2014 Kasım Anneleri

hahhaa bende istiyodum alamamıştım zaten koyucak yer de yok...
işe yarar yaramaz mı canım kışın kullanmadın mı?
ben çok zorlandım kışın çamaşır kurutmakta...

Valla ben beyaz eşya alacakken bosch ta kampamya vardı öyle kandım ya aldım kışın da kullanmadım valla üşenmedim astım aslında kulansaymışım ne bilim boş odam vardı zaten orda duruyor

Ya ben evlenirken kurutma makinesi aldım hiç bi kere bile kullanmadım O zamana işime yarar mı acaba ölü yatırım mı yaptım bilemedim :44:

benim evde koyacak yerim olsa hemen alıcam kurutma mak. hatta makınamı atıp kurutmalı olanlardan almayı bile düşünüyorum. çamaşırdan fenalık geldi artık ıkı cocuk olunca hiç düşünmek istemiyorum :44::44::44: bence cok işine yarayacak canım

ne güzel canım ya 3 tane kız Allah gönlüne göre versin ama bende 10 tane olsa onuda kız olsun diyenlerdenim
Rabbim nasip ederse benimde ilk bebeğim olucak ve eşimde bende deli gibi kız istiyoruz ama herkesin bu yıl erkek sanırım inşallah hayırla sağlıkla bereketle bu dönem nadir çıkan kızlardan olur bebeğim
bakalım mevlam ne yazmış hakkımızda hayırlısı biz eksik aklımızla istiyoruz ama Rabbim ne verirse bizim için en güzeli olucaktır

anladım yani senin kendi hesabına göremi 16 idi bir hafta gec yada erken farkedermi peki yani 16 da değilde 15 yada 17.haftada gitsek pek sıkıntı olmaz heralde

ben en son kontrole gittiğimde ultasonda çıkan hafta güne göre saymıştım bugün 16+4 olması lazımken 17+4 çıktı ama yanılma payı oluyor ultrasonların.. eğer tam gideceğin haftada önemli bir testin yoksa kontrol için gideceksen hiçbir sıkıntı olmaz tabiki
ben bu ölçüme göre üçlü taramayı kaçırıyordum nerdeyse

Bi arkadaşım demişti çocuk olunca aldım diye, çok ihtiyaç hissetmiş. Benim makinam kurutmalı çamaşır mak. kup kuru çıkarıyo çok fazla doldurmadıysan, çok iyi ama normal giyimde giysileri ters koymak gerek, rengi soluyo düz koyarsan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim her hangi bi testim yok doktor 2 liyi gerek duymadı 3 lüye gel dedi 16. haftanda vede cinsiyetini öğreniriz dedi gecen günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya adet tarihine göre git dedi neyse ben en iyisi suan 13 üm 3 hafta sonunda gideyim 1 hafta dan sıkıntı olmaz galiba 17 de gittiğimdede gec olabilir

Canım bi iş arkadaşım da demişti bebek olunca çok işine yarıyor diye bakalım inşallah o zamana lazım olur yoksa üzülüyorum o kadar para verdim yazık öyle duruyor

Herşeyden önce hayırlısı ni istedim Rabbim den 3 kiz nasibimmisüzülmuyorum ama korkuyorum gerektigi gibi yetistirebilecekmiyim diye? Kiz cocugu erkege benzemez ki erkek yapar elinin kiri derler gecerler kizlarin kuyusunu kazan cok. Simdi duam.layikiyla kizlarimi yetistirebilmek. Insallah gonlune gore verir Rabbim bak ben erkek senesinde bile kizi buldum
Rabbimin bi bildigi vardir elbet

aslında ayrı ayrı olması daha iyiymiş ama yapacak bişey yok malesef. cok fazla doldurmaya vakit kalmadan yıkamak zorunda kalıyorum zaten ne marka kullanıyorsun canım araştırmam lazım doğumdan once masraflar artmadan alalım istiyorum

Ayyy ben kuzenlerime açık açık dedim kız erkek farketmez yollayın bana diye 2 yaşında çocukları, yollarız dediler yollamadılar yahu aa lilipit Zeyy e katılıyorum 90 'C de yıka mis, deli gibi solacaklar zaten, aferin görümcene. hiç sormadan getirmesi içtenliktir kızma sakın :)

canım bişe sorcam ..ben 2dr agidiombiri imom verdi biri elevit..sana imomla beraber elevitte vermişmiydi..ikisi beraber kullanılırmıki :s

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bişe sorcam ..ben 2dr agidiombiri imom verdi biri elevit..sana imomla beraber elevitte vermişmiydi..ikisi beraber kullanılırmıki :s

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım doktor sadece imom verdi bir de zaten gyno ferro sanol içiyorum ikisini kullanıyorum şu an...

anladım yani senin kendi hesabına göremi 16 idi bir hafta gec yada erken farkedermi peki yani 16 da değilde 15 yada 17.haftada gitsek pek sıkıntı olmaz heralde

Ya ben evlenirken kurutma makinesi aldım hiç bi kere bile kullanmadım O zamana işime yarar mı acaba ölü yatırım mı yaptım bilemedim :44:

Valla ben bi sene önce aldım kurutma makinesi bosch dan aşığım ona hep kullanıyorum çamaşır asma kurutma derdi yok ablamda bebekleri ikileyince hemen aldı ne rahatmış diyor minicik minicik kıyafetleri asıp duruyordu çok memnun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…