2014 Kasım Anneleri

Evet canım ilk kıymetlim :))
Ya senin..

Benim de ilk, kardeş de düşündüğümüz için biraz erken davrandım 28 yaşındayım ancak büyürler diye düşündüm.İnşallah iyi olur sağlıkla kucağımıza alırız.

İnş canım...ben de istiyorum kardeş nasippp tabi..bu da tedaviyle oldu ..

bende senin gibi hem özel hem devlet..benim tek korkum diğer gebelere göre daha sık ultrasona giriyoruz..bi sıkıntı olmaz demi canm yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb avekecan bende 13 haftalık hamileyim ve her hafta kanama sorunu yüzünden ultrasona girmek zorunda kaldım. doktorada sordum arastırmasınıda yaptım ultrasonun bilinen yada kanıtlanan bi zararı yokmus. benim doktorum sadece bazı cocuklarda solak olma durumu ve konusma düzensizligi olabiliyormus ama o da kanıtlanmıs bırsey degil dedi. icini rahat tut

Merhaba bende medicana suleyman akarsuya gidiyorum cinsiyetle ilgili bisey soyledimi size

çok saol tuti..gerçekten içim rahatladı..bebişimi sık görmek ii oluyo ama o soru işaretide kafamı karıştırıyodu..çok geçmiş olsun bu arada inş atlatmışsındır ..

Merhaba bende medicana suleyman akarsuya gidiyorum cinsiyetle ilgili bisey soyledimi size

Yok söylemedi. 11 haftalıkken gittim en son, o zaman eşim sordu belli mi diye daha erken bir dahaki gelişinizde dedi önümüzdeki salı randevum var. Bakalım inşallah gösterir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba kızlar artık benimde bi prensesim olcakkk12. Haftada başka doktor erkek gibi görünüyor demişti bi aydır erkek moduna girmişim ben kendi doktorum kız deyince bi şaşırdım doktorda üzüldünmü demezmi yok yok dedim çok sevindim.

Normalde 15+2 sara göre ama ultrasonda 16+2 çıktık.176 gr geldi.herşey iyi dedi.işte eli kolu parmakları midesi herbişeyini gösterdi hanım kızım benim.bu arada bulantıdan dolayı hala yeme içme sıkıntım var açlık devam ediyor hiçbir ilaç kullanamıyorum bel ağrısı için magnezyum toz verdi içemedim Demir için bi ilaç verdi daha açmadım vitamin desen içilmiyor zaten benim bebiş Allah a emanet valla kendi ne bulursa yiyo sanırım

Doktor hafta sonu seminerde olduğunu falan söyledi işte.ikli yapmıştık sorun yoktu üçlü yaptırmıycaktım ama kendi önerdi.hani hastane para kazansın mantığında değilim istersen başka bi yerde yaptırabilirsin dedi ama ben öneririm önermek gerekiyor kişiye kalmış gerisi dedi bende şimdi ALlah korusun bi sıkıntı çıksa ne yapılırki dedim o artık benim ve her haliyle kabul dedim bilinmez dedi herşey farklı müdahale gerektirebilir dedi siz bilirsiniz dedi dayanamadım tamam dedim bende yapıldı işte daha sonuç almadım ama bir hafta sonra dediler.

İkili test sonucumu aldım, şükür bir safhayı daha bitirdik. 1:10.000 cıkmış, iyi dedi doktor.. Hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

kızlarr 2li test sonucum..henüz dr la görüşemedim..sizce nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 15 hafta dayım. bu gün doktora gittim bebeğimde bir sıkıntı yok hop hop oynuyordu.ikili testte iyi çıktı. fakat benim alt karın ağrılarım(kasık)
var 3 gündür.doktor normal dedi ama sizlerde böyle birşey var mı?

Bende 12 haftalik hamileyim ayni agri bende de var igne batmasi gibi agri giriyor ama gayet normal oldugunu soyledi doktorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

Bende 13 haftalik hamileyim ayni agri bende de var igne batmasi gibi agri giriyor ama gayet normal oldugunu soyledi doktorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…