- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Bol bol su ic diyor... işe yararmi bilmiyorum :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım çekinme o olan bişi doktorun riskli bişi olsa ilaç da yazmazdı söylerdi.. Bebeğin sağlıklı olsun dikkat et düzelir
İnşallah düzelir..
aynı sorun bende de olmuştu. İlaç kullandım ve çok su içtim. düzeldi çok şükür ama su içmeye devam ediyorum. Arkadaşım da antibiyotik bile kullandı enfeksiyon nedeniyle ama onun da bi sorunu olmadı. Takma hiç kafana.
herkese merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.dün kontrole gittim yani 16+4 de kontrole gittim çok şükür bebeğimde, suyuda iyi ve cinsiyetide erkek bebişimizin. pipisini gösterdi doktorumuzRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.
ama dün idrar verdim bugün sonuç için aradık hastaneyi. doktor çağırdı ilaç yazacakmış idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım moralim çok bozuldu. sizce kötü bişey olur mu. cevap yazarsanız sevinirim
idrar yolu enfeksıyonu hamılelıkte cok görülüyor vaktınde dra gıdıp tedavı olmak cok önemlı çünkü erken doğuma neden olabılılıyor seınde vaktiyle ortaya cıkmıs sanslısın ılacını ıc bolda su geçer merak etmehamılelıkte dışarılarda tuvalete fln gırerkende cok dıkkat etmek lazım
Aynen bende hep kız hissettim geçen haftaya kadar ama cinsiyeti öğrenince erkek çıktı anında alıştım oğlum olacağı fikrine
ben Allahın hangisi hayırlısıysa onu nasip ettiğine inanıyorum inş. hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip eder bizlere
cqanım banada doktor suyun biraz az günde 3 lt su içmen lazım dedi..günde en az 3 lt su iç...Allah korusun yavrularımızı..birde stres yapma dahada etkilenir canım..
Stres yapmamaya çalışıyorum. Banada istenilen miktarin altinda dedi. Perinatoloji uzmani bile önermedi. İnşallah bisey olmayacak..
herkese merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanım.dün kontrole gittim yani 16+4 de kontrole gittim çok şükür bebeğimde, suyuda iyi ve cinsiyetide erkek bebişimizin. pipisini gösterdi doktorumuzRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.
ama dün idrar verdim bugün sonuç için aradık hastaneyi. doktor çağırdı ilaç yazacakmış idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım moralim çok bozuldu. sizce kötü bişey olur mu. cevap yazarsanız sevinirim
Merhaba ikili testimiz normal çıktı kızlar üçlü olana gerek yok dedi çok şükür ama cinsiyet göstermedii eller kocaman parmakları bile saydı ama bacağı açmadı hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gel dedi biraz ilerden gidiyomuş bakalım nasıl dayanacagm belki başka doktora giderimbu da göbek
Merhaba ikili testimiz normal çıktı kızlar üçlü olana gerek yok dedi çok şükür ama cinsiyet göstermedii eller kocaman parmakları bile saydı ama bacağı açmadı hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gel dedi biraz ilerden gidiyomuş bakalım nasıl dayanacagm belki başka doktora giderimbu da göbek
MaşaAllah ya ne güzel gönlünce olmuşBenim de çevremin etkisiyle hislerim erkekti hep çünkü herkes erkek diyordu ama gönlüm kız istiyor sanki her şeye rağmen tabi ki en önemlisi sağlık, inşaAllah bebişlerimiz sağlıcakla doğar.
genelde değişmiyor erkek bebekler kaç haftalık oldun canım senKızlar galiba benimki de erkek..dr net değil vs dese de çıkıntı gördük..bakalım bir ay sonra daha da netleşir dedii..hayırlısı olsun..
korkma stres çok etkiler bebekler her 4 saatte bir suyunu değiştirir ondan dolayı bol su içki yenilesin Allah yardımcın olsun Allaha emanet onlar sende dinlen bol bol ...Kizlar ya Pazar acile gittim. Hala bebeğin suyu azdı. Korkuyorum
Yarar canım merak etme ..Bol bol su ic diyor... işe yararmi bilmiyorum :/
Aa ewet aynen ama elimi koyunca hissediyorum bazen gözümüz serir ya atar onun gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?