2014 Kasım Anneleri

İstediğini yine alırsın..içinde kalmasın..
Ama zaten saat başı üzerini değiştireceğin için yedek gibi kullanırsın içine sinenleri..
Annem hepp şunu der çocuğun yediği kar giydiği zarar..keşkee bana da veren olsa :) ben kabul ederdim hihihii..:)

Aynen katılıyorum ..

canım senin yerinde olsam bende bozulurdummilk heyecan yani insan herşeyin yenşsini ister değilmi..
ben senin yerinde olsam eşime derdim aşkım kardeşin güzel düşünmüşi saolsun ama biz bebeğimize yeni şeyler alalım içimizde kalmasın derdim yani

Valla ben yengemden ozellikle eskilerini istedim. Benimde ilk bebek ama ilk zamanlarda evde giydirmek icin cok lazim olacak o zibinlar kusacaklar terleyecekler pisletecekler☺️ ztn bi giydikleri bi daha olamayacak.. Bizde gonlumuze gore alir onlari da disari cikarken giydiririz😉 bence hic moralini bozma lazim olani alir giydirir gerisini bi ihtiyaci olana verirsin canim

Ablamda bana ayırmıştı kızlarının kıyafetlerini bizimki kısmetse erkek olcak ondakilerin çoğuda pembe fırfırlı süslü şeyler kaldılar öyle

yok cnm dıyemem asla ayıp olur, zaten sey demıs bı haftadan fazla gıydırmedım dıye, yıkanmıs utulenmıs hepsı, ama ne bılım bı tuhaf oldum, hanı dıs gıysısı olurda ıc gıysısı bana bıraz garıp gelıyor, ben olsam cekınır yollamazdım

dedıgın bana mantıklı geldı, evde gıydırebılırım ıyılerınden bı kac tane esımınde gonlu olmus olur haklısın

bende alıcam bısıler mesela metbelın aldıgı zıbın takımı cok tatlı ya bende ıstıyrm oyle almak

bak bunu düşünmemiştimm haklısın vallahiii

ben olsam kullanırdım canım çünkü o kadar çok lazım oluyor ki kusuyor falan al al bitmiyor. ben kızımla 25 gunlukken tek başıma kaldıgım ıcın butun işler bana bakıyordu ve yıkayıp kurutup yetiştiremiyordum ve almak zorunda kaldım bir sürü şey. zaten 1ay anca giyiyor ben olsam gelenleri evde giydirir onlara vereceğim paraya süslü gezmelik kıyafetler alırdım canım zaten ne kadar olsa da evde ınsan heves ediyor alıyor

bak bunu düşünmemiştimm haklısın vallahiii

aynen kızlar zıbın içlik falan çok lazım olucak heleki bizim bebeler ekim kasım o civarlar doğucaklar inşallah soğuk havalarda kat kat giydircez..
böyle ufak meselelerden eşlerinizi kırmayın hiç gerek yok..
bende eskiden çok söylenirdim artık önemsememeye çalışıyorum herşey daha güzel gidiyor..
ayrıca Metbel bunların suçlusu sensin hepimizin gözü kaldı zıbınlarında maşallah güle güle sağlık giydir inşallah

Kızlar ben bişey sorcam şimdi ben burda ki takvime göe 14 haftalıgım kendi adetime göre 13 hafta burdada adet tarihi aynı yazdım ama farklı gözüküyor ultrasonda ise 1 ay geriden geliyor doktorum bana 16. Haftanda gel dedi şimdi benim 16.haftam ultrasona göremi oluyor adet tarihime göremi ne zaman gitmem gerek doktora

:))) valaa keşke bana da veren olsaa :/ ben sıfırdan almak zorundayım, belki bir kez giydiğini bi daha giymeden büyüyecek..

aynennn..
olsun ama çok şükür iyi kötü alıcak durumumuz var..
ki zıbınlar kaç para tanesi 3 tl bizim burda...
alınır bir şekilde...
bizde ihtiyacı olanlara veririz sonra napalım...

aynen canım kışa denk geliyoruz...çamaşırları kurutmakta ayrı bir dert tabii...

canum ultrasondaki ölçüme göre gitmen gerek sanırım

ultrason çıktısında kaç hafta kaç günlük olduğu yazıyordur ona göre hesapla 16. haftanda gidersin.. tabi o da tutmuyor olabilir ben bugün 3 lü taramaya gittim hesaplamıştım 16+4 dü ultrasonda 17+4 çıktı

aslında sızlerın yazdıklarını okuyunca ıcım raahatladı ve gayet mantıklı geldı :)

cnm esımde heves ettıgını al, ama bosu bosuna seyler alma dıyor, arkadaslarımdan alan var mesela cocuga olmayan hıc gıydıremedıklerı bıle var. oda o mantıkta ama ben baya heveslıyım alısverıs ıcın

saogl cnm mantıklı geldı bana, moral oldu, bırden kızmıstım ben olsam yollmam ole kullanıs ıc gıysısı falan dıye dusundum

Ablamda bana ayırmıştı kızlarının kıyafetlerini bizimki kısmetse erkek olcak ondakilerin çoğuda pembe fırfırlı süslü şeyler kaldılar öyle

oyle syeler guzel cnm etekler falan, dıs gıysısı zaten cok az gıydırılıyor :)

kız kıyafetlerı cok guzel, bakalım benm kızım olacak mı:)

buda mantıklı cnm sgl

evet cok tatlı olmus ya ruyamda da bı bebek sevdım baktım anlatamam, nasıl bebek sevesım var, dogsada guzel guzel gıydırıp sevsek:)

anladım yani senin kendi hesabına göremi 16 idi bir hafta gec yada erken farkedermi peki yani 16 da değilde 15 yada 17.haftada gitsek pek sıkıntı olmaz heralde

Son düzenleme:
Ya ben evlenirken kurutma makinesi aldım hiç bi kere bile kullanmadım O zamana işime yarar mı acaba ölü yatırım mı yaptım bilemedim :44:

hahhaa bende istiyodum alamamıştım zaten koyucak yer de yok...
işe yarar yaramaz mı canım kışın kullanmadın mı?
ben çok zorlandım kışın çamaşır kurutmakta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…