- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Eki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcutçok güzel bişey cici almak
Eki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcutçok güzel bişey cici almak
Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallahHayirli olsun bende kasim annesi olacagim insallah :) 12haftalik hamileyim. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah.
Çok güzeller güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Rabbim güle güle giymesini kullanmasını nasip etsin maşallahBenim elim daha bişiye gitmiyor ya.. Cuma günü kontrolde kesinleşsin ben de ufaktan ufaktan başlarım sağolsun annem fırsat verirse
Ne kadar guzeller :) Saglikla alin kucaginiza insallah bende bebegimin cinsiyetini merakla bekliyorum henuz ogrenemedik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok güzeller güle güle kullanın inşallah
Merhaba ikili testimiz normal çıktı kızlar üçlü olana gerek yok dedi çok şükür ama cinsiyet göstermedii eller kocaman parmakları bile saydı ama bacağı açmadı hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gel dedi biraz ilerden gidiyomuş bakalım nasıl dayanacagm belki başka doktora giderimbu da göbek
cok zevklısın cok guzel syler almıssın ne de yakısırr ayyy
amanda aman bir göbüş daha maşallahh
oyy kız cicileri daha bir güzel oluyor yaa...ben daha hiçbirşey alamadımm..çok güzel bunlarr güle güle giyinsin prensess
Kızlar biberon markası olarak ne almayı düşünüyorsunuz bende avent almayı düşünüyorum sizler...
Eveeet annelerde başlıyor yavaş yavaş
Kızlar biberon markası olarak ne almayı düşünüyorsunuz bende avent almayı düşünüyorum sizler...
Teşekkür ederiminsan tutamıyor kendini cinsiyetten sonra
genelde değişmiyor erkek bebekler kaç haftalık oldun canım sen
korkma stres çok etkiler bebekler her 4 saatte bir suyunu değiştirir ondan dolayı bol su içki yenilesin Allah yardımcın olsun Allaha emanet onlar sende dinlen bol bol ...
Yarar canım merak etme ..
zıbın takımını cok begendıım
ya bnm esım gorumcem bı hurc yapmıs onu getırdı
ıkızlerının eskılerı var ıcınde, guzel seylerde var, ama kullanılmıs seyler sonucta, ben onları pek gıydırmek ıstemıyorum
mont falan hadı anlarımda, zıbın, badı falan ıc seylerı ben olsam vermem yanı, ıhtıyacı olan bırıne verıleblır belkı ama, bana garıp geldı onları bana gondermesı
esıme bırsey soyleyemedım kırılmasın dıye, gıydırsem bı turlu gıydırmesem bı turlu
bıde esım dıyorkı cok sey almamıza gerek yok bır suru sey var dıyor
sızde bole yasadıgınız bı durum var mı??
zıbın takımını cok begendıım
ya bnm esım gorumcem bı hurc yapmıs onu getırdı
ıkızlerının eskılerı var ıcınde, guzel seylerde var, ama kullanılmıs seyler sonucta, ben onları pek gıydırmek ıstemıyorum
mont falan hadı anlarımda, zıbın, badı falan ıc seylerı ben olsam vermem yanı, ıhtıyacı olan bırıne verıleblır belkı ama, bana garıp geldı onları bana gondermesı
esıme bırsey soyleyemedım kırılmasın dıye, gıydırsem bı turlu gıydırmesem bı turlu
bıde esım dıyorkı cok sey almamıza gerek yok bır suru sey var dıyor
sızde bole yasadıgınız bı durum var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?