- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
aslında ayrı ayrı olması daha iyiymiş ama yapacak bişey yok malesef. cok fazla doldurmaya vakit kalmadan yıkamak zorunda kalıyorum zatenne marka kullanıyorsun canım araştırmam lazım doğumdan once masraflar artmadan alalım istiyorum
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kız görüyordum, ama erkekmiş :O
Yok canım doktor sadece imom verdi bir de zaten gyno ferro sanol içiyorum ikisini kullanıyorum şu an...
zıbın takımını cok begendıım
ya bnm esım gorumcem bı hurc yapmıs onu getırdı
ıkızlerının eskılerı var ıcınde, guzel seylerde var, ama kullanılmıs seyler sonucta, ben onları pek gıydırmek ıstemıyorum
mont falan hadı anlarımda, zıbın, badı falan ıc seylerı ben olsam vermem yanı, ıhtıyacı olan bırıne verıleblır belkı ama, bana garıp geldı onları bana gondermesı
esıme bırsey soyleyemedım kırılmasın dıye, gıydırsem bı turlu gıydırmesem bı turlu
bıde esım dıyorkı cok sey almamıza gerek yok bır suru sey var dıyor
sızde bole yasadıgınız bı durum var mı??
Bi arkadaşım demişti çocuk olunca aldım diye, çok ihtiyaç hissetmiş. Benim makinam kurutmalı çamaşır mak. kup kuru çıkarıyo çok fazla doldurmadıysan, çok iyi ama normal giyimde giysileri ters koymak gerek, rengi soluyo düz koyarsan
Canım bi iş arkadaşım da demişti bebek olunca çok işine yarıyor diye bakalım inşallah o zamana lazım olur yoksa üzülüyorum o kadar para verdim yazık öyle duruyor
SİEMENS kurutmalı çamaşır makinesi, 2012 de aldım, memnunum sıcaklık ile kurutuyo, makineden alırken sıcacık giysiler. Şık kıyafet atılırsa bozulabilir yannız. sadece kurutma makinaları daha fonksiyonlu, bende 3 kurutma programı var.
Valla ben bi sene önce aldım kurutma makinesi bosch dan aşığım ona hep kullanıyorumçamaşır asma kurutma derdi yok ablamda bebekleri ikileyince hemen aldı ne rahatmış diyor minicik minicik kıyafetleri asıp duruyordu çok memnun şimdi
tamm canm çok saol..bende ımom la devam ediyim o zaman..daha ii gibi sanki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde çamaşır makinem kurutmalı ama çok buruşturuyor çokta doldurmam
iki arkadaşımın kurutma makinası ayrı onunkiler çok güzel çıkıyor
Ben de bosch tan almıştım canım ama hiç kullanmadım ya bir de kullanma klavuzunu da kaybettim korkuyorum yakarım diye :))) Ama böyle lazım olduğunu duydukça seviniyorum çünkü boş boş yatıyor orda :)
aa ikiz mi süper
canım benim her hangi bi testim yok doktor 2 liyi gerek duymadı 3 lüye gel dedi 16. haftanda vede cinsiyetini öğreniriz dedi gecen günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya adet tarihine göre git dedi neyse ben en iyisi suan 13 üm 3 hafta sonunda gideyim 1 hafta dan sıkıntı olmaz galiba 17 de gittiğimdede gec olabilir
Bizde erkeğiz kızlar.2. Erkekim geliyor inşallah.eşimle beraber 3 erkekbirazda korkmuyor değilim:18::18:
Ben de bosch tan almıştım canım ama hiç kullanmadım ya bir de kullanma klavuzunu da kaybettim korkuyorum yakarım diye :))) Ama böyle lazım olduğunu duydukça seviniyorum çünkü boş boş yatıyor orda :)
Valla hangisi iyi bilmem pek canım ama doktor verdiyse kullanıyorum
Benimki ayrı canım ama Hiç kullanmadım canım bilmiyorum valla nasıl iyi mi... Bir sürü aparatı var içinde sepeti yüksek katlı bişiler mişiler onu çözmeye eriniyorumKullanma klavuzunu da kaybettim internetten bulursam bi deneyeyim bi ara :)
evet 3 hafta sonra git en iyisi
Benimde çamaşır makinem kurutmalı ama çok buruşturuyor çokta doldurmam
iki arkadaşımın kurutma makinası ayrı onunkiler çok güzel çıkıyor
Bi kere kullan ne demek istediimi anlıcaksın süper bi icat valla..iyi ki almışsın ölü değil en canlı yatırım
ohh üç oğlun var yani aslındane güzel
canım internet sitesine baksana modeline bazen sitede de oluyo kullanma kılavuzu...ya da modelin adını falan yaz kullanma klavuzu yaz bir de öyle arat google amcadan...
benimkiler de feci buruşuya yaa işte ayrı olunca ütülü çıkart özelliği varmış. ama yer kıtlığından kurutuyom ütülüyom filan falan. Bu ara eşime öğrettim gömlek pantelon ütülemeyi, kendi yapıyo saolsun.
benimkiler de feci buruşuya yaa işte ayrı olunca ütülü çıkart özelliği varmış. ama yer kıtlığından kurutuyom ütülüyom filan falan. Bu ara eşime öğrettim gömlek pantelon ütülemeyi, kendi yapıyo saolsun.
Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim
Eki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcutçok güzel bişey cici almak
Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?