2014 Kasım Anneleri

bende 3 bayan doktor değiştirdikten sonra şimdi erkek doktora gidiyorum gayet memnunum çok şükür..

Kızlar araba kullanan var mı aranızda ://

ben kullanıyorum canım sıkıntı yok

inşallah giydirmek ve bunları kullanmak nasip olur

part 1

güle güle sağlıkla giydir inşallah canım çok güzeller...

Ben henüz birşeyler almaya korkuyorum neyi çok ister ve umutlanırsam sonunda hep üzüldüğümden son ana kadar bekleyeceğim galiba.

bende beklemedeyim..almak yerine para biriktirmeye çalışıyorum...

normal canım rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor...göbek deliğinin etrafında da başlar batmalar çünkü rahim yukarı doğru çıkmaya başlıyomuş...

Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)

hayırlı olsun canım gözünaydın

hayırlı,sağlıklı,bereketli bir gün dileğiyle, günaydınlarrr

Günaydın gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin

Günaydın kızlar

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

Ayni sey ara ara bende de oluyor.doktor olucak o kadar normal bir şey dedi.

Hangi marka makinan? Benimki de kurutmali siemens ama cok kırıştırıyor. Kurutmasını kullanmıyorum pek.

Gunaydn kizllr cinsytlr kiyafetlr gobuslerle capcanli olms topik bizm 88gunumuz kaldi ogrenmemize:)))

günaydın güzel annelerrr...bugün çok keyifsiz uyandım...resmen böğrümde öküz oturmuş durumda..durup dururken ağlayasım varrrr...offf

Herkese Günaydın Ya nerde nazelinnaz doktora gitti ses cikmadi umarim kötü birsey yokturdur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese Günaydın Ya nerde nazelinnaz doktora gitti ses cikmadi umarim kötü birsey yokturdur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CanumCanim bir yazdim da sen gormemissin doktor kiza benzettim ama bilemiyorum tam 3 hafta sonra kesin bişey söylerim dediyani kizlari üç ledim

Hangi marka makinan? Benimki de kurutmali siemens ama cok kırıştırıyor. Kurutmasını kullanmıyorum pek.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/s...clid=COO345f3vr4CFaQIwwod5mEAhA#TabPanelStart
bu makina, gömlek pantolonları çok kırıştırıyor ama gene de sık sık olmasada kullanıyorum, bebek için sık kullanırım diye düşünüyorum. Evden makinayı ayarlayıp çıkıyorum, döndüğümde kupkuru vermiş oluyo hemen katla dolaba koy rahatlık diğer giysiler için.

Tetenozu korkuyla bekliyorum ya arkadaş vuruldu iki gün kolumu kaldıramadım dedi

günaydın güzel annelerrr...bugün çok keyifsiz uyandım...resmen böğrümde öküz oturmuş durumda..durup dururken ağlayasım varrrr...offf

Sana da günaydın, tabirine kurban o nasıl laf :)
durup dururken ağlama boşver. dün ben kitap okumaya başladım annelikle ilgili, bende ağlayacaktım zor tuttum. Ule bebek bile ağlatmadı beni ama bu psikolojik yazılar ağlatıyo işte :)
bebek tekmeledi mi seni annesi? benimki aşağıda fır fır dönüyo geceden beri, bi sakin dursa sevecem azcık ama devamlı takla atıyo

canım benim bildiğim kadarıyla adet dönemimizde hamile olsak bile yine sancı oluyor.benimde 3 gündür sancım var tam adet döngüm geldi ona bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…