2014 Kasım Anneleri

Kızlar nette okudugum bi yazı sol kasıkta agrı olursa bebek erkek sağ kasıkda olursa kızmıs ama bzende tam tersi yazıyo siz nediyosunuz

selam kızlar, göbişlere bayıldım, benim daha belli olmuyor, malum biraz göbekli olunca büyümeden idare ediyoruz hala

cinsiyeti belli olan arkadaşların hayırlı olsun, bakalım biz haftaya ne öğrenicez:26::26:

yaa kızlar benim bacak kramplarım şimdiden başladı, çok mu erken, var mı başlayan

ben de çok kararsızım, 2 özel 1 devlet tecrübem var. devlette gittiğim doktordan memnunum ama poliklinik olduğu için doğum orada yapılamıyor ve nerde yapacağımı hala bilmiyorum :18::18:

Bende 2 özel hastaneye gittim. Aslında son gittiğim doktorumdan memnunum ama hastane ücretleri biraz pahalı olduğundan devam edemeyeceğim sanırım. Benim için önemli olan doktorun normal doğumu desteklemesi ve ve ilgili olması inşallah buluruz kısa zamanda istediğimiz gibi bir doktor :44:

Medicana hastanesinin iyi olduğunu bende duydum. Ne kadar güzel istediğiniz gibi bir doktor bulmuşsunuz :) Ama ben bayan doktor arıyorum umarım bende istediğim gibi bir doktor bulurum

kızlar bu aşılar kaçıncı haftalarda yapılıyor???
özel de yapıyolar mı??ben sağlık ocağına gitmiyorum da..

gece krampları bende de başladı canım ani hareket yapmamak gerekiyo bir de bol kalsiyum almalısın..
benim bir de dizlerimde kireçlenme gibi ağrı var doktor fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim daha...

Canım bunun aynısı

Medicana hastanesinin iyi olduğunu bende duydum. Ne kadar güzel istediğiniz gibi bir doktor bulmuşsunuz :) Ama ben bayan doktor arıyorum umarım bende istediğim gibi bir doktor bulurum

Aynı durum bende de vardı ama 3 tane bayana gittikten sonra cinlenip kararımı değiştirdim. Eğer çekindiğin şey kontrolse emin ol öyle bir şey olmuyor. Zaten hemşire hazırlıyor doktor gelip sadece ultrasona bakıyor. Şimdiye kadar hep göbekten muayene oldum. Ki ben bu konularda inanılmaz hassasım. Ama gittiğimde içim çok rahatladı. Pişman olmazsın emin ol. Devlet hastanesine gideceksen eğer Yenimahalle devlet hastanesinde Tülay hoca var ona git, çok tatlı bir hocadır. Çok yoğundur ama severim kendisini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim

Ben hem özel hem devlet yapıyorum yüzüncü yıl dilek hanım özel dr um devlette ise gatadayım testler ve ayrıntılı ultrason için bir ayağın devlette olması kanısındayım ama doğumu nere yapacağım konusunda kararsızım ya gatada olacak yada dilek hanımda

yalnız olmadığıma sevindim canım, ben 12. haftada başladı kalsiyum takviyesine ama yeterli olmuyor sanırım, sebze meyveleri inceleyeyim, onlardan yemeye çalışayım, daha iyi olacak, gece yok ama her kalkışımda ya da hızlı yürüdüğümde giriyor bacağıma

Tülay hanımı araştıracağım. çok teşekkür ederim :)

Bende öyle düşünüyorum. Özel hastaneye gidiyorum şuan ama testler, tahliller çok pahalı. Dilek hanım aklımda bulunacak teşekkür ederim

kızlar bu aşılar kaçıncı haftalarda yapılıyor???
özel de yapıyolar mı??ben sağlık ocağına gitmiyorum da..

tetanoz aşısını diyorsan canım 20 haftadan sonra yapılıyor. Özelde de yapıyorlar. Sağlık ocağında da seni takip eden doktorun uygun görmeden yapmıyorlar.

bende senin gibi hem özel hem devlet..benim tek korkum diğer gebelere göre daha sık ultrasona giriyoruz..bi sıkıntı olmaz demi canm yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…