- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
hahhaa bende istiyodum alamamıştım zaten koyucak yer de yok...
işe yarar yaramaz mı canım kışın kullanmadın mı?
ben çok zorlandım kışın çamaşır kurutmakta...
Ya ben evlenirken kurutma makinesi aldım hiç bi kere bile kullanmadım O zamana işime yarar mı acaba ölü yatırım mı yaptım bilemedim :44:
Merhaba kızlar malum sabah erkenden gittim kontrol e heyacanlaerkek senesinde bile kizi buldum prenseslerimi 3 ledim galiba;-) bacaklari kapaliydi doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi bakalim bi kz daha benim isim çok zor hanimlar duanizi eksik etmeyin
anladım yani senin kendi hesabına göremi 16 idi bir hafta gec yada erken farkedermi peki yani 16 da değilde 15 yada 17.haftada gitsek pek sıkıntı olmaz heralde
benim evde koyacak yerim olsa hemen alıcam kurutma mak. hatta makınamı atıp kurutmalı olanlardan almayı bile düşünüyorum. çamaşırdan fenalık geldi artık ıkı cocuk olunca hiç düşünmek istemiyorum :44::44::44: bence cok işine yarayacak canım
amanda aman maşallahh yaa senin göbeğin baya toplu çıkmış...çpk şekersinizzz
saoll canmm..sizde öylesiniz..valla anlamadım..13haftada bu kadar çıkarsa :)
ayy siz daha küçüksünüzz...bende daha hissetmiyorum 15 e girdik ama yok tık dahaa
aaa ilk defa bir prenses duydumm topikte...kızını iyi saklaaa...bak burada çok dünür var sanaa
ooo al bir erkek daha..topik erkek kaynıyorrr
ben en son kontrole gittiğimde ultasonda çıkan hafta güne göre saymıştım bugün 16+4 olması lazımken 17+4 çıktı ama yanılma payı oluyor ultrasonların.. eğer tam gideceğin haftada önemli bir testin yoksa kontrol için gideceksen hiçbir sıkıntı olmaz tabiki
ben bu ölçüme göre üçlü taramayı kaçırıyordum nerdeyse
benim evde koyacak yerim olsa hemen alıcam kurutma mak. hatta makınamı atıp kurutmalı olanlardan almayı bile düşünüyorum. çamaşırdan fenalık geldi artık ıkı cocuk olunca hiç düşünmek istemiyorum :44::44::44: bence cok işine yarayacak canım
ne güzel canım ya 3 tane kız Allah gönlüne göre versin ama bende 10 tane olsa onuda kız olsun diyenlerdenim
Rabbim nasip ederse benimde ilk bebeğim olucak ve eşimde bende deli gibi kız istiyoruz ama herkesin bu yıl erkek sanırım inşallah hayırla sağlıkla bereketle bu dönem nadir çıkan kızlardan olur bebeğim
bakalım mevlam ne yazmış hakkımızda hayırlısı biz eksik aklımızla istiyoruz ama Rabbim ne verirse bizim için en güzeli olucaktır
Bi arkadaşım demişti çocuk olunca aldım diye, çok ihtiyaç hissetmiş. Benim makinam kurutmalı çamaşır mak. kup kuru çıkarıyo çok fazla doldurmadıysan, çok iyi ama normal giyimde giysileri ters koymak gerek, rengi soluyo düz koyarsan
zıbın takımını cok begendıım
ya bnm esım gorumcem bı hurc yapmıs onu getırdı
ıkızlerının eskılerı var ıcınde, guzel seylerde var, ama kullanılmıs seyler sonucta, ben onları pek gıydırmek ıstemıyorum
mont falan hadı anlarımda, zıbın, badı falan ıc seylerı ben olsam vermem yanı, ıhtıyacı olan bırıne verıleblır belkı ama, bana garıp geldı onları bana gondermesı
esıme bırsey soyleyemedım kırılmasın dıye, gıydırsem bı turlu gıydırmesem bı turlu
bıde esım dıyorkı cok sey almamıza gerek yok bır suru sey var dıyor
sızde bole yasadıgınız bı durum var mı??
Canımmm gözün aydın bebeğini sağlıkla görmüşsün.. Rabbim sağlık versin prensesini sana bağışlasın
Canım 1 ay önce doktor bana imom verdi ama öyle bi araştırma yapmadım zaten 3 tane içebildim mide bulantısından öyle bıraktım kaldı.. Kontrole gidince doktoruma söylerim artık
Bu sene herkesin erkek bebişi oluyor sanırım
aynennn..
olsun ama çok şükür iyi kötü alıcak durumumuz var..
ki zıbınlar kaç para tanesi 3 tl bizim burda...
alınır bir şekilde...
bizde ihtiyacı olanlara veririz sonra napalım...
aceba benimki ney rüyamda erkek gördüm ama hayırlısı olsun
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kız görüyordum, ama erkekmiş :O
canım bişe sorcam ..ben 2dr agidiombiri imom verdi biri elevit..sana imomla beraber elevitte vermişmiydi..ikisi beraber kullanılırmıki :s
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım yani senin kendi hesabına göremi 16 idi bir hafta gec yada erken farkedermi peki yani 16 da değilde 15 yada 17.haftada gitsek pek sıkıntı olmaz heralde
Ya ben evlenirken kurutma makinesi aldım hiç bi kere bile kullanmadım O zamana işime yarar mı acaba ölü yatırım mı yaptım bilemedim :44:
ben kız da görüyorum erkekte acaba bir kız bir erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?