2014 Kasım Anneleri

Hayirli olsun bende kasim annesi olacagim insallah :) 12haftalik hamileyim. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah.
Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok güzeller güle güle kullanın inşallah

Rabbim güle güle giymesini kullanmasını nasip etsin maşallah Benim elim daha bişiye gitmiyor ya.. Cuma günü kontrolde kesinleşsin ben de ufaktan ufaktan başlarım sağolsun annem fırsat verirse

Eveeet annelerde başlıyor yavaş yavaş

Kızlar biberon markası olarak ne almayı düşünüyorsunuz bende avent almayı düşünüyorum sizler...

Ne kadar guzeller :) Saglikla alin kucaginiza insallah bende bebegimin cinsiyetini merakla bekliyorum henuz ogrenemedik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öğrendikten sonra tutamadım kendimi

Amiiin. Cok farkli bisey Allah isteyen herkese versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amanda aman bir göbüş daha maşallahh

oyy kız cicileri daha bir güzel oluyor yaa...ben daha hiçbirşey alamadımm..çok güzel bunlarr güle güle giyinsin prensess

Kızlar biberon markası olarak ne almayı düşünüyorsunuz bende avent almayı düşünüyorum sizler...

guzel soru bende merak eıdyrm hangısı ıyı
chıcco nuk falan daha suslu degıl mı avent sankı tıplerı sussuz:)

bıde nasıl bı bıberon alıcaz ozellık olarak

emzıkte nasıl olmalı sılıkon kaucuk falna

Eveeet annelerde başlıyor yavaş yavaş

Doktor tahminde bulundu demiştim bir ay önce sen tut neler neler al ya kız çıkarsa :))))

Ya ben daha hiç o gibi şeyleri düşünemiyorum ya biberon dur işte bezdir ıslak mendildir pişik kremi vs bir sürü şey var hangisi sağlıklı ne kullanalım hiç bilmiyorum :44:

Teşekkür ederim insan tutamıyor kendini cinsiyetten sonra

zıbın takımını cok begendıım

ya bnm esım gorumcem bı hurc yapmıs onu getırdı
ıkızlerının eskılerı var ıcınde, guzel seylerde var, ama kullanılmıs seyler sonucta, ben onları pek gıydırmek ıstemıyorum
mont falan hadı anlarımda, zıbın, badı falan ıc seylerı ben olsam vermem yanı, ıhtıyacı olan bırıne verıleblır belkı ama, bana garıp geldı onları bana gondermesı

esıme bırsey soyleyemedım kırılmasın dıye, gıydırsem bı turlu gıydırmesem bı turlu

bıde esım dıyorkı cok sey almamıza gerek yok bır suru sey var dıyor

sızde bole yasadıgınız bı durum var mı??

13+3 oldum, bilmiyorum sağlıklı olsun daa hiçç merak etmiyorum...ki ben meraklıyımdırr kendime şaşıyorum :)

Henüz öyle bir durumum yok canım ama sana sormadan getirmeleri ilginç olmuş hele ki ilk heyecanınsa müsade etsinler de kendi istediğin cicileri al giydir bunda alınacak bişi yok eşin de anlayış göstermesi lazım haklısın bebek bu hassas yani

Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim

Son düzenleme:

canım bebekler özellikle ilk aylarda aldıklarını 1 aydan fazla giyemez diyolar çok hızlı büyüdüklerinden...
çok fazla masrafa gerek yok bence de bana yollanmış olsa şahsen ben çok çok kötü durumda değillerse 90 derecede yıkarım ütülerim evin içinde de giydiririm..
dışarı çıkarken ya da gezmeye giderken kendi aldıklarımı giydiririm...çünkü evin içinde kusucak edicek üstüne bişeyler dökülcek sürekli..çok büyütme bence...iyi olanlardan ayır bir kaç tane eşinde görsün bir iki kere giydirdiğini..kalanları ayır sonra ihtiyacı olan birine verirsin..
sende al istediklerini çaktırmadan yine...onları da giydirirsin...
artık kadın yollamış bu saatten sonra bişey deme bence..

maşallah güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah çok tatlılar

bende avent düşünüyorum canım..inşallah o günleri görürsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…