2014 Kasım Anneleri

SİEMENS kurutmalı çamaşır makinesi, 2012 de aldım, memnunum sıcaklık ile kurutuyo, makineden alırken sıcacık giysiler. Şık kıyafet atılırsa bozulabilir yannız. sadece kurutma makinaları daha fonksiyonlu, bende 3 kurutma programı var.

Yok canım doktor sadece imom verdi bir de zaten gyno ferro sanol içiyorum ikisini kullanıyorum şu an...

tamm canm çok saol..bende ımom la devam ediyim o zaman..daha ii gibi sanki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı durum bende de var canım görümcem göndermiş bir büyük poşet zıbın body vd. çoğunu kullanmam diye düşünüyorum ama güzel şeylerde var nike spor ayakkabı eşofman takım gibi:)) bakalım zamanı gelsin düşünücez artık olmadı hepsini toplayıp çocuk esirgemeye göndericem kendi kullanamadıklarımla birlikte evde fazla eşyayı hiç sevmem

Canım bi iş arkadaşım da demişti bebek olunca çok işine yarıyor diye bakalım inşallah o zamana lazım olur yoksa üzülüyorum o kadar para verdim yazık öyle duruyor

Benimde çamaşır makinem kurutmalı ama çok buruşturuyor çokta doldurmam
iki arkadaşımın kurutma makinası ayrı onunkiler çok güzel çıkıyor

Bizde erkeğiz kızlar.2. Erkekim geliyor inşallah.eşimle beraber 3 erkekbirazda korkmuyor değilim:18::18:

Teşekkurler canım aklımda bulunsun. gunluk giysileri penyeleri vs kurutsa iş görür bana 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bosch tan almıştım canım ama hiç kullanmadım ya bir de kullanma klavuzunu da kaybettim korkuyorum yakarım diye :))) Ama böyle lazım olduğunu duydukça seviniyorum çünkü boş boş yatıyor orda :)

tamm canm çok saol..bende ımom la devam ediyim o zaman..daha ii gibi sanki

Valla hangisi iyi bilmem pek canım ama doktor verdiyse kullanıyorum

Benimki ayrı canım ama Hiç kullanmadım canım bilmiyorum valla nasıl iyi mi... Bir sürü aparatı var içinde sepeti yüksek katlı bişiler mişiler onu çözmeye eriniyorum Kullanma klavuzunu da kaybettim internetten bulursam bi deneyeyim bi ara :)

Ben de bosch tan almıştım canım ama hiç kullanmadım ya bir de kullanma klavuzunu da kaybettim korkuyorum yakarım diye :))) Ama böyle lazım olduğunu duydukça seviniyorum çünkü boş boş yatıyor orda :)

Bi kere kullan ne demek istediimi anlıcaksın süper bi icat valla..iyi ki almışsın ölü değil en canlı yatırım

evet 3 hafta sonra git en iyisi

Bizde erkeğiz kızlar.2. Erkekim geliyor inşallah.eşimle beraber 3 erkekbirazda korkmuyor değilim:18::18:

ohh üç oğlun var yani aslında ne güzel

canım internet sitesine baksana modeline bazen sitede de oluyo kullanma kılavuzu...ya da modelin adını falan yaz kullanma klavuzu yaz bir de öyle arat google amcadan...

benimkiler de feci buruşuya yaa işte ayrı olunca ütülü çıkart özelliği varmış. ama yer kıtlığından kurutuyom ütülüyom filan falan. Bu ara eşime öğrettim gömlek pantelon ütülemeyi, kendi yapıyo saolsun.

Bi kere kullan ne demek istediimi anlıcaksın süper bi icat valla..iyi ki almışsın ölü değil en canlı yatırım

Doğrudur canımmm bir ara mutlaka deneyeceğimmmm eşim de söylenip duruyordu aldın bak yatıyor diye :))

ohh üç oğlun var yani aslında ne güzel

canım internet sitesine baksana modeline bazen sitede de oluyo kullanma kılavuzu...ya da modelin adını falan yaz kullanma klavuzu yaz bir de öyle arat google amcadan...

Az önce araştırdım canım bişiler buldum ama onlardır umarım

hehe ben evlenmeden anlaşmıştım ütüden anlamam diye..
zavallım her pazar ütülüyo kendi gömleklerini arada benimkileri de kaktırıyorum

Evet bizimkiler diğerleri gibi değil maalesef bende alsamda yer bulamam zaten böyle devam
Valla benimkide öğrendi mecburiyetten çünkü yetiştiremiyorum evin işi yemek günün yarısı evde yokuz hep en sona ütü kalıyor benim iş olarak

Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim

ben de çok kararsızım, 2 özel 1 devlet tecrübem var. devlette gittiğim doktordan memnunum ama poliklinik olduğu için doğum orada yapılamıyor ve nerde yapacağımı hala bilmiyorum :18::18:

hepsi birbirinden güzell..o çakıl figürlü olana ayrıca bayıldım güle güle giysinn bebişinn..canm arabayıda atsan..bu konuda fikre ihtiyacın varda..

Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim

Bu Ankara'da doktor konusunu 1 yıl araştırdım. Ve istediğim doktoru buldum. Medicana'da Süleyman Akarsu hocama gidiyorum. İnanılmaz beyefendi, kibar ve işinde uzman. Zaten internette araştırma yaptığında göreceksin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…