Aynı durum bende de vardı ama 3 tane bayana gittikten sonra cinlenip kararımı değiştirdim. Eğer çekindiğin şey kontrolse emin ol öyle bir şey olmuyor. Zaten hemşire hazırlıyor doktor gelip sadece ultrasona bakıyor. Şimdiye kadar hep göbekten muayene oldum. Ki ben bu konularda inanılmaz hassasım. Ama gittiğimde içim çok rahatladı. Pişman olmazsın emin ol. Devlet hastanesine gideceksen eğer Yenimahalle devlet hastanesinde Tülay hoca var ona git, çok tatlı bir hocadır. Çok yoğundur ama severim kendisini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar araba kullanan var mı aranızda ://
inşallah giydirmek ve bunları kullanmak nasip olur
part 1
part 2 (şimdilik bunları alabildik)
Eki Görüntüle 1123927 Eki Görüntüle 1123926 Eki Görüntüle 1123925 Eki Görüntüle 1123924 Eki Görüntüle 1123928
Ben henüz birşeyler almaya korkuyorum neyi çok ister ve umutlanırsam sonunda hep üzüldüğümden son ana kadar bekleyeceğim galiba.
kızlar 15 hafta dayım. bu gün doktora gittim bebeğimde bir sıkıntı yok hop hop oynuyordu.ikili testte iyi çıktı. fakat benim alt karın ağrılarım(kasık)
var 3 gündür.doktor normal dedi ama sizlerde böyle birşey var mı?
Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
hayırlı,sağlıklı,bereketli bir gün dileğiyle, günaydınlarrr
Günaydın gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
kızlar 15 hafta dayım. bu gün doktora gittim bebeğimde bir sıkıntı yok hop hop oynuyordu.ikili testte iyi çıktı. fakat benim alt karın ağrılarım(kasık)
Bi arkadaşım demişti çocuk olunca aldım diye, çok ihtiyaç hissetmiş. Benim makinam kurutmalı çamaşır mak. kup kuru çıkarıyo çok fazla doldurmadıysan, çok iyi ama normal giyimde giysileri ters koymak gerek, rengi soluyo düz koyarsan
Allah kucağına almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 1 hafta var
Günaydın kızlar
Herkese Günaydın Ya nerde nazelinnaz doktora gitti ses cikmadi umarim kötü birsey yokturdur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar 12+6 da ikili teste gidebilir miyim acaba bilgisi olan var mı?
Hangi marka makinan? Benimki de kurutmali siemens ama cok kırıştırıyor. Kurutmasını kullanmıyorum pek.
beni sağlık ocağından aradılar kaydımı yaptırmam için özel hastaneye gidiyorum ben dewletde kaydım olması gerekmıs. 18 haftamda tetonoz olucam onun için randewu werdı kendı doktoruma sordum olmadıysan wurul dedı.
Mrb canım ben 12+ 6 da gittim yaptılar 14. Haftadan sonra yapılmıyo sanırım.
Tetenozu korkuyla bekliyorum ya arkadaş vuruldu iki gün kolumu kaldıramadım dedi
günaydın güzel annelerrr...bugün çok keyifsiz uyandım...resmen böğrümde öküz oturmuş durumda..durup dururken ağlayasım varrrr...offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?