ben de çok kararsızım, 2 özel 1 devlet tecrübem var. devlette gittiğim doktordan memnunum ama poliklinik olduğu için doğum orada yapılamıyor ve nerde yapacağımı hala bilmiyorum :18::18:
Bu Ankara'da doktor konusunu 1 yıl araştırdım. Ve istediğim doktoru buldum. Medicana'da Süleyman Akarsu hocama gidiyorum. İnanılmaz beyefendi, kibar ve işinde uzman. Zaten internette araştırma yaptığında göreceksin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar, göbişlere bayıldım, benim daha belli olmuyor, malum biraz göbekli olunca büyümeden idare ediyoruz hala
cinsiyeti belli olan arkadaşların hayırlı olsun, bakalım biz haftaya ne öğrenicez:26::26:
yaa kızlar benim bacak kramplarım şimdiden başladı, çok mu erken, var mı başlayan
Medicana hastanesinin iyi olduğunu bende duydum. Ne kadar güzel istediğiniz gibi bir doktor bulmuşsunuz :) Ama ben bayan doktor arıyorum umarım bende istediğim gibi bir doktor bulurum
Bu arada merak ettim gittiginiz doktordan memnun musunuz ? Ankarada oturuyorsunuz sanirim. Ben doktor konusunda cok kararsizim
gece krampları bende de başladı canım ani hareket yapmamak gerekiyo bir de bol kalsiyum almalısın..
benim bir de dizlerimde kireçlenme gibi ağrı var doktor fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim daha...
Eki Görüntüle 1123730
Aynı durum bende de vardı ama 3 tane bayana gittikten sonra cinlenip kararımı değiştirdim. Eğer çekindiğin şey kontrolse emin ol öyle bir şey olmuyor. Zaten hemşire hazırlıyor doktor gelip sadece ultrasona bakıyor. Şimdiye kadar hep göbekten muayene oldum. Ki ben bu konularda inanılmaz hassasım. Ama gittiğimde içim çok rahatladı. Pişman olmazsın emin ol. Devlet hastanesine gideceksen eğer Yenimahalle devlet hastanesinde Tülay hoca var ona git, çok tatlı bir hocadır. Çok yoğundur ama severim kendisini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hem özel hem devlet yapıyorum yüzüncü yıl dilek hanım özel dr um devlette ise gatadayım testler ve ayrıntılı ultrason için bir ayağın devlette olması kanısındayım ama doğumu nere yapacağım konusunda kararsızım ya gatada olacak yada dilek hanımda
kızlar bu aşılar kaçıncı haftalarda yapılıyor???
özel de yapıyolar mı??ben sağlık ocağına gitmiyorum da..
Ben hem özel hem devlet yapıyorum yüzüncü yıl dilek hanım özel dr um devlette ise gatadayım testler ve ayrıntılı ultrason için bir ayağın devlette olması kanısındayım ama doğumu nere yapacağım konusunda kararsızım ya gatada olacak yada dilek hanımda
ayy çok şükür ekleyebildimmm nasıl kızlar çıkmış mı baya ben görüyorum ama hala inanamıyorummm
Eki Görüntüle 1123273
Eki Görüntüle 1123275
Merhaba ikili testimiz normal çıktı kızlar üçlü olana gerek yok dedi çok şükür ama cinsiyet göstermedii eller kocaman parmakları bile saydı ama bacağı açmadı hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gel dedi biraz ilerden gidiyomuş bakalım nasıl dayanacagm belki başka doktora giderimbu da göbek
Eki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcutçok güzel bişey cici almak
canım benim her hangi bi testim yok doktor 2 liyi gerek duymadı 3 lüye gel dedi 16. haftanda vede cinsiyetini öğreniriz dedi gecen günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya adet tarihine göre git dedi neyse ben en iyisi suan 13 üm 3 hafta sonunda gideyim 1 hafta dan sıkıntı olmaz galiba 17 de gittiğimdede gec olabilir[/QUOTEa]
arkadaşlar sağlık ocağına ben hiç kayıt yaptırmadım hamileyim diye bildirmedim bildirmem gerekiyor mu ya da ne zaman bildirmek gerekiyor bilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?