canım benim her hangi bi testim yok doktor 2 liyi gerek duymadı 3 lüye gel dedi 16. haftanda vede cinsiyetini öğreniriz dedi gecen günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya adet tarihine göre git dedi neyse ben en iyisi suan 13 üm 3 hafta sonunda gideyim 1 hafta dan sıkıntı olmaz galiba 17 de gittiğimdede gec olabilir[/QUOTEa]
arkadaşlar sağlık ocağına ben hiç kayıt yaptırmadım hamileyim diye bildirmedim bildirmem gerekiyor mu ya da ne zaman bildirmek gerekiyor bilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim...
valla ben 3 ay dolmadan kayıt olmak gerekiyomus diye duydum bende 12. haftamda gittim ilk kayıt için gidip kayıt olman gerekiyor daha sonrasında arıyorlar seni
canım benim her hangi bi testim yok doktor 2 liyi gerek duymadı 3 lüye gel dedi 16. haftanda vede cinsiyetini öğreniriz dedi gecen günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya adet tarihine göre git dedi neyse ben en iyisi suan 13 üm 3 hafta sonunda gideyim 1 hafta dan sıkıntı olmaz galiba 17 de gittiğimdede gec olabilir[/QUOTEa]
arkadaşlar sağlık ocağına ben hiç kayıt yaptırmadım hamileyim diye bildirmedim bildirmem gerekiyor mu ya da ne zaman bildirmek gerekiyor bilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim...
beni sağlık ocağından kendileri aradılar canım, hastaneye gidince sağlık ocağına da bilgiler gidiyormuş, 10. haftaya kadar beklediklerini söyledi, orada benim için görevli olan ebe. gittim kaydımı aldı, birkaç soru sordu, tansiyonuma kiloma baktı. daha gitmedim, bir de tetanoz için gidicem sırada o var. onlar da bilgileri bakanlığa gönderiyorlarmış. zaten bebeği de takip edecekleri için bence iyi olur gidip kayıt yaptırman.
valla ben 3 ay dolmadan kayıt olmak gerekiyomus diye duydum bende 12. haftamda gittim ilk kayıt için gidip kayıt olman gerekiyor daha sonrasında arıyorlar seni
tşkler canım ben de bildireyim en kısa zamanda......
Sağol canımmmmmmtetanoz aşısını diyorsan canım 20 haftadan sonra yapılıyor. Özelde de yapıyorlar. Sağlık ocağında da seni takip eden doktorun uygun görmeden yapmıyorlar.
Kızlar araba kullanan var mı aranızda ://
part 2 (şimdilik bunları alabildik)
Eki Görüntüle 1123927 Eki Görüntüle 1123926 Eki Görüntüle 1123925 Eki Görüntüle 1123924 Eki Görüntüle 1123928
Maşallah çok acele etmişsiniz. Kaç haftalık iken almaya başladınız? Ben henüz hiç bir şey almadım da.
Alıp almamak tercih meselesi tabii,ama ben dayanamadım :) 12 ci hafta civarı almaya başladık :)
Çok huzur verici değil mi müthiş bişey
Ben henüz birşeyler almaya korkuyorum neyi çok ister ve umutlanırsam sonunda hep üzüldüğümden son ana kadar bekleyeceğim galiba.
kızlar bu aşılar kaçıncı haftalarda yapılıyor???
özel de yapıyolar mı??ben sağlık ocağına gitmiyorum da..
inşallah giydirmek ve bunları kullanmak nasip olur
part 1
inşallah giydirmek ve bunları kullanmak nasip olur
part 1
Kızlar nette okudugum bi yazı sol kasıkta agrı olursa bebek erkek sağ kasıkda olursa kızmıs ama bzende tam tersi yazıyo siz nediyosunuz
ben 8 haftalıkken aile hekimi kendi aradı, sistemde görünüyor gelip kaydınızı yaptırın diye. O zaman yaptırmıştım. 20.haftada aşı ve kontrol var.
Kızlar araba kullanan var mı aranızda ://
13+3 oldum, bilmiyorum sağlıklı olsun daa hiçç merak etmiyorum...ki ben meraklıyımdırr kendime şaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?