inşallah canımm..hepsini iyi günlerde gülegüle giysin kullansın..cinsiyetten emin olayım bende dayanamıcam heralde..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sabırsızımdır ama bebeğin cinsiyetinde hem merak yok hem de sabırsızlık yok , şansımı denemek için gittiğimde doktoru sıkıştırıyorum amaokuduğum yazılarda genelde cinsiyetle ilgili sorular olduğu için ben de soruyorum arkadaşlara cinsiyetleri belli mi diye ,bakalım ne olacak senin ilk bebeğin mi?
Evet canım ilk kıymetlim :))
Ya senin..
Benim de ilk, kardeş de düşündüğümüz için biraz erken davrandım 28 yaşındayım ancak büyürler diye düşündüm.İnşallah iyi olur sağlıkla kucağımıza alırız.
İnş canım...ben de istiyorum kardeş nasippp tabi..bu da tedaviyle oldu ..
bende senin gibi hem özel hem devlet..benim tek korkum diğer gebelere göre daha sık ultrasona giriyoruz..bi sıkıntı olmaz demi canm yaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu Ankara'da doktor konusunu 1 yıl araştırdım. Ve istediğim doktoru buldum. Medicana'da Süleyman Akarsu hocama gidiyorum. İnanılmaz beyefendi, kibar ve işinde uzman. Zaten internette araştırma yaptığında göreceksin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb avekecan bende 13 haftalık hamileyim ve her hafta kanama sorunu yüzünden ultrasona girmek zorunda kaldım. doktorada sordum arastırmasınıda yaptım ultrasonun bilinen yada kanıtlanan bi zararı yokmus. benim doktorum sadece bazı cocuklarda solak olma durumu ve konusma düzensizligi olabiliyormus ama o da kanıtlanmıs bırsey degil dedi. icini rahat tut
Eki Görüntüle 1123445 Eki Görüntüle 1123446 Eki Görüntüle 1123447 Eki Görüntüle 1123448
Kızlar prensesimin şimdilik bunları var birde kraft üç tekerlekli bebek arabası ve koltuğumuz mevcutçok güzel bişey cici almak
Merhaba bende medicana suleyman akarsuya gidiyorum cinsiyetle ilgili bisey soyledimi size
kızlar 15 hafta dayım. bu gün doktora gittim bebeğimde bir sıkıntı yok hop hop oynuyordu.ikili testte iyi çıktı. fakat benim alt karın ağrılarım(kasık)
var 3 gündür.doktor normal dedi ama sizlerde böyle birşey var mı?
kızlar 15 hafta dayım. bu gün doktora gittim bebeğimde bir sıkıntı yok hop hop oynuyordu.ikili testte iyi çıktı. fakat benim alt karın ağrılarım(kasık)
var 3 gündür.doktor normal dedi ama sizlerde böyle birşey var mı?
Günaydın gözünüz aydın Allah tamamına erdirsinGünaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?