda su geçer merak etmehamılelıkte dışarılarda tuvalete fln gırerkende cok dıkkat etmek lazım

Erken doğuma neden olduğunu ilk defa duyuyorum. Allah esirgesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) Eşim erkek olması için çok dua etmişti duası kabul oldu. Ben hiç beklemiyodum ama dedğin gibi Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasp etsin

cqanım banada doktor suyun biraz az günde 3 lt su içmen lazım dedi..günde en az 3 lt su iç...Allah korusun yavrularımızı..birde stres yapma dahada etkilenir canım..

Stres yapmamaya çalışıyorum. Banada istenilen miktarin altinda dedi. Perinatoloji uzmani bile önermedi. İnşallah bisey olmayacak..

Stres yapmamaya çalışıyorum. Banada istenilen miktarin altinda dedi. Perinatoloji uzmani bile önermedi. İnşallah bisey olmayacak..

olmayacak canım merak etme..yaz günlerine denk geliyoruz...biz suyumuzu içelim gerisi rabbimdenn canımcımmm

Hayırlı olsun bebeğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aynsı bende de çıktı ama düşük oranda çıktı doktor bol su içmen yeterli olur dedi. Endişelenme zaten ilaçla geçicektir bunun bi tehlike olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba ikili testimiz normal çıktı kızlar üçlü olana gerek yok dedi çok şükür ama cinsiyet göstermedii eller kocaman parmakları bile saydı ama bacağı açmadı hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gel dedi biraz ilerden gidiyomuş bakalım nasıl dayanacagm belki başka doktora giderim bu da göbek

Eklentiler

• $2014-05-20 17.36.05.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $2014-05-20 17.36.41.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 32

heheh maşallah sana da göbeğine de bebeğine de
benimkilerden biride bacak bacak üstüne atmıştı sıpa

gozun aydın cnm, dayan dayan sbret sık sık bebek rahtsız olmasın, bende sabredıp beklıyorum

bu gobiş fotolarına hastayım, çok hosuma gıdıyor, cok tatlı masallah

İnşallah canım benim niyetimiz sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmak allah herkese nasip etsin

Kızlar galiba benimki de erkek..dr net değil vs dese de çıkıntı gördük..bakalım bir ay sonra daha da netleşir dedii..hayırlısı olsun..
genelde değişmiyor erkek bebekler kaç haftalık oldun canım sen

Kizlar ya Pazar acile gittim. Hala bebeğin suyu azdı. Korkuyorum

korkma stres çok etkiler bebekler her 4 saatte bir suyunu değiştirir ondan dolayı bol su içki yenilesin Allah yardımcın olsun Allaha emanet onlar sende dinlen bol bol ...

Bol bol su ic diyor... işe yararmi bilmiyorum :/

Yarar canım merak etme ..

Hayirli olsun bende kasim annesi olacagim insallah :) 12haftalik hamileyim. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah.

Son düzenleme:

Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcut çok güzel bişey cici almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…